Како направити говорне видео снимке са АИ-ом?

У овој модерној ери технологије, ми углавном зависимо од видео садржаја јер је лако разумети. Видео садржај је постао важан део пословања за повезивање својих клијената. Ако говоримо о прављењу добрих видео записа, важно је да се креатори повежу са својом публиком. АИ углавном утиче на све платформе и секторе. Многа предузећа су користила АИ видео за промовисање својих производа, услуга и маркетинга.

Док креирамо видео записе, суочавамо се са многим сложеностима. Доступни су многи АИ видео алати, али је тешко знати који је најбољи за нас. Зато делимо алатку за АИ видео да би видео снимци вештачке интелигенције били без проблема. Делимо један од најбољих АИ видео алата који нам помаже у прављењу садржаја. Видноз АИ је бесплатна платформа за креирање видео снимака на мрежи
који користи паметну рачунарску технологију да помогне предузећима да лако и брзо направе одличне видео записе. Једноставан је за коришћење и променио је начин на који људи праве видео снимке јер је тако добар и брз.

Како користити Видноз АИ за креирање АИ аватара?

 • Креирајте скрипту: Започните своје путовање стварања видео записа са својим првим кораком у креирању скрипте за свој видео.
 • 2. Изаберите Аватар: Од професионалног изгледа до привлачних личности, Видноз АИ обезбеђује да пронађете аватар који се неприметно уклапа са вашим садржајем и брендом. У Виднозу можете да генеришете АИ аватаре са прилагодљивим функцијама.

    Како да поправите „иМессаге није испоручен“ на вашем иПхоне-у

  3. Прилагодите свој видео: Сада, хајде да ваш видео учинимо заиста вашим уз вашу креативност и прилагођавање. Можете уклонити позадину са слика и видео записа и претворити свој текст у говор користећи АИ користећи Видноз АИ.

  Видноз АИ вам даје флексибилност да персонализујете сваки елемент, осигуравајући да ваш видео није само привлачан, већ и јединствено одражава ваш стил.

  Корак 4: Генеришите видео: Сада је последњи корак да једноставно притиснете дугме за генерисање – Сада можете преузети видео.

  Сада заборавите на сложеност типичног видео уређивања. Са Видноз АИ, ваш видео је спреман за неколико минута, углађен и спреман за дељење.

  То је то! У само четири корака – прво направите скрипту, изаберите свој аватар, прилагодите свој видео и пустите Видноз АИ да ради своју магију да генерише видео који се истиче.

  Карактеристике производа:

  1. Креирање АИ Аватара:
  Можемо да изаберемо наш аватар из разноврсне колекције од 100+ реалистичних аватара да бисмо направили занимљиве видео записе који говоре у Видноз АИ.

  2. Одличност претварања текста у говор:
  Видноз АИ ствара висококвалитетне преслушавања гласа користећи технологију претварања текста у говор. Можете да примените ове гласове на своје АИ аватаре, оживљавајући их у својим видео снимцима.

  3. Разноврсност шаблона:
  Истражите преко 300 видео шаблона прилагођених различитим случајевима коришћења. Лако можете пронаћи савршену почетну тачку за своје путовање стварања видео записа.

  4. Вишејезични АИ гласови:
  Побољшајте своје видео записе са више од 100 природних преслушавања доступних са више акцента и преко 140 језика. Персонализујте свој садржај глобалним додиром.

    Да ли треба да прихватите ЕСОП као део свог платног пакета?

  5. Медијатека:
  Видноз АИ има много ствари за прављење видео записа — попут музике, слика и цоол покретних икона. Постоји огромна колекција која покрива све врсте ситуација, тако да имате све што вам је потребно да ваши видео снимци изгледају сјајно!

  7. Алат за уклањање позадине:
  Користите функцију АИ Бацкгроунд Ремовер да бисте лако елиминисали позадину са слика и видео записа. Поједноставите процес уређивања и креирајте визуелно задивљујући садржај.

  Планови цена:

  Видноз АИ има три различита плана и такође можете резервисати демо да бисте прилагодили свој план.

  Придружите се Виднозу

  Закључак

  Када је у питању креирање занимљивих видео записа или вештине уређивања видео записа. Видноз АИ је иновативна платформа за креирање видео записа на мрежи Као што смо поделили, Видноз АИ је као ваша рука помоћи за прављење видео записа, чинећи ствари једноставним у четири корака. Бирате аватар, подешавате свој видео и кликнете на „Генериши“ – готово! Лако је, са кул аватарима који одговарају вашем стилу. Без обзира да ли сте посао или само правите видео снимке за забаву или хоби, и као креатор морате покушати да направите своје видео снимке помоћу Видноз АИ.