Jedna ili više stavki u fascikli koju ste sinhronizovali se ne poklapaju sa greškom Outlook-a

Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапају са грешком Outlook-а

Када покушавате да синхронизујете свој налог у Outlook-у са другом папком или другим налогом, можете наићи на поруку о грешци која каже „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапају са грешком Outlook-а.“ Ова грешка се обично јавља када покушавате да синхронизујете две фасцикле које садрже ставке са истим именом, али различитим садржајем.

Шта узрокује ову грешку?

Ову грешку обично изазивају следећи фактори:

* Две фасцикле са истим именом: Ако покушавате да синхронизујете две фасцикле са истим именом, али различитим садржајем, Outlook неће моћи да реши која фасцикла је тачна, што ће резултирати овом грешком.
* Дупликати ставки: Ако две фасцикле садрже ставке са истим именом, али различитим садржајем, Outlook неће моћи да одреди која ставка је исправна, што ће резултирати овом грешком.
* Погрешне поставке синхронизације: Ако поставке синхронизације нису правилно конфигурисане, Outlook можда неће моћи тачно да синхронизује две фасцикле, што може резултирати овом грешком.

Како решити ову грешку?

Постоји неколико корака које можете предузети да бисте решили ову грешку:

1. Проверите име фасцикле

Уверите се да фасцикле које покушавате да синхронизујете имају различита имена. Ако фасцикле имају исто име, промените име једне од фасцикли и покушајте поново да их синхронизујете.

  Како прескочити уводе за ТВ емисије у ВЛЦ плејеру

2. Проверите дуплиране ставке

Прегледајте обе фасцикле и проверите да ли садрже дуплиране ставке. Ако постоје дупликати, избришите дупликате из једне од фасцикли и покушајте поново да их синхронизујете.

3. Проверите поставке синхронизације

Уверите се да су поставке синхронизације правилно конфигурисане. Да бисте то урадили, следите следеће кораке:

1. Идите на Фајл > Информације о налогу > Информације о налогу.
2. Изаберите налог који покушавате да синхронизујете.
3. Кликните на дугме „Подешавања синхронизације“.
4. Уверите се да је означена опција „Синхронизуј све фасцикле“.
5. Кликните на дугме „ОК“ за чување промена.

4. Уклоните проблем са ставком

Ако ниједан од претходних корака не реши проблем, покушајте да уклоните проблем са ставком из једне од фасцикли. Да бисте то урадили, следите следеће кораке:

1. Отворите фасциклу која садржи проблем са ставком.
2. Означите проблем са ставком.
3. Кликните на дугме „Избриши“.
4. Покушајте поново да синхронизујете две фасцикле.

Закључак

Грешка „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапају са грешком у Outlook-у“ може бити фрустрирајућа, али може се решити праћењем корака описаних у овом чланку. Уверите се да фасцикле имају различита имена, да не садрже дуплиране ставке, да су поставке синхронизације правилно конфигурисане и да је проблем са ставком уклоњен. У већини случајева, праћењем ових корака можете решити проблем и успешно синхронизовати две фасцикле у Outlook-у.

Често постављана питања (ФАК)

1. Шта значи грешка „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапају са Outlook-ом“?

Ова грешка се појављује када покушавате да синхронизујете две фасцикле које садрже ставке са истим именом, али различитим садржајем. Outlook не може одлучити која је тачна верзија, што резултира овом грешком.

  Израда огласа који рангирају и конвертују

2. Који су узроци грешке „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“?

Ову грешку обично изазивају следећи фактори: две фасцикле са истим именом, дуплиране ставке у фасциклама и погрешне поставке синхронизације.

3. Како да решим грешку „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“?

Да бисте решили овај проблем, проверите да ли фасцикле имају различита имена, проверите да ли постоје дупликати ставки, проверите поставке синхронизације и уклоните проблем са ставком.

4. Шта да радим ако ниједан од корака за решавање проблема не функционише?

Ако ниједан од корака за решавање проблема не реши проблем, покушајте да контактирате подршку за Outlook или претражите додатна решења на интернету.

5. Могу ли и даље да користим Outlook ако добијем грешку „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“?

Да, и даље можете да користите Outlook, али фасцикле које покушавате да синхронизујете неће бити синхронизоване.

6. Да ли ће грешка „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“ утицати на друге моје фасцикле?

Не, ова грешка ће утицати само на фасцикле које покушавате да синхронизујете.

7. Да ли постоји начин да спречим појаву грешке „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“?

Најбољи начин да спречите појаву ове грешке је да избегавате да имате две фасцикле са истим именом и уверите се да фасцикле које синхронизујете не садрже дупликате ставки.

  9 најбољих СЕО додатака за ВордПресс

8. Шта да радим ако су фасцикле које покушавам да синхронизујем од великог значаја?

Ако су фасцикле које покушавате да синхронизујете од великог значаја, препоручује се да направите резервну копију фасцикли пре него што покушате да их синхронизујете.

9. Да ли постоје други начини за синхронизацију две фасцикле у Outlook-у?

Постоје и други начини за синхронизацију две фасцикле у Outlook-у, као што је коришћење правила за синхронизацију или додавање фасцикли у исте фасцикле.

10. Да ли постоји аутоматизовани начин за решавање грешке „Једна или више ставки у фасцикли коју сте синхронизовали се не поклапа са грешком Outlook-ом“?

Тренутно нема аутоматизованих решења за решавање ове грешке.