Како би ЦхатГПТ могао да вам помогне да побољшате живот на састанцима

ЦхатГПТ је вероватно најпознатији светски АИ цхатбот, и људи су се ослањали на њега у скоро сваком аспекту свог живота. Ипак, забављање је суштински део живота, и док је љубав права људска емоција, то не значи да вам ЦхатГПТ не може помоћи.

У ствари, знање како да користите огромне библиотеке ЦхатГПТ-а и писање одговарајућих упутстава учиниће ваш живот на састанцима много бољим за кратко време.

Ствари које треба размотрити пре употребе ЦхатГПТ-а за разговор о свом романтичном животу

Иако ЦхатГПТ може изгледати као савршен сапутник који ће вам помоћи да се крећете у свету упознавања, запамтите да је то само АИ. Запамтите да без обзира колико домишљат може бити ЦхатГПТ, он никада не може бити истински повезан са вашим мислима или осећањима. Осим тога, ЦхатГПТ може да пати од пристрасности података због лоше обуке, а информације које пружа нису сасвим ажуриране јер не зна ништа након 2021.

Осим тога, пошто ЦхатГПТ не прати како је ваша веза еволуирала, никада вам не може искрено дати одговарајући савет јер никада не зна целу причу.

1. Учините емоције лакшим за варење уз ЦхатГПТ

Пре него што почнете да излазите, морате развити одређени степен емоционалне интелигенције. Ово ће вам добро доћи када некога на крају упознате и пожелећете да разумете како се осећа и како да реагујете у потпуности.

  11 најбољих ВордПресс АИ додатака 2023

Лоша вест је да неки имају већу емоционалну интелигенцију од других. Добра вест је да можете да користите ЦхатГПТ да бисте развили своју емоционалну интелигенцију.

Најважнији корак овде је писање правог упутства и покривање свих основа. То укључује изградњу емоционалне свести, јачање емпатије или вежбање емоционалне саморегулације, што може бити од помоћи током тежих делова везе.

2. Користите ЦхатГПТ да бисте написали биографију свог профила за упознавање

Данас се они који имају мало времена ослањају на апликације за упознавање као што су Тиндер или Бумбле да би упознали људе. Међутим, једна од највећих препрека при коришћењу такве апликације је стварање привлачне, оригиналне и атрактивне биографије.

Многи људи пате од нечег сличног списатељској блокади када се описују. Ово је још теже јер већина апликација намеће ограничење максималног броја знакова за ваш опис.

Срећом, ЦхатГПТ може брзо да напише савршену биографију која ће покрити све основе, све унутар ограничења броја знакова. Обавезно дајте све потребне информације и предложите стил писања. Укратко, то је као да користите ЦхатГПТ за писање животописа, али на више личном нивоу.

3. Нека ЦхатГПТ напише почетне редове

Када ваша биографија привуче пажњу тог срећника и апликација вам омогући да почнете да комуницирате, време је за уводну линију. Наравно, многи избегавају да се поздраве, уместо тога бирају линију за разбијање леда.

Нажалост, ваше прве речи су увек најтеже, па је мало помоћи инспирисане вештачком интелигенцијом добродошла. ГПТ-4 може више него написати фантастичну уводну линију; у ствари, можете користити ЦхатГПТ да пишете смислене песме.

  Како АДП решења за људске ресурсе и обрачун плата могу помоћи вашем растућем бизнису?

Само обавестите ЦхатГПТ у упиту на коју врсту уводне линије желите да идете. Поменуте кључне речи и стил писања, па чак и наведите да ли желите да то испадне као разиграна шала или песма која изазива срце.

4. Добијте персонализоване идеје за први састанак

Када прођете кроз упознавање и приметите да се вас двоје поклапате кроз текст, планирање вашег првог састанка је следећи очигледан корак. Нажалост, на првом састанку је све о остављању сјајног утиска, и може оставити или прекинути могућност будуће везе, тако да све треба да прође савршено.

Не ради се само о планирању где би вас двоје требало да идете; такође се ради о томе шта би требало да носите, да ли је прикладно да им купите мали поклон и о којим темама треба да разговарате.

Поред тога, они који нису толико вешти у разговору лицем у лице могу научити понешто из ЦхатГПТ-а. Само напишите упозорење да сте стидљиви, да патите од социјалне анксиозности или било чега сличног и питајте за савет. ЦхатГПТ не може да замени терапију стварним специјалистом, али је и даље боље него ништа.

5. Питајте ЦхатГПТ за идеје за поклоне за годишњице и празнике

Они који су већ у везама знају колико тешко може бити да својој партнерки купи поклон у посебним приликама. Ово је још теже јер то морате да радите неколико пута годишње. Проналажење поклона може бити тешко, било да је у питању ваша годишњица, њихов рођендан, Божић или било који други празник.

На срећу, ЦхатГПТ је више него способан да смисли идеје за поклоне. Само напишите упит у којем ћете навести све што знате о тој особи, укључујући њене допадљивости и несвиђања, и пустите ЦхатГПТ да генерише листу могућих опција поклона.

  Како да подесите Скипе видео позив којем свако може да се придружи

6. Нека вам ЦхатГПТ помогне да превазиђете лошу свађу

Везе имају успоне и падове, а свађе су нажалост неизбежне. Међутим, кључ за вођење борбе је развој одрживог решења које ће имати користи за обе стране. Међутим, тешко је јасно размишљати у жару тренутка, због чега неутрална странка као што је ЦхатГПТ може бити од помоћи.

Само напишите одговарајући упит у којем помињете све детаље свађе, као што су шта је изазвало тучу, који су други елементи на крају довели до ње и како је однос напредовао до тог тренутка. Можете безбедно да користите ЦхатГПТ као тренера менталног здравља са одговарајућим подешавањима.

7. Направите одговарајућу поруку о раскиду

Тешко је прихватити да понекад неке везе нису предвиђене да функционишу. Међутим, само зато што ћете се вас двоје опростити не значи да то не можете учинити достојанствено.

Нажалост, поруку о раскиду је тешко написати, посебно када сте пуни туге, туге или беса. Зато, као иу претходном одељку, верујемо да ЦхатГПТ може да вас инспирише.

С једне стране, можете сами да напишете поруку о раскиду, у ком случају можете питати ЦхатГПТ какву структуру треба да има ваша порука и које кључне тачке треба да буду покривене.

С друге стране, могли бисте да кажете ЦхатГПТ-у да напише поруку о раскиду за вас и оставите је на томе.

8. Питајте ЦхатГПТ за савет о томе како лакше пребродити раскид

Сви раскиди су тешки, посебно након дуготрајне везе. Међутим, овде је кључно предузети неопходне мере да се ова ситуација брже превазиђе.

У идеалном случају, требало би да тражите емоционалну подршку од пријатеља и породице, али ако ниједна није доступна, онда ЦхатГПТ може бити пристојна замена. Уз одговарајуће подешавање, ЦхатГПТ вам може помоћи да превазиђете стрес много брже, а раскид је стресна ситуација.

ЦхатГПТ може да вам помогне да побољшате свој живот на састанцима, али до одређене тачке

Неутралност ЦхатГПТ-а је згодна када желите да напишете сјајне биографије и отворите једноструке текстове. Захваљујући својој обимној бази података, користан је и за идеје за састанке и поклоне.

Међутим, ЦхатГПТ и даље није ништа друго до АИ, па препоручујемо да га користите више као извор инспирације, а не да следите његова упутства до краја. Без обзира на то, изласци су само један од многих начина на које ЦхатГПТ може помоћи да наши животи буду много лакши за управљање.