9 сајтова на којима можете пронаћи бесплатну музику за своје видео записе

Проналажење савршене музике 🎵 за ваше видео снимке је изазован посао.

Одговарајућа музика може да подигне ваш видео на виши ниво од било чега другог. Неприкладна музика може упропастити све ваше напоре креирања видео записа у исто време.

Ако погледате разне видео снимке на ИоуТубе-у, видећете да се сваки видео састоји од музике. И из дана у дан, проналажење најбољих мелодија и музике без накнаде постаје ужурбано за видео ствараоце. Ово је случај са људима са мањим буџетским ограничењима.

Али пре него што наставимо да проналазимо музичке ресурсе без накнаде, хајде да прво разумемо шта је то.

Шта је бесплатна музика?

То је лиценца која омогућава купцу да користи музички тон у више апликација уз само једнократне куповине. То значи да купац не мора више пута да плаћа власнику музике након њене поновне употребе.

Дакле, можете ли бесплатно имати музику без накнаде?

Да, неки аудио провајдери или уметници вам дозвољавају да бесплатно користите њихову музику. За ово не морате да плаћате унапред. Међутим, ауторска права на музику ће остати код њих. Власник музике сам одлучује о врсти лиценце за музику.

Предности музике без накнаде

За видео ствараоце, постоји неколико предности коришћења музике без накнаде. Хајде да истражимо неколико њих.

  • Јефтино или бесплатно: музика без накнаде нуди исплатив начин за додавање музике у своје видео снимке. Можете чак пронаћи и бесплатну музику без накнаде. Разлика је у квалитету музике.
  • Без проблема са ауторским правима: Коришћењем музике без накнаде, можете избећи проблеме са кршењем ауторских права.
  • Поновљена употреба: музика без накнаде вам омогућава да је користите у више апликација у зависности од вашег типа лиценце.
  Како да Нум Лоцк увек буде укључен [Windows]

Замислите да сте дане и сате напорно радили на стварању видеа, промовисању и још много тога. И на крају, знате да је уклоњено због кршења ауторских права. Ово се дешава са многим креаторима видео записа, посебно онима који су тек ушли у ову област.

Све ове ствари је могуће избећи ако користите музику без накнаде. Ово вам даје начин да креирате правно ваљане видео снимке и приступачну опцију за креирање занимљивог садржаја.

На мрежи постоји више сајтова који нуде музику без накнаде. Можете користити музику која је тамо доступна и ефикасно креирати импресивне видео записе.

Хајде да истражимо неке добре веб странице на којима можете пронаћи музику без накнаде.

Бенсоунд

Бенсоунд нуди музику заштићену ауторским правима и спремну за коришћење без накнаде за платформе као што су ИоуТубе, ТикТок, Вимео, Твитцх, Инстаграм, итд. Добијате важећу лиценцу за цео живот, чак и након затварања налога или чланства.

Бесплатна музика коју овде добијате укључује амбијенталну, епску, смирену, мрачну, фолк, џез, рок и још много тога.

Пикабаи

Пикабаи вам нуди више од 110000 музичких мелодија без накнаде. Ове нумере су идеалне за коришћење у ИоуТубе видео записима, музици у позадини, подкастовима и још много тога. Поред музике, можете добити и видео снимке и слике без накнаде.

Сва музика је доступна под лиценцом Пикабаи, што чини нумере безбедним. А такође вам није потребна никаква дозвола уметника.

Соундстрипе

Соундстрипе вам даје приступ више од 70000 СФКС и преко 8000 песама квалитета етикете. Можете да користите ове музичке нумере без накнаде за емитовање, ИоуТубе или више.

  Како користити ВПН са Дисцорд-ом

Соундстрипе, заједно са својом музиком без накнаде, такође нуди 100 бесплатних материјала за уређивање Тропиц Цолор.

Такође се састоји од музичких нумера уметника награђених Гремијем. Категорије музике које овде можете истражити укључују класичну, електронску, оптимистичну, звучну, акустику, инди рок и још много тога.

Понд5

Понд5 представља једну од највећих музичких библиотека која вам даје приступ милионима музичких нумера без накнаде. Све песме су безбедне за ИоуТубе и не ометају монетизацију вашег садржаја.

Овде можете истражити песме без накнаде почевши од само 5 долара. Нумере које можете да имате укључују акционе, акустичне, амбијенталне, мирне, мрачне, тужне, хип-хоп итд.

Епидемиц Соунд

Тражите музику без накнаде за своје видео снимке, подкастове или стримове? Епидемиц Соунд има неограничену библиотеку звучних ефеката и музичких нумера које су заштићене ауторским правима.

Лиценце које његове музичке нумере долазе са свим потребним правима. Можете имати личне и комерцијалне претплате на Епидемиц Соунд и уживати у бесплатној пробној верзији од 30 дана. Можете користити његову бесплатну музику за креирање садржаја за ИоуТубе, Твитцх, Фацебоок, Инстаграм или више.

Такетонес

Такетонес нуди музику или звучне записе без захтева које можете да користите на било којој платформи. Жанрови које можете истражити овде су корпоративни, филмски, фолк, рок, амбијентални, дечији, фанк, поп и још много тога.

Најбоља ствар код Такетонеса је то што његове музичке нумере захтевају минимално уређивање. То је зато што углавном долазе у верзијама од 60, 30 или 15 секунди, што их чини лаким за употребу.

Бесплатна музичка архива

Бесплатна музичка архива нуди музику без накнаде која је потпуно заштићена ауторским правима. Можете користити музику са ФМА на различитим платформама као што су Фацебоок, ИоуТубе или било који подцаст.

  ПСА: Искључите РЦС пре него што пређете на нови телефон

Ова платформа вам омогућава тренутни приступ оригиналној музици независних уметника. Сва музика је бесплатна за репродукцију, дељење, па чак и преузимање.

СоундЦлоуд

Истражите огромну колекцију музике без накнаде уз СоундЦлоуд. Његове нумере без ауторских права идеалне су за бендове, музичке продуценте и независне видео креаторе.

Можете да користите нумере на било којој платформи, као што су Твитцх, ИоуТубе, итд., и без проблема уновчавате свој садржај.

Мотион Арраи

Истражите бесплатну музику Мотион Арраи-а на мрежи и побољшајте квалитет својих видео записа без икаквих проблема са ауторским правима.

Можете се претплатити на њихове месечне или годишње пакете и уживати у неограниченом приступу њиховој музичкој библиотеци.

Закључак

Дакле, ако се мучите да пронађете музичке нумере за своје видео записе које не изазивају кршење ауторских права, испробајте ове веб локације. Њихова огромна музичка библиотека може вам помоћи да понудите најквалитетнији садржај својој публици без икаквих кршења.

Можда ћете желети да истражите и најбоље видео уређиваче отвореног кода.