9 генеративних АИ алата за побољшање вашег радног века

Брисање најновије групе нежељених е-порука у пријемном сандучету или креирање догађаја у календару може бити исцрпљујуће. Са правим алатима за АИ продуктивност, можете оставити те проблеме иза себе и ослободити додатно време у свом дану. Ево неких од најбољих АИ алата за рад.

МАКЕУСЕОФ ВИДЕО ДАНА

1 Закажите свој дан помоћу Рецлаим.аи

Рецлаим.аи је паметни календар који аутоматски прилагођава ваш распоред на основу задатака, пројеката и догађаја на вашој листи обавеза. Ако вам је потребно да уложите мало учења између неколико часова, без бриге: Рецлаим.аи ће пронаћи савршено време и распоредиће време да и ви уживате у ручку. Ако нисте задовољни распоредом генерисаним од вештачке интелигенције, можете ручно да преуредите задатке.

Требало би да размислите о коришћењу Рецлаим.аи ако се борите да закажете свој дан око састанака, састанака и других временски осетљивих задатака. Ако имате предвидљив или линеаран радни дан, можда ћете открити да је апликација за листу обавеза од вештачке интелигенције кориснија за управљање вашим ужурбаним радним данима.

Пријави се: Рецлаим.аи (бесплатно са премиум плановима између 8 и 12 УСД месечно; апликација за прегледач)

2 Ефикасно правите белешке уз НотебоокЛМ

НотебоокЛМ олакшава сакупљање ваших информација, било да су то грубе белешке са састанка или ПоверПоинт. Овај алат за вештачку интелигенцију може да испита, резимира, па чак и одговори на питања о материјалу који додате у своју личну бележницу.

  Како да поправим грешку убрзаног приказивања

НотебоокЛМ је идеалан ако треба да управљате личним водичем за брзе референце, али вам недостаје времена за уређивање или одржавање белешки. Прављење бележнице је једноставно као додавање извора (као што су Гоогле документи, обичан текст или ПДФ-ови) и уношење неколико паметних АИ упита.

Пријави се: НотебоокЛМ (бесплатно; апликација за прегледач)

3 Транскрибујте састанке тима са Крисп.аи

Сакупљање тих досадних белешки са састанака за вашу нову АИ бележницу је лакше са алатом за аутоматску транскрипцију као што је Крисп.аи. Можете да транскрибујете састанке у Зоом, Теам, Гоогле Меет и другим апликацијама без додавања АИ „ботова“ на састанак.

Уз Крисп.аи, такође можете уживати у невероватном АИ поништавању буке. Крисп.аи је способан да са лакоћом уклони бучне тастатуре, гласне гласове и псе који клепају из позадине. Осигурава да вас слаб микрофон или гласно окружење неће спречити да говорите звучно, јасно и професионално.

Пријави се: Крисп.аи (бесплатно са премиум планом од 8 УСД месечно; апликација за прегледач)

4 Извршите дубинско истраживање помоћу Перплекити.аи

Можда ће вам требати белешке ако гледате презентацију, али ако креирате сопствену презентацију или предлог, моћан помоћник за истраживање вештачке интелигенције може вам помоћи. збуњеност.аи је идеална опција, јер неприметно комбинује погодности алата као што је ЦхатГПТ са тачним, цитираним одговорима.

Перплекити.аи није прикладан као самостални истраживачки алат, али може бити драгоцена предност у кутији са алаткама ако треба да поједноставите свој истраживачки процес.

Пријави се: збуњеност.аи (бесплатно са премиум планом од 20 УСД месечно; апликација за прегледач)

5 Генеришите сажетке који су лаки за читање помоћу ПДФ.аи

Без обзира да ли настављате своје истраживање или надокнађујете дуготрајну нову документацију, открићете да су сажети прегледи који се лако читају генерисани од ПДФ.аи подједнако су од помоћи. Поред своје моћне способности да сажима дугачке документе, ПДФ.аи вам такође омогућава да тренутно извучете изворе из документа и може да одговори на питања о садржају ПДФ-а.

  Како додати теме на своје Инстаграм колуте

ПДФ.аи вам омогућава да бесплатно поставите само 500 питања о једном документу месечно, али његови планови по приступачној цени су вредни трошкова ако треба да прегледате дугачке документе.

Пријави се: ПДФ.аи (бесплатно са премиум плановима између 10 и 30 УСД месечно; апликација за прегледач)

6 Креирајте невероватне презентације помоћу Слидесго-а

Тешко је савладати програме као што је ПоверПоинт и постићи заиста професионалне резултате, али са АИ алатима за рад као што је Слидесго, нема потребе да своје презентације ограничавате на своје вештине Оффице Суите-а. Слидесго вам омогућава да креирате презентацију уз помоћ вештачке интелигенције, прилагођавајући различите шаблоне вашим потребама презентације.

Сваки предложак презентације укључује различите графике и иконе, тако да је једноставно стварање кохезивне презентације. Снага вештачке интелигенције алата значи да може да подеси ваше презентације и учини их мајсторским у року од неколико секунди.

Пријави се: Слидесго (бесплатно са премиум плановима између 3 и 6 УСД месечно; апликација за прегледач)

7 Побољшајте своју комуникацију са ГраммарлиГО

Иако алатима за писање АИ за рад можда недостаје нека софистицираност, ГраммарлиГО омогућава вам да неприметно спојите своје људско писање са уређивањем које води вештачка интелигенција. Осим помоћи у размишљању и парафразирању, ГраммарлиГО нуди прилагођене предлоге који ће вам помоћи да своје писање подигнете на жељени глас и тон.

ГраммарлиГО има неколико премиум нивоа претплате, али сви Граммарли корисници добијају 100 бесплатних ГраммарлиГО упита сваког месеца. Ово је више него довољно да побољшате своју е-пошту и побољшате своју комуникацију без икаквих трошкова.

Пријави се: ГраммарлиГО (бесплатно са премиум плановима између 12 и 15 УСД месечно; апликација за прегледач)

  Зашто услуге стриминга додатно наплаћују ХД и 4К?

8 Развијте идеје и добијте повратне информације помоћу ЦхатГПТ-а

Не можете исковати савршену кутију са алатима за АИ продуктивност без „сваког мајстора“. ЦхатГПТ. Овај свестрани модел вештачке интелигенције је способан да се одлично снађе у скоро сваком задатку који се односи на текст, али се најбоље користи за развој концепта. Да бисте ефикасно искористили ЦхатГПТ, морате му веровати да ће замислити, побољшати и критиковати ваш рад.

Када упарите ЦхатГПТ-ове предлоге са сопственом проценом, можете да уздигнете рукопис, е-пошту или било које друго дело које можете замислити до ремек дела. За почетак, све што вам треба је бесплатан налог и неколико креативних ЦхатГПТ упита.

Пријави се: ЦхатГПТ (бесплатно са премиум плановима између 20 и 25 УСД месечно; апликација за прегледач)

9 Одржавајте своју е-пошту чистом помоћу Спарк Маил-а

На крају, али не и најмање важно, најбољи алати за АИ продуктивност су Спарк Маил. Овај моћни алат за управљање е-поштом омогућава вам да проактивно филтрирате које поруке е-поште стижу до вашег пријемног сандучета. Можете да прегледате и прилагодите подешавања испоруке за сваког пошиљаоца и, ако сте уморни од примања е-порука од одређеног пошиљаоца, можете их потпуно блокирати.

Спарк Маил такође нуди функције као што су приоритетно филтрирање е-поште, груписање е-поште по пошиљаоцу и могућност искључивања е-порука које више не желите да примате. Недостаје му софистицираност решења која заиста покреће вештачка интелигенција као што је Санебок, али можете бесплатно да управљате својом е-поштом уз минималну муку проактивним коришћењем Спарк Маил-а.

Пријави се: Спарк Маил (бесплатно са премиум планом од 8 УСД месечно; десктоп апликација)

Ниједан алат за вештачку интелигенцију није довољно моћан да изврши сваки задатак, али поједностављивање вашег тока посла изградњом правог скупа АИ алата је једноставан подвиг. На крају крајева, најбољи АИ алати за продуктивност за вас биће они које можете искористити до максималног потенцијала.