8 најбољих алата за АИ детектор слике

Кључне Такеаваис

  • Хиве Модератион нуди бесплатну и брзу алатку за детектор за АИ слике и текстове, укључујући проширење претраживача за Гоогле Цхроме.

  • Иллуминарти пружа једноставан детектор АИ слике са премиум планом за детаљну анализу и приступ АПИ-ју.

  • АИ ор Нот је алатка која се лако користи за откривање АИ слика са доступним бесплатним и плаћеним плановима.

  • В7 проширење за детектор лажних профила за Цхроме помаже вам да уочите слике профила које је генерисала вештачка интелигенција.

  • Хуггинг Фаце је добар у откривању АИ слика које су креирали старији АИ модели, а доступна је и надограђена, сложенија верзија.

  • Садржај у размери вам омогућава да брзо идентификујете да ли је слика генерисана вештачком интелигенцијом или људском руком.

  • Ис Ит АИ је детектор АИ слике који користи проценте да би показао људско или АИ порекло.

  • Детектор лажних слика брзо детектује слике генерисане вештачком интелигенцијом и такође нуди анализу нивоа грешке ради прецизности.

МАКЕУСЕОФ ВИДЕО ДАНА

Постаје све теже идентификовати слику као генерисану вештачком интелигенцијом, због чега су алати за детектор слике вештачке интелигенције све већи у потражњи и могућностима. Ево најбољих апликација за детектор АИ слике на тржишту данас.

Међу неколико производа за регулисање вашег садржаја, Хиве Модератион нуди алатку за откривање АИ за слике и текстове, укључујући брзу и бесплатну демо верзију засновану на претраживачу.

Превуците и испустите датотеку у детектор или је отпремите са свог уређаја, а Хиве Модератион ће вам рећи колико је вероватно да је садржај генерисан вештачком интелигенцијом. Такође разлаже како је класификовао слику.

Друга опција је инсталирање Екстензија Хиве АИ Детецтор за Гоогле Цхроме. И даље је бесплатан и омогућава вам тренутни приступ АИ слици и дугмету за откривање текста док претражујете. Можете да отпремате датотеке као и обично или да проверите онлајн садржај на лицу места.

Постоје начини да се ручно идентификују слике генерисане вештачком интелигенцијом, али онлајн решења као што је Хиве Модератион могу учинити ваш живот лакшим и безбеднијим.

Иллуминарти је једноставан детектор АИ слике који вам омогућава да превучете и отпустите или отпремите датотеку. Затим израчунава проценат који представља вероватноћу да је слика АИ. У неколико бесплатних кликова сазнаћете да ли су уметничко дело или корице књиге легитимне.

Плаћени премиум план може вам дати много више детаља о свакој слици или тексту који проверите. Ако желите да у потпуности искористите Иллуминарти алате за анализу, добијате приступ и његовом АПИ-ју.

Ова апликација је одличан избор ако озбиљно покушавате да ухватите лажне слике, било из личних или професионалних разлога. Повећајте своје заштитне мере тако што ћете изабрати између ГПТЗеро и Оригиналити.аи за детекцију АИ текста и ништа што је направљено вештачком интелигенцијом неће вас заобићи.

АИ или не је још један лак за коришћење и делимично бесплатан алат за откривање АИ слика. Имајте на уму да морате да подесите налог пре коришћења апликације. Уз бесплатни план, можете покренути 10 провера слика месечно, док вам плаћена претплата даје хиљаде покушаја и додатних алата.

Да бисте отпремили слику за откривање, једноставно превуците и отпустите датотеку, потражите је на свом уређају или уметните УРЛ. АИ или не ће вам рећи да ли мисли да је слику направио АИ или човек.

Ако већ знате одговор, можете помоћи да се апликација побољша тако што ћете кликнути на дугме Тачно или Нетачно.

Друштвени медији могу бити прожети лажним профилима који користе фотографије генерисане вештачком интелигенцијом. Они могу бити веома убедљиви, тако да је алатка која може да уочи деепфакес непроцењива, а В7 је развио управо то.

Зове се Детектор лажних профила и ради као додатак за Цхроме, скенирајући СтилеГАН слике на захтев. Међутим, не хвата дубоке лажне видео записе или замену лица.

Његова функција је једноставна. Инсталирате проширење, кликнете десним тастером миша на слику профила коју желите да проверите и изаберете Провери лажну слику профила из падајућег менија. Појавиће се обавештење да потврди да ли је ова особа стварна или не.

Ако желите једноставан и потпуно бесплатан АИ алат за детектор слике, упознајте Хуггинг Фаце. Његова основна верзија је добра у идентификацији уметничких слика које су креирали АИ модели старији од Мидјоурнеи, ДАЛЛ-Е 3 и СДКСЛ.

Али постоји и надограђена верзија под називом СДКСЛ Детецтор која уочава сложеније слике генерисане вештачком интелигенцијом, чак и оне које нису уметничке попут снимака екрана.

Коју год верзију да користите, само отпремите слику за коју сумњате, а Хуггинг Фаце ће утврдити да ли је вештачка или је направљена од људи. Ова апликација је у току, па је најбоље да је комбинујете са другим АИ детекторима ради потврде.

Цонтент ат Сцале је још једна бесплатна апликација са неколико звона и звиждука која вам говори да ли је слику генерисао АИ или је направио човек.

Само отпремите датотеку у питању или налепите УРЛ. Апликација анализира слику ради откривања знакова манипулације вештачком интелигенцијом, као што су пикселизација или чудне карактеристике – генератори АИ слика имају тенденцију да се боре са рукама, на пример. У року од неколико секунди, детектор ће дати резултат вероватноће.

Цонтент ат Сцале је добар алат за детекцију АИ слике који се користи ако желите брзу пресуду и није вам стало до додатних информација.

Ево још једне апликације коју треба имати на уму која користи проценте да покаже вероватноћу да је слика генерисана људима или вештачком интелигенцијом.

Као и обично, или превуците и отпустите датотеку у детектор или је потражите на рачунару. Када отпремите слику за анализу, кликните на дугме Провери и Ис Ит АИ ће радити своју магију, брзо и тихо.

На крају ћете добити јасне и тачне резултате. Пошто не добијате много више у погледу тога који су подаци довели апликацију до њеног закључка, увек је добра идеја да потврдите резултат помоћу једног или два друга алата за детектор АИ слике.

Апликација Факе Имаге Детецтор, доступна на мрежи као и сви алати на овој листи, може дати најбржи и најједноставнији одговор на питање: „Да ли је ова слика генерисана вештачком интелигенцијом?“ Једноставно отпремите датотеку и сачекајте да АИ детектор заврши проверу, што траје само неколико секунди.

Ако открије знаке манипулације вештачком интелигенцијом, добићете следећу поруку: Изгледа као компјутерски генерисана или модификована слика. У супротном ће рећи: Ниво грешке није откривен. Факе Имаге Детецтор такође нуди анализу нивоа грешке (ЕЛА), што га чини једним од најбољих алата за откривање уређених слика, без обзира да ли су генерисане вештачком интелигенцијом или не.

Још једном, не очекујте да ће детектор лажних слика направити сваку анализу исправно. Двоструко, па чак и троструко проверите резултате, само да будете сигурни.

Најбоља апликација за детектор АИ слике своди се на то зашто уопште желите алат за детектор АИ слике. Да ли желите проширење претраживача при руци да одмах идентификује лажне слике? Или сте случајно радознали о креацијама на које наиђете повремено? Доступна решења су већ веома згодна, али с временом ће сигурно расти у броју и снази, макар само да би се супротставили проблемима са сликама генерисаним вештачком интелигенцијом.