Како да управљате својим Нинтендо налогом са свог Нинтендо Свитцх-а

Приступ и управљање различитим налозима за платформе за игре директно са ваших конзола је занемарена, али веома згодна карактеристика модерног играња.

А како играње на конзолама постаје све више повезано са услугама претплате или премијум налозима, практичност управљања вашим налозима постаје само виталнија. Али на вашем Нинтендо Свитцх-у, процес је прилично тежак. Дакле, ако желите да управљате својим Нинтендо налогом директно са свог Нинтендо Свитцх-а, можемо вам помоћи.

Шта треба да знате пре уклањања или додавања Нинтендо налога

Међутим, пре него што покушате да приступите свом Нинтендо налогу и уредите га директно са Свитцх-а, морате унапред да знате неколико кључних проблема и тачака. На овај начин можете осигурати да не губите време на неподржане функције или проблеме на које можете наићи са својим налогом.

Конкретно, тачке које треба да знате пре него што уредите свој Нинтендо налог преко Нинтендо Свитцх конзоле су следеће:

 • Иако можете да додајете или уклањате Нинтендо кориснике и налоге са свог Нинтендо Свитцх-а, опције уређивања су ограничене на ваше Нинтендо Свитцх Онлине чланство или преглед одређених детаља налога.
 • Већина доступних подешавања за ваш Нинтендо налог може се наћи у Нинтендо еСхоп-у за разлику од Системских подешавања.
 • Можда нећете моћи да промените неке аспекте свог Нинтендо налога, попут региона, због тога што имате средства за Нинтендо еСхоп. Ако промените подешавања региона, можете изгубити средства.
  Шта је РДП? Водич за увод

Иако су информације о налогу и опције доступне на вашем Нинтендо Свитцх-у можда ограничене, оне и даље нуде корисне информације или брзе и једноставне начине за решавање претплата. Али како да приступите опцијама свог Нинтендо налога са прекидача?

Како да управљате информацијама о свом налогу и приступате њима на Нинтендо Свитцх-у

Постоје два главна начина на која можете да управљате информацијама о Нинтендо налогу и да им приступате на свом Свитцх-у, било кроз системске поставке ваше конзоле или Нинтендо еСхоп. Међутим, опције обе методе се разликују.

Како приступити информацијама о вашем Нинтендо налогу на вашем Нинтендо Свитцх-у

Ако једноставно желите да приступите информацијама о свом Нинтендо налогу, можете брзо да искористите системске поставке свог Нинтендо Свитцх-а. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

 • На почетном екрану вашег Нинтендо Свитцх изаберите Системске поставке.

 • Означите опције за Корисник и изаберите кориснички профил повезан са вашим Нинтендо налогом.

 • Под Нинтендо налогом изаберите Проверите информације о налогу.

 • Изаберите или Прикажи имејл адресу или Прикажи чланове породичне групе.

Одавде можете да унесете лозинку за Нинтендо налог да бисте видели жељене информације о налогу. Међутим, ако желите да измените информације, друге методе могу бити корисније.

Како управљати плаћањем и претплатом за свој Нинтендо налог

Ако желите да промените било коју информацију о плаћању или претплати за свој Нинтендо налог, мораћете да користите Нинтендо еСхоп подешавања на свом Свитцх-у. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

 • На почетном екрану вашег Нинтендо Свитцх изаберите Нинтендо еСхоп.

 • Изаберите кориснички профил повезан са вашим Нинтендо налогом.
 • Када се еСхоп учита, изаберите икону свог профила у горњем десном углу екрана.
 • Под Информације о налогу, истакните свој кориснички профил.
  Грешка за иТунес рачунар није ауторизован

На страници Информације о налогу можете да мењате ствари као што су начини плаћања и ваша Нинтендо еСхоп средства. А, ако истакнете опције за Нинтендо Свитцх Онлине, можете чак и да обновите или прекинете аутоматску обнову да бисте подесили или отказали своје претплате.

Како да измените информације о свом Нинтендо налогу

Нажалост, иако можете да приступите неким захтевима налога и управљате њима са свог Нинтендо Свитцх-а, ако желите да детаљније уредите свој Нинтендо Свитцх налог, морате да користите методе изван своје конзоле.

И, баш као да уклоните некога из своје Нинтендо Фамили Гроуп, примарни начин на који можете да уређујете друге аспекте свог Нинтендо налога је преко званичног Нинтендо сајта. Стога, да бисте у потпуности уредили детаље свог Нинтендо налога, следите ове кораке:

 • Идите на званичну страницу налога Нинтендо веб локацију и пријавите се на свој налог.
 • Одавде можете да изаберете Информације о кориснику да бисте променили свој профил, адресу е-поште или повезане налоге тако што ћете изабрати Промени.

 • Такође можете да изаберете подешавања за пријављивање и безбедност да бисте променили све безбедносне опције за свој налог, укључујући лозинку и шифру, тако што ћете изабрати Уреди.

 • У оквиру Приватност и друга подешавања можете да промените сва обавештења која примите или информације које шаљете у вези са стварима као што су е-поруке од Нинтендо-а или информације о коришћењу тако што ћете изабрати Промени.

 • Или можете да изаберете картицу Породична група да додате или уклоните чланове породице.

Уз то, можете мењати и уређивати бројне аспекте свог Нинтендо налога. Дакле, ако вам опције на вашем Нинтендо Свитцх-у не успију, барем имате метод резервне копије који можда није тако згодан, али ће сигурно задовољити ваше потребе.

  Можете ли користити АНЦ слушалице и слушалице без слушања музике?

Промените свој Нинтендо налог са погодношћу

Уз већину најхитнијих опција за ваш Нинтендо налог које подржава ваш Нинтендо Свитцх, можете са лакоћом да прегледате детаље свог налога или уредите информације о плаћању и претплати. На овај начин, не морате да бринете о главобољама корисничке службе када желите да откажете нешто попут Нинтендо Свитцх Онлине.

Али чак и ако опције на вашем Свитцх-у не подржавају измене вашег налога, и даље можете да уређујете све аспекте свог налога преко званичне Нинтендо сајта, само уз нешто мање погодности него да то радите на вашој конзоли.