Интерком побољшава задовољство корисника, Ган.аи прикупио 5,2 милиона долара

Поздрав свима! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Интерфон

Интерком је решење за корисничку подршку које помаже у бржем решавању проблема, смањењу радног оптерећења тима и побољшању задовољства корисника. Платформи верује преко 25 хиљада купаца, укључујући Амазон, Мета, Атлассиан, Нотион, еТОРО и многе друге.

Његове технологије за аутоматизацију и чет-ботови засновани на вештачкој интелигенцији аутоматизују разговоре, смањују обим подршке, пружају увид у разговоре са клијентима, а његово дељено пријемно сандуче које покреће вештачка интелигенција помаже у побољшању ефикасности тима.

Корисници могу да посматрају све дискусије о подршци и да се повежу са колегама у реалном времену због подршке за омниканалну комуникацију. Штавише, нуди практичне увиде, сегментацију података о клијентима и анализу података о понашању.

Његови проактивни системи подршке помажу у предвиђању и решавању забринутости клијената, смањењу улазног обима и повећању задовољства корисника.

Његова аутоматизација без кода олакшава креирање токова посла, а пријемно сандуче које покреће вештачка интелигенција помаже у генерисању одговора. Његов систем за продају карата олакшава сарадњу међу колегама, а истовремено омогућава корисницима да прате развој догађаја у реалном времену.

Интерком интегрише око 300 апликација и нуди АПИ-је и веб куке за једноставну конфигурацију ради побољшања његових функција. Софтвер је доступан за бесплатно тестирање 14 дана.

Тодесктоп

Тодесктоп је компанија АИ Цомбинатор која трансформише кодну базу ваше веб апликације у вишеплатформску десктоп апликацију са изворном функционалношћу за само неколико минута. Платформа је драг & дроп градитељ, подржава апликације за више платформи и пружа опционо кодирање.

  Како да подесите НФС дељење у Вебмин-у на Убунту серверу

Неке апликације које покреће ТоДесктоп укључују Слите, Типефулли, Унбоунце, Моисес, ЦлицкУп и још много тога. Лако је конвертовати своју веб апликацију у десктоп апликацију без кодирања, а чак можете и да прилагодите дизајн апликације, икону и оквир прозора.

Неке од његових истакнутих карактеристика су супер-брзи глобални ЦДН за преузимање, аналитика преузимања, универзалне магичне везе, прилагођени менији, подршка за више прозора, траке, дубоко повезивање и изворни инсталатери за све платформе.

ТоДесктоп нуди три једноставна корака за ову трансформацију: покретање директно из веб апликације, прилагођавање веб апликације помоћу десктоп кода и објављивање једним кликом. Обрађује детаље као што су изворна обавештења, аутоматска ажурирања, приступ изворним АПИ-јима, прилагодљив изглед и осећај и потписивање кода.

Његови планови цена доступни су за различите потребе, укључујући основне, професионалне и пословне.

Платформа за креирање видео записа са вештачком интелигенцијом Ган.аи је прикупила 5,2 милиона долара

Ган.аи обезбеђује софтвер за персонализацију видеа за компаније и брендове за креирање прилагођених видео записа са снимцима једним кликом, користећи глумце и сценарије са релевантним кључним речима. Према веб локацији, корисници који су га усвојили су забележили више од три пута повећање конверзија.

Интегрише се са платформама за е-трговину као што су Схопифи, Цалендли, Стрипе, Хубспот и Салесфорце, што корисницима олакшава додавање опција куповине и плаћања на персонализоване одредишне странице.

Компанија је недавно прикупила 5,2 милиона долара у основном финансирању које је предводио Сурге, програм брзог повећања Секуоиа Цапитал-а. Емергент Вентуре и други анђели инвеститори су такође подржали финансирање.

Ган.аи је основао бивши особље Фацебоок АИ Ресеарцх-а, Суврат Бхоосхан, а компанија тренутно има преко 200 корисника и 40 пословних корисника, укључујући Самсунг, Зомато, Виво, Мобиле Премиер Леагуе, итд.

  Листа РБКС Демон промо кодова за Робук

Рунваи АИ је још један стартуп који је прикупио 50 милиона долара по процени од 500 милиона долара у децембру 2022.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.