Како избрисати Веебли веб локацију

Веебли је услуга за веб хостовање у власништву Скуаре-а 2018. То је подружница америчке мултинационалне технолошке компаније Блоцк, Инц. Ако желите да покренете своје пословање на мрежи или креирате онлајн портфолио да бисте приказали свој рад, Веебли би требало да буде ваш први избор. Прављење веб-сајта на Веебли-у је бесплатно, без потребе за кодирањем за креирање веб-сајтова, 50+ шаблона за избор који се могу прилагодити вашим потребама, без реклама на вашим веб-сајтовима било које врсте, а такође су безбедни и заштићени. Чак и ако сте вољни да извршите надоградњу на Веебли-у да бисте донели више функција на своју веб локацију, планови надоградње су прилично приступачни. Ако желите да користите Веебли, морате да креирате Веебли налог на мрежи тако што ћете посетити званичну веб локацију Веебли-а. И одатле, пријавите се и креирајте свој Веебли налог, а затим можете бесплатно да креирате своју веб локацију и да њоме управљате. Ако сте неко ко тражи помоћ у управљању вашим Веебли налогом, овај чланак ће вам помоћи у томе. Водиће вас у корацима за брисање налога Веебли веб локације и контактирати Веебли подршку. Такође, научићете како могу да уредим своју Веебли веб локацију и колико кошта Веебли веб локација.

Како избрисати Веебли веб локацију

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да избришете Веебли веб локацију и колико кошта Веебли веб локација са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Да ли је Веебли веб локација бесплатна?

Не, Веебли веб локација није потпуно бесплатна. Само је креирање веб странице на Вееблију бесплатно. Али да бисте хостовали ту веб локацију, потребан вам је домен. А за то морате платити. Ако већ имате домен, можете бесплатно да поставите своју веб локацију. Није важно какву веб локацију креирате користећи шаблоне доступне на Веебли-у и како их прилагођавате; ипак, креирање веб странице ће бити потпуно бесплатно. Ако желите да додате функције и побољшате безбедност на својој веб локацији, морате да надоградите на плаћени план који ће бити одличан за вас у случају да је ваша веб локација онлајн посао.

  Како да користите више монитора на вашем Мац-у

Да ли је Веебли у власништву Гоогле-а?

Не, Веебли није у власништву Гоогле-а. Веебли је услуга е-трговине коју пружа Скуаре. И то је подружница Блоцк, Инц., која је америчка мултинационална технолошка компанија. Веебли нуди све услуге које су потребне за креирање веб странице заједно са куповином имена домена и неограниченим опцијама складиштења за чување података на лицу места или података корисника. Нема потребе да имате било какво знање о кодирању и можете да креирате своју потпуно прилагодљиву веб локацију у року од неколико кликова.

Да ли су Веебли веб локације безбедне?

Да, Веебли веб локације су 100% обезбеђене. На својим веб локацијама направљеним од Вееблија, можете додати заштиту лозинком тако да нико не може приступити вашој веб локацији без ваше дозволе, додајте ССЛ сертификат на своју веб локацију да бисте осигурали већу сигурност. За разлику од већине платформи за креирање веб локација, на вашим веб локацијама нема наметнутих огласа, ни било које врсте. Са таквом заштитом, Веебли је обезбедио и безбедну вашу веб локацију док је и даље одржавао потпуно прилагодљивом вашем искуству. Наставите да читате да бисте сазнали како да избришете Веебли веб локацију.

Да ли је Вик бољи од Вееблија?

Не, Вик није бољи од Веебли-ја.

  • Веебли је приступачна, а цена надоградње се креће између 4 и 46 долара месечно. Нуди неограничене странице за веб локације, нуди опције складиштења од 3 ГБ до неограниченог простора за складиштење, аналитику сајта на вишим плановима и одлично је место за покретање онлајн пословања или продавнице.
  • Док за Вик, цена надоградње се креће између 0 и 59 УСД месечно, странице су ограничене, могућности складиштења су ограничене и бесплатан домен на свим плановима; док су функције које су потребне за покретање продавнице на мрежи доступне само у највишем плану.

Да ли су Гоогле сајтови бољи од Веебли-ја?

Не, не посебно за свакога. За некога ко жели да направи једноставну веб локацију без много функција и прилагођавања, Гоогле Ситес може бити боља опција за њих. Али за некога ко жели да своју продавницу стави на мрежу или своје пословање на мрежи и жели да њихова веб локација буде у потпуности прилагођена, Веебли је бољи избор. Зависи од тога коју врсту потребе имате док креирате своју веб страницу. На основу тога, можете бирати између ова два. Док су Гоогле сајтови једноставни и лаки, а са друге стране, Веебли је прилагодљивији и лакши за управљање.

Зашто је Веебли бесплатан?

Не баш. Веебли омогућава својим корисницима да креирају веб странице без икакве накнаде. Али за то корисник треба да има свој домен; у супротном, они то морају да плате. Само креирање веб странице је бесплатно на Вееблију. Веебли је бесплатан јер жели да све више корисника буде на мрежи и да свој посао пренесу на интернет. Веебли има шаблоне за веб локације које се лако могу прилагодити према избору корисника и такође су бесплатни. Ако неко жели да направи пословни профил или портфолио за њега, Веебли фрее може да функционише. Али неко ко жели да започне посао на мрежи и жели да своју продавницу доведе на мрежу мораће да купи Веебли планове да би њихова веб локација савршено функционисала.

  ЕКС294 наспрам ЕКС447: Сертификати за Ансибле

Колико кошта Веебли веб локација?

Веебли нуди основну бесплатну веб локацију са насумичним доменом. Биће видљив свима и намењен је само онима који желе да имају свој пословни профил на мрежи или свој портфолио.

Постоје и други плаћени планови који могу коштати негде између 5 до 46 долара месечно и постоје четири таква плана.

  • Најјефтинији Цоннецт план кошта 5 УСД месечно годишње и 8 УСД месечно.
  • Затим, Про план кошта 12 УСД месечно годишње и 18 УСД месечно.
  • Пословни план кошта 25 долара месечно годишње и 35 долара месечно.
  • И на крају, Бусинесс Плус план кошта око 38 долара месечно годишње и 46 долара месечно.

Можете погледати карактеристике ових планова Страница Веебли Планс. Па, ово је колико кошта веб страница Веебли. Наставите да читате овај чланак да бисте разумели процедуру за брисање Веебли веб локације.

Како да уредим своју Веебли веб локацију?

Да бисте знали како да уредим своју Веебли веб локацију, следите ове кораке:

1. Посетите Веебли веб-сајт у вашем претраживачу.

2. Кликните на опцију Лог Ин у горњем десном углу.

3. Из опција на дну кликните на Пријави се са Скуаре-ом или изаберите неку од опција за пријаву да бисте ушли на свој налог.

4. Унесите своју адресу е-поште и лозинку и кликните на опцију Лог Ин да бисте се пријавили на свој Веебли налог.

5. Када се пријавите, кликните на Веб локацију > Уреди локацију.

6. Кликните на опцију Уреди у горњем десном углу екрана да бисте уредили своју веб локацију.

Овако да уредим своју Веебли веб локацију.

Како избрисати Веебли налог?

Да бисте знали како да избришете Веебли налог, следите ове кораке:

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој Веебли налог.

1. Идите на Веебли веб-сајт у вашем претраживачу.

2. Кликните на Ми Сите у горњем десном углу екрана.

3. Кликните на Подешавања налога.

  Како се пријавити на Посхмарк

4. Кликните на Моји подаци.

5. Кликните на Избриши податке и заборави ме.

6. Означите поље за потврду Разумем и кликните на Избриши податке да бисте избрисали свој Веебли налог.

7. Кликните на Готово да бисте примили потврду е-поштом која вас обавештава да је налог успешно избрисан.

Ево како да избришете Веебли налог.

Како да трајно избришем свој Веебли налог?

Да бисте знали како да трајно избришете Веебли налог, следите горе наведене кораке.

Како да избришем своју Веебли веб локацију? Како избрисати Веебли веб локацију?

Да бисте знали како да избришете Веебли веб локацију, следите доле наведене кораке:

1. Посетите Веебли веб локацију и пријавите се на свој налог.

2. Кликните на опцију Моја локација у левом окну.

3. Изаберите жељену веб локацију и кликните на икону са три тачке на њој.

4. Кликните на опцију Делете Сите.

5. Затим поново кликните на опцију Делете сите да потврдите брисање веб локације.

Ево како да избришете Веебли веб локацију.

Како да избришем своју веб локацију са Веебли Скуаре-а?

Можете да пратите горе поменуте кораке да бисте лако избрисали веб локацију Веебли Скуаре.

Како да избришем веб локацију Веебли и почнем испочетка?

Прво, следите горе поменуте кораке да бисте избрисали тренутну Веебли веб локацију са свог налога.

Када се веб локација избрише, на почетној страници вашег Веебли налога кликните на опцију Моја веб локација, а затим кликните на опцију Додај локацију да бисте креирали нову веб локацију.

Овако можете да избришете Веебли веб локацију и почнете испочетка.

Како контактирати Веебли подршку?

Да бисте контактирали Веебли подршку, можете да пратите било који од ових метода:

Метод 1: Преко телефонског позива

Можете да позовете број 1-844-493-3259 да бисте контактирали Веебли подршку како бисте решили ваш упит у вези са било којим проблемом са којим се суочавате са Веебли-јем. Извршни директор Веебли-ја ће преузети позив, регистровати ваш проблем и покушаће да реши ваш упит што је пре могуће.

Метод 2: Преко ћаскања

Напомена: Већ морате да имате креиран Веебли налог.

1. Идите на Веебли веб локацију и пријавите се на свој налог.

2. Када се пријавите, кликните на опцију Подршка са врха.

3. Померите се до дна и кликните на опцију Контактирајте нас.

4. Унесите свој упит у ћаскање да бисте разговарали са помоћником за подршку.

Овако можете контактирати Веебли подршку.

***

Надамо се да сте сазнали како да избришете Веебли веб локацију и колико кошта Веебли веб локација. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.