9 апликација за праћење прекретница и достигнућа ваше бебе

За нове родитеље, њихово новорођенче је цео свет. Као резултат тога, они се потпуно укључују у бригу о беби, раст, развој и још много тога.

Ако сте један од њих, сваки тренутак одрастања ваше бебе је драгоцен за вас. Током овог периода развоја ваше бебе, апликација за прекретницу може вам бити од велике помоћи. Таква апликација вам може помоћи да редовно пратите раст вашег детета.

Можете пратити корак по корак прекретнице које ваша беба постиже. Ово праћење вам помаже да пратите здравље ваше бебе. Можете препознати ране знаке било ког здравственог проблема ако се појави.

Зашто је праћење прекретница важно за родитеље?

Прекретнице вам могу дати стандард да проверите да ли ваша беба расте правим темпом или не.

Праћење прекретница нуди вама и вашем педијатријском стручњаку бољи начин да проверите раст ваше бебе. Одговарајућа евиденција ће им помоћи да ефикасно анализирају развој вашег детета.

Сада истражите неке од најбољих апликација за праћење прекретница и достигнућа ваше бебе.

Пеекабоо Моментс

Направите пуну успомену на период развоја ваше бебе тако да можете да се сетите сваког тренутка касније. Апликација Пеекабоо Моментс вам омогућава да успомене вашег детета учините трајним. Овде можете креирати тренутке које можете лако поделити са својом породицом и пријатељима.

Пеекабоо Моментс нуди безбедан и безбедан простор за чување фотографија, аудио записа, дневника и видео записа. Можете снимити сваки тренутак свог детета, а ова апликација ће аутоматски организовати те тренутке према времену и датуму.

  6 најбољих алата за друштвено слушање за развој пословања

Овде такође можете пратити стопу раста ваше бебе и ускладити је са стандардима СЗО. Ова апликација је доступна и за Андроид и иОС уређаје.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Кинеду

Ако тражите помоћ у развоју ваше бебе, Кинеду је идеална апликација за вас. Омогућава родитељима са 0-6 беба да приступе персонализованом плану развоја.

Ови планови укључују активности засноване на науци, праћење беба, тренерске сесије, сесије игре, групне разговоре итд.

Апликација Кинеду вам такође омогућава приступ стручним часовима о дечијем спавању, исхрани, дојењу итд.

Развојни програми обухватају активности персонализоване у складу са развојним потребама ваше бебе. Ову апликацију можете преузети са Плаи Сторе-а и Апп Сторе-а.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Беба +

Баби + је одлична апликација за праћење прекретница раста ваше бебе. Ова апликација нуди дневне блогове са правим информацијама, недељне водиче за развој, видео записе о родитељству, видео записе о дојењу итд.

Његов пратилац раста вам омогућава да пратите раст вашег детета. Такође можете да користите праћење спавања, тежине, пелена, здравља бебе и дојења.

Такође, ову апликацију за праћење развоја можете учинити персонализованијом додавањем фотографије и имена ваше бебе. Можете преузети апликацију за иОС или Андроид уређаје.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Баби Трацкер

Никада не прескачите ниједан од важних задатака ваше бебе, чак ни у вашем презаузетом распореду, уз Баби Трацкер. Омогућава вам најлакши начин да пратите промене пелена код новорођенчета, дојење и обрасце спавања.

Поред тога, ова апликација вам омогућава да пратите здравље и навике ваше бебе и бележите узбудљиве „прве ствари“. Можете чак додати детаље и слике.

Његов записивач прекретница вам омогућава да направите персонализоване категорије бебиног првог зуба, првог осмеха, првог корака, итд. Можете да снимате фотографије директно или да их додате из своје библиотеке. Ова апликација за праћење беба доступна је и за Андроид и иОС уређаје.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

  Играјте Бога док насељавате Земљу животињама [Paid]

Чудесне недеље

Вондер Веекс је дизајниран за нове родитеље како би помогао у праћењу менталног развоја новорођенчета. Помоћу ове апликације можете истражити десет менталних скокова са сјајним увидима. Кад год се скок заврши или почне, он приказује персонализовани распоред скокова.

Лако можете сазнати шта је потребно вашој беби током различитих фаза одређеног скока. Његов дневник вам омогућава да пратите прекретнице у развоју ваше бебе. Можете га преузети за свој Андроид или иОС паметни телефон из Гоогле Плаи продавнице или Апп Сторе-а.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Глов Баби Трацкер и апликација за раст

Апликација Глов Баби има за циљ да поједностави праћење прекретнице ваше бебе. Омогућава вам да пратите дојење, промену пелена, време дојења, пумпање итд. Овде се можете повезати са другим родитељима почетницима и разговарати о напретку ваше бебе.

Глов Баби вам омогућава да снимите посебне тренутке ваше бебе и отпремите их у свој персонализовани албум. Такође можете документовати те прекретнице. Можете пратити прекретнице у развоју ваше бебе, које је ЦДЦ одобрио. Ова апликација вам омогућава да пратите различите активности ваше новорођене бебе.

Ову апликацију можете добити за свој Андроид и иОС паметни телефон.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Баби ДаиБоок

Баби ДаиБоок вам нуди опцију све-у-једном за праћење активности ваше бебе. Помаже вам да се сетите дојења, пумпања, спавања, промене пелена и других задатака. Ова апликација за праћење беба је доступна са породичном синхронизацијом и функцијама раста детета.

Поред тога, доноси вам дневни сажетак активности бебе. Раст детета који нуди омогућава вам да с времена на време забележите бебину тежину, обим главе, висину итд.

  Наредба за поправку није успела са шифром грешке 1 Информације о Питхон јајету

Преузмите ову апликацију из Плаи Сторе-а или Апп Сторе-а како бисте у било ком тренутку могли да се сетите сваког тренутка детињства ваше бебе.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Кеепсаке

Кеепсаке омогућава новим родитељима и члановима породице да чувају драгоцена сећања на своје новорођенче. Његова дневна упутства вам омогућавају да на једноставан начин сачувате фотографије, прекретнице и успомене.

Апликација Кеепсаке вам свакодневно шаље текстуалну поруку, а можете креирати фото дневник тако што ћете само одговорити на ту поруку. Затим одмах ствара ново сећање за вас и додаје се у дневник ваше бебе.

Можете додати фотографије по свом избору, правити колаже и још много тога. Ова апликација је доступна и за Андроид и иОС уређаје.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

БабиГ

Откључајте развојни потенцијал ваше бебе уз БабиГ, изузетну апликацију за неговање детињства ваше бебе. Више од 200.000 родитеља користи ову апликацију широм света.

Апликација БабиГ вам даје приступ свакодневним развојним активностима, прекретницама раста и извештајима о напретку. Омогућава вам да пратите бебин сан, дојење, оброке, сан итд. Такође можете истражити узбудљиве приче пред спавање и корисне савете за родитеље.

Све ово је доступно са БабиГ-овим Андроид и иОС апликацијама.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Завршне речи

Ове кључне апликације чине животе нових родитеља много лакшим. Ако и ви имате новорођенче у свом дому и желите да забележите разне прекретнице и достигнућа свог детета, ове апликације су неопходне. Они не само да могу створити слатке успомене, већ могу бити и диван родитељски водич за вас.

Можда ћете желети да истражите и најбоље апликације за родитељство да бисте боље бринули о својој деци.