Како да подесите и користите тајмере на иПхоне-у

Помоћу функције Тајмер у апликацији Сат можете да одбројавате сате, минуте и секунде да бисте ефикасно обавили више задатака. Савршено је да се сетите да извадите храну из рерне, да управљате временом испред екрана и изазовете себе да радите против времена.

Овај водич ће вам рећи све што треба да знате о креирању и коришћењу тајмера на вашем иПхоне-у.

Како покренути тајмер на вашем иПхоне-у

Можете да урадите више од само прегледа више временских зона на вашем иПхоне-у помоћу апликације Сат. За покретање тајмера потребно је само неколико додира на екрану вашег иПхоне-а, што га чини веома приступачним и практичним. Ево корака које треба да пратите:

 • Отворите апликацију Сат.
 • Идите на Тајмери ​​са картице на дну.
 • Подесите жељено трајање и притисните зелено дугме Старт.
 • Такође можете дуго да притиснете апликацију Сат и изаберете Старт тајмер у искачућем менију који се појави.

  Паузирање и брисање тајмера

  Ако сте прекинути током задатка и желите да паузирате тајмер, све што треба да урадите је да отворите активни тајмер у апликацији Сат и додирнете дугме за паузу поред њега. Додирните га поново када желите да наставите тајмер.

  Да бисте избрисали тајмер, превуците налево на тајмеру који желите да избришете и додирните црвену опцију Избриши која се појављује. Када га избришете, нећете моћи да пронађете тајмер нигде у апликацији.

    4 најбоља места за музичке лекције за почетнике и професионалце

  Како додати и користити више тајмера на вашем иПхоне-у

  Додавање више тајмера можда није једна од највећих функција иОС 17, али је и даље прилично згодно. Омогућава да многи тајмери ​​раде истовремено, тако да можете пратити бројне ствари у одређено време. Пратите ове кораке да бисте додали више тајмера у апликацију Сат:

 • Када подесите свој први тајмер користећи горња упутства, додирните икону плус (+) у горњем десном углу екрана.
 • Подесите тајмер на жељено време и притисните Старт у горњем десном углу.
 • Поновите исте кораке да додате онолико тајмера колико желите. Сви се могу погледати у одељку Тајмери ​​у апликацији Сат.
 • Користите тајмере да бисте били у току са својим задацима

  Подешавање тајмера на вашем иПхоне-у помоћу уграђене апликације Сат за управљање свакодневним задацима је веома једноставан процес. Штавише, можете паузирати и наставити тајмере кад год се нешто појави. Више тајмера је одличан начин да са лакоћом радите на различитим задацима, а иПхоне вам пружа савршену прилику да их користите када је то потребно.