иПхоне не приказује недавне позиве? Испробајте ова 4 поправка

Да ли ваш иПхоне не приказује недавне позиве? Ово може бити фрустрирајуће, посебно ако морате да пратите све своје важне позиве.

Пре него што одустанете, ево неколико поправки које можете да испробате ако ваш иПхоне не приказује недавне и пропуштене позиве.

1. Подесите тачан датум и време

Чак и мањи проблем, као што је нетачан датум и време, може изазвати различите проблеме, укључујући и онај који имате. Дакле, уверите се да ваш иПхоне приказује тачан датум и време.

Да бисте ручно подесили тачан датум и време на свом иПхоне-у, следите ове кораке:

 • Отворите апликацију Подешавања и тапните на Опште.
 • Додирните Датум и време.
 • Искључите прекидач Постави аутоматски.
 • Додирните датум и време да отворите календар.
 • Изаберите тачан датум и време.
 • И то је отприлике то. Ако се и даље суочавате са проблемом, пређите на следећи корак за решавање проблема.

  2. Ресетујте мрежна подешавања вашег иПхоне-а

  Такође можете да ресетујете мрежна подешавања вашег иПхоне-а ако не можете да видите историју позива. Ево како:

 • Идите на Подешавања > Опште > Пренос или ресетовање иПхоне-а.
 • Додирните Ресетуј и изаберите Ресетуј мрежне поставке из менија који се појави.
 • Унесите лозинку за свој уређај и додирните Ресетуј мрежна подешавања.
 • Ваш иПхоне ће сада ресетовати мрежна подешавања. Када се то уради, проверите да ли проблем и даље постоји.

    Стринг методе које треба знати у ЈаваСцрипт-у

  3. Поново покрените свој иПхоне

  Ако ресетовање мрежних подешавања није решило проблем, покушајте да поново покренете свој иПхоне. Грешке и кварови понекад могу изазвати проблеме са функцијама као што су евиденција позива. Поновним покретањем вашег иПхоне-а ће се уклонити све грешке или кварови и све ће поново радити глатко.

  Међутим, иПхоне уређаји немају наменску опцију поновног покретања. Дакле, морате ручно да искључите свој иПхоне и поново га укључите да бисте га поново покренули.

  4. Ажурирајте свој иПхоне

  Аппле редовно објављује ажурирања софтвера како би додао нове функције и исправио грешке. Ако ваш иПхоне не приказује недавне позиве јер користите застарелу верзију иОС-а, проблем можете да решите преузимањем најновијег ажурирања софтвера.

  Да бисте ажурирали свој иПхоне, отворите Подешавања и идите на Опште > Ажурирање софтвера. Ваш иПхоне ће проверити Апплеове сервере за сва доступна ажурирања. Ако је ажурирање доступно, додирните Преузми и инсталирај.

  Процес ажурирања може потрајати неко време, у зависности од његове величине. Међутим, када се ажурирање заврши, проблем би требало да буде решен.

  Пратите своје позиве без проблема

  Упркос свим карактеристикама које ваш иПхоне има, његова примарна функција је да телефонира. Дакле, може бити прилично фрустрирајуће када ваш иПхоне не може правилно да прикаже ваше недавне позиве. На срећу, овај уобичајени проблем може се брзо решити коришћењем горњих решења.