Како добити бесплатни пробни код за Цок ВиФи Хотспот

Како су савремени људи оријентисани на технологију, постало је главни део нашег света да жудимо за бесплатним ВиФи-јем. Да ли сте икада чули за један такав могући исход, а то је бесплатни пробни код за Цок ВиФи хотспот? Цок је компанија са добром репутацијом која пружа бесплатан приступ интернету корисницима Цок-а широм света. У овом чланку ћете научити како да добијете бесплатни код за Цок ВиФи хотспот. Користећи код за приступну тачку, можете се лако пријавити на свој регистровани Цок налог и лако користити бесплатну Цок ВиФи пробну верзију. Прочитајте чланак до краја да бисте сазнали како да добијете приступ интернету помоћу бесплатног кода за пријаву на Ви-Фи Цок.

Како добити бесплатни пробни код за Цок ВиФи Хотспот

Покренути 2020. године, корисници Цок Интернета добијају приступ преко 3 милиона Цок ВиФи приступних тачака широм свих држава САД. Ове ВиФи мреже, доступне широм света, дају привилегије корисницима Цок-а пружањем приступа Интернету. Можете користити Цок бесплатни ВиФи када ниједан јавни ВиФи није доступан.

Карактеристике Цок ВиФи Хотспот-а

Функције бесплатног пробног кода Цок ВиФи приступне тачке су наведене у овом одељку.

 • Идентификација локације – Можете пронаћи локацију ових врућих тачака користећи веб локацију мапе Цок хотспотс у вашем подразумеваном веб претраживачу. Можете да користите опцију Мап ит за тражење врућих тачака у одређеној области користећи своју адресу или поштански број.

 • Лична безбедност за Цок провајдера – Можете да се повежете на било коју ВиФи мрежу која има укључено подешавање дељења или приступ госту, под условом да имате исправну Цок пријаву. Можете користити Цок акредитиве за пријаву, а то су кориснички ИД и лозинка, чиме се избегава потреба за набавком ССИД-а и ВиФи кључа одређене приступне тачке. Пошто је крајња линија мреже да обезбеди безбедну мрежу, безбедност корисника никада није угрожена чак и ако имате мрежни пролаз код куће. Пошто повезивање на приступну тачку захтева индивидуалне корисничке акредитиве, лозинка ВиФи приступне тачке може остати безбедна.

 • Више уређаја – Одређена приступна тачка омогућава повезивање до 5 уређаја истовремено како би се избегла спора брзина интернета. Дакле, ако се суочите са овим проблемом, покушајте да се повежете на другу ВиФи приступну тачку.

 • Лако повезивање – Уграђена меморија уређаја регистрованих на одређеној Цок приступној тачки помаже у једноставном повезивању са сачуваном или претходном ВиФи везом.

Шта је панорамски ВиФи рутер?

Најбољи резултат за приступ интернету помоћу бесплатног пробног кода Цок ВиФи хотспот може се добити коришћењем Цок Интернета са панорамским ВиФи рутером.

 • Главна предност овог плана је да модем и рутер можете добити у једној јединици са функцијама Панорамиц ВиФи Гатеваи. Ова појединачна хардверска опрема је довољна да покрије поуздану ВиФи покривеност за већину уређаја, што олакшава коришћење бесплатне Цок ВиФи пробне верзије. Овај двопојасни рутер поставља најбоље ВиФи фреквенције прикладне за уређај.
 • Такође можете размислити о изнајмљивању мрежног пролаза за само 12 УСД месечно да бисте користили бесплатни код за Цок ВиФи хотспот.
 • Поред тога, можете добити новац назад када купите у било којој од 7000+ продавница које учествују.
 • Ограничење ВиФи приступних тачака је 1250 ГБ месечно.

Како добити бесплатни код за Цок ВиФи Хотспот

Ако сте интернет корисник следећих мрежа као што су АТ&Т, Веризон или ЦентуриЛинк, можете приступити бесплатној пробној верзији.

Корак И: Купите Цок план

Да бисте користили приступ интернету који пружа Цок хотспот, требало би да се региструјете на Цок план. То је зато што је услуга бесплатна за кориснике Цок-а, а то јест, даје Цок ВиФи пријаву бесплатно. С друге стране, долази као услуга која се плаћа за нове кориснике.

 • За кратко време, можете размислити о куповини следећих пакета, а то су 4 УСД за 2 сата, 8 УСД за 24 сата и 20 УСД за 1 недељу. На овој платформи можете одабрати жељено трајање и унети детаље плаћања да бисте завршили претплату.
 • За коришћење бесплатног пробног кода за Цок ВиФи хотспот, можете размислити о куповини месечног плана, за који цена почиње од 29,99 УСД месечно.

Корак ИИ: Региструјте се на Цок веб локацију

Следећи корак за коришћење Цок хотспот-а је креирање налога на веб локацији Цок-а.

1. Користите Виндовс траку за претрагу на дну да бисте отворили апликацију Гоогле Цхроме.

2. Отворите Цок приступни портал веб локацију и кликните на опцију Региструј се у одељку Набавите бесплатну пробну верзију.

3. Унесите детаље вашег имена, интернет провајдера и адресе е-поште у одговарајућа поља и кликните на дугме Пошаљи.

4. Унесите своје банковне податке након што сте одобрени као корисник за бесплатну пробну верзију.

Корак ИИИ: Искористите попусте или заобиђите страницу за плаћања

Можете да користите било који од овде наведених метода да бисте искористили попусте на претплату или да користите метод који је овде препоручен да заобиђете страницу плаћања.

 • Пре него што се претплатите на платформу, можете да проверите одговарајуће понуде на веб локацији, а затим примените код купона да бисте искористили попуст на претплату.
 • Друга опција да искористите попусте на претплату је коришћење Екстензија за прегледач Цоупер. Ово би помогло у примени попуста у тренутку плаћања, помоћу којих можете купити претплату по сниженој цени. Једноставно додајте проширење прегледача у Цхроме и то би помогло у заобилажењу странице плаћања на претплати.

Корак ИВ: Набавите Цок Хотспот код

Можете користити било који од овде наведених метода да бисте добили бесплатни пробни код за Цок ВиФи хотспот. Међутим, не можете истовремено да користите два кода купона да бисте добили приступ интернету у Цок хотспотовима и добили бесплатну Цок ВиФи пробну верзију. Да бисте сазнали више о овоме, можете отићи на званичну веб страницу компаније Цок или контактирати представника компаније Цок Цоммуницатионс.

 • Ако сте креирали налог пратећи кораке дате раније, можете користити бесплатни код за Цок ВиФи хотспот послан на дату адресу е-поште. Овај код купона се може користити за приступ бесплатној пробној верзији за коришћење Цок хотспота или за приступ било којој од оближњих врућих тачака. Можете користити код за повезивање на Интернет све док пробни период не истекне. Хотспот код ради једном за одређени уређај и остаје активан 30 дана на регистрованој адреси е-поште.
 • Друга опција да добијете Цок хотспот код и добијете бесплатну пријаву на Цок ВиФи је да користите било који од кодова купона доступних на било којој од веб локација. На пример, можете користити ПромоПро веб локацију да бисте добили било који од кодова наведених на веб локацији.

Корак В: Користите Цок Хотспот код (више пута)

Не можете користити одређени бесплатни пробни код за Цок ВиФи хотспот након истека пробног периода. Међутим, бесплатна пробна верзија се може користити више пута пропуштањем ограничења, а то је промена ИП адресе. Ово би учинило ваш рачунар новим корисником повезане приступне тачке. Можете пратити упутства на линку који је овде дат да бисте научили како да промените ИП адресу вашег Виндовс рачунара.

Како се повезати на Цок ВиФи Хотспот

Након добијања бесплатног пробног кода за Цок приступну тачку, неопходно је научити како да га користите за повезивање на Цок ВиФи хотспот. Најбоље је користити сигурне ВиФи хотспот мреже; можете осигурати да је мрежа безбедна ако има закључавање. У најгорем случају, избегавајте пријављивање на било који од својих налога и користите ВПН услугу као што је НордВПН за шифровање података док користите било коју несигурну ВиФи мрежу.

Корак И: Омогућите ВиФи

Први корак је да омогућите ВиФи поставку на рачунару и повежете се на Цок мрежу.

1. Притисните тастере Виндовс + И да бисте отворили Подешавања и кликните на опцију Мрежа и Интернет.

2. Пређите на Ви-Фи картицу у левом окну и укључите опцију Ви-Фи да бисте омогућили ВиФи.

3. Кликните на опцију Прикажи доступне мреже да бисте потражили ВиФи мреже.

4. Изаберите ЦокВифи мрежу.

Напомена: Ове ВиФи мреже могу бити приказане као ЦокВиФи, ЦокВиФи_Премиум или Цабле ВиФи.

Корак ИИ: Повежите се на Цок ВиФи мрежу

Следећи корак за добијање бесплатне Цок ВиФи пробне верзије је да се повежете на Цок ВиФи мрежу и користите своје акредитиве за пријаву да бисте користили Цок хотспот коришћењем бесплатног пробног кода Цок ВиФи хотспот.

1. У прозору за пријаву на Цок Хотспотс који се појави, изаберите опцију Нот а Цустомер.

Напомена: Ако се прозор не појави, отворите апликацију Гоогле Цхроме користећи траку за претрагу. Ово би помогло у преусмеравању главног прозора за пријаву на веб претраживач.

2. Изаберите одговарајући план у прозору СтраигхтУп Интернет Хотспот Пасс и унесите адресу е-поште у дато поље.

3. Означите поље за потврду у прозору политике приватности да бисте прихватили одредбе и услове.

4. Кликните на дугме Даље.

5. Попуните сва поља прозора СтраигхтУп Интернет Пасс информације о наплати, а затим кликните на дугме Пошаљи.

6. Можете видети детаље о пропусници у прозору са детаљима о трансакцији и можете користити овај уређај за аутоматско повезивање на Цок ВиФи док пропусница не истекне.

Напомена: Можда сте такође примили е-пошту са потврдом у регистрованој е-пошти након успешног коришћења бесплатног Цок ВиФи пријаве.

Како искључити Цок ВиФи хотспот

Док користите несигурну Цок приступну тачку или неовлашћени бесплатни код за Цок ВиФи хотспот, неопходно је знати начин искључивања везе са приступном тачком. Можете да пратите упутства у одељку да бисте искључили везу са приступном тачком.

1. Из Виндовс оквира за претрагу отворите апликацију Гоогле Цхроме.

2. Отворите страницу за пријаву на Цок Хотспот и пријавите се на свој налог користећи акредитиве.

3. Идите на страницу Лозинка и безбедност.

4. Идите на страницу Подешавања приватности.

5. У одељку Цок Хотспот, пребаците се на опцију Онемогући.

6. Кликните на опцију Сачувај промене.

Зашто Цок ВиФи Хотспот не ради?

Бесплатни пробни код Цок ВиФи приступне тачке можда неће радити на вашем уређају, а разлози за то су наведени у наставку:

 • Нестанак Интернета – Интернет доступан за одређену Цок хотспот је можда исцрпљен или је рачун можда каснио.

 • Погрешни акредитиви – Цок ИД и лозинка које користите могу бити нетачни и стога се акција бесплатног пријављивања на Цок Ви-Фи није могла извршити.

 • Нетачна конфигурација или ван домета – конфигурација мреже је можда нетачна или је уређај ван домета.

 • Истекао пробни код – Датум истека пробног кода је можда прошао или је ограничење могло бити наметнуто на ИП адресу. Пошто се пробни код може користити само једном за ИП адресу, пробном коду се може наметнути рок трајања. Такође, неки попусти које пружају одређене веб странице можда неће радити на Цок платформи. Дакле, код можда неће радити ако је добијен са друге веб странице.

Да бисте решили горе наведене проблеме док користите бесплатну пробну верзију Цок ВиФи-а, можете извршити следеће методе.

 • Проверите мрежну везу – Проверите да ли је ВиФи веза омогућена на вашем рачунару и да ли је Цок хотспот у радном стању.

 • Рутер за напајање – Ако је проблем настао због неког кашњења у Цок хотспот рутеру, можете покушати да га укључите тако што ћете притиснути дугме за напајање.

 • Обратите се корисничкој служби – Ако вам ниједан од метода не одговара, контактирајте корисничку службу Цок хотспот услуге и решите проблем са њима.

***

Надамо се да сте уз помоћ овог водича успели да научите како да добијете бесплатни пробни код за Цок ВиФи хотспот. Ако имате било каквих питања или предлога, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.

  Претражујте, отпремајте и преузимајте Вине видео записе из Цхроме-а помоћу ВинеЦлиент-а