Како обновити свој магицЈацк налог

магицЈацк је провајдер Воице овер Интернет Протоцол (ВоИП) који омогућава приступ за упућивање и примање позива у САД и Канади путем ваше интернет везе. Можете се потпуно ослободити плаћања додатних телефонских рачуна вашој телефонској компанији. Штавише, нећете морати да мењате број свог мобилног телефона док се одлучите за магицЈацк уређај. Истовремено је приступачан, поуздан и преносив, што га чини најбољим ВоИП провајдером у послу. Већ неко време користите телефонске услуге магицЈацк, али не знате како да обновите свој магицЈацк налог? Имамо вас! Прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали како да направите нови магицЈацк налог и колика је цена за обнављање магицЈацк налога. Такође ћете научити како да обновите свој магицЈацк телефонски број.

Како обновити свој магицЈацк налог

Прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који показују како да обновите свој магицЈацк налог на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

Да ли је магицЈацк још увек у послу?

Да, магицЈацк је још увек у послу.

Можете ли користити магицЈацк без интернета?

Не, не можете користити магицЈацк без интернета. магицЈацк је ВоИП провајдер где ‘И’ означава интернет. Дакле, можете уживати у магицЈацк услугама само када имате одрживу интернет везу или стабилан Ви-Фи на својој локацији.

Како да креирате нови магицЈацк налог?

Можете лако да креирате нови магицЈацк налог када имате магицЈацк уређај. Све што ћете морати да урадите је да активирате СИМ картицу коју сте добили уз ваш магицЈацк уређај. Пратите доле наведене кораке да бисте активирали СИМ.

1. Одаберите величину СИМ картице која одговара вашем магицЈацк уређају.

2. Уметните СИМ лежиште са златном страном надоле.

3. Затворите СИМ лежиште и позовите 611 са нумеричке тастатуре уређаја.

Напомена: Када се СИМ активира, можете купити план по свом избору.

4. Затим посетите страницу Планови да бисте купили план по свом избору.

5. Изаберите жељени план.

6. Унесите поштански број своје области.

7. Унесите ИМЕИ број за свој телефон (*#06#) на тастатури за бирање вашег магицЈацк уређаја.

8. Кликните на Да када вас упита да ли имате своју магицЈацк Вирелесс СИМ картицу са собом.

9. Унесите свој СИМ број (19-цифрени број одштампан у доњем делу СИМ картице) на свом уређају.

Напомена: Сада се можете или одлучити за бесплатан број или можете пренети свој постојећи број. Посетите магицЈацк Портинг да сазнам више о овоме.

10. Одјавите се након што сте успешно изабрали свој број телефона.

Ваш налог ће сада бити креиран и можете уживати у магицЈацк услугама до миле воље! Можете се пријавити на свој новоотворени магицЈацк налог тако што ћете унети свој магицЈацк бежични број или ИД е-поште и пин или лозинку налога. Такође можете променити своју лозинку кликом на Заборављена лозинка ако сте је заборавили.

Како проверавате свој магицЈацк налог?

Можете да проверите свој магицЈацк налог тако што ћете лоцирати ИД свог магицЈацк налога или се пријавити на свој магицЈацк налог.

1. ПРИЈАВИТЕ СЕ на свој магицЈацк налог портал.

2. Кликните на картицу Ваш налог да бисте видели детаље свог налога.

Наставите да читате да бисте сазнали како да обновите свој магицЈацк налог.

Колико кошта магицЈацк месечно?

магицЈацк не пружа месечни план. Али можете изабрати прави план од доступних годишњих планова за себе према броју линија које су вам потребне из магицЈацк ВоИП планови страна.

 • 1-годишњи план: 43 долара

 • Двогодишњи план: 79 долара

 • 3-годишњи план: 109 долара

Како обновити свој магицЈацк телефонски број?

Свој број телефона магицЈацк можете обновити само када је то премијум телефонски број.

Напомена: Ако имате бесплатни телефонски број у САД, он се аутоматски обнавља истог датума заједно са обновом претплате на магицЈацк уређај.

Премијум број захтева годишњу накнаду. Потпада под различитим називима:

 • Премијум број: То је посебно тражена комбинација бројева, чија годишња накнада износи 10 УСД годишње са додатним примењивим порезима и накнадама.

 • Прилагођени премиум број: Бира се са листе доступних бројева, чија годишња накнада износи 3 УСД годишње са додатним примењивим порезима и накнадама.

 • Канадски премиум број: Сви канадски бројеви се сматрају премијум бројевима, чија годишња накнада износи 10 долара годишње са додатним примењивим порезима и накнадама.

Напомена 1: Датум обнове вашег премиум броја може да се разликује у зависности од наведеног датума обнове претплате вашег уређаја. Сазнајте како можете да обновите свој магицЈацк телефонски број са потпуном лакоћом.

Напомена 2: Ако је ваш датум обнове близу, видећете обавештење које вас упозорава да обновите свој магицЈацк телефонски број.

1. ПРИЈАВИТЕ СЕ на свој магицЈацк налог са магицЈацк Логин страна.

2. Кликните на картицу Аццоунт.

3. У колони Статус уређаја кликните на Кликните да бисте поново активирали.

4. Затим изаберите жељени план и кликните на Додај у корпу.

Напомена: Сада ћете видети да је износ обнове за годину дана већ додат у вашу корпу.

5. Када завршите процес одјаве плаћањем износа за обнову, моћи ћете успешно да обновите свој магицЈацк телефонски број.

Како обновити свој магицЈацк налог?

Сада када знате како да креирате нови магицЈацк налог, хајде да погледамо како можете да обновите свој магицЈацк налог пратећи било који од три доленаведена метода.

Метод 1: Укључите услугу аутоматског обнављања

магицЈацк вам такође даје опцију аутоматског обнављања где можете аутоматски да обновите претплату на свој магицЈацк налог када се заврши на датум доспећа користећи активну картицу сачувану у фајлу. Обавештење е-поштом ће бити послато тридесет дана пре обнове претплате као подсетник о тренутној цени за обнову. Е-порука са потврдом ће бити послата када се обнова успешно обради.

Да бисте покренули функцију аутоматског обнављања, следите доле наведене кораке.

1. ПРИЈАВИТЕ СЕ на свој магицЈацк налог.

2. Пређите курсором преко картице Аццоунт и кликните на АутоРенев.

3. Укључите прекидач за жељене претплате које желите да аутоматски обнављате сваке године.

4. Изаберите Цонтинуе он Ауто-Ренев.

Напомена 1: Мораћете да ажурирате информације о обрачуну ако немате активну кредитну картицу у евиденцији.

Напомена 2: Морате да имате активну и важећу кредитну картицу сачувану у архиви да бисте аутоматски обновили свој магицЈацк налог. Ако уплата не успе, услуга ће престати. Да бисте онемогућили аутоматско обнављање, морате да позовете корисничку подршку на 1-844-866-2442 у САД или Канади или 1-561-594-9925 ван САД или Канаде. Аутоматско обнављање се такође може искључити.

Метод 2: Користите функцију брзог обнављања

Уз Рапид Ренев, можете обновити претплату на свој магицЈацк налог без пријављивања на свој налог. Пратите доле наведене кораке да бисте сазнали како можете брзо да обновите свој магицЈацк налог.

1. Идите на магицЈацк вебсите.

2. Кликните на ЛОГИН.

3. Унесите свој магицЈацк број телефона и кликните на ОБНОВИ САД.

4. Изаберите жељени план обнове и кликните на Настави са напоменом о обрачуну.

Напомена: Прегледајте свој активни број телефона, примарну адресу е-поште и податке о обнови.

5. Наведите акредитиве своје кредитне/дебитне картице и кликните на Преглед налога да потврдите поруџбину.

6. Прегледајте МагицЈацк претплатнички уговор, означите поље за потврду да бисте потврдили преглед и кликните на ЗАВРШИ НАРУЏБУ.

Напомена: Обнова претплате уређаја се разликује од обнове претплате на премијум бројеве. Оба могу имати одвојене рокове. Ако имате премијум телефонски број, обновићете га засебно тако што ћете се пријавити на свој магицЈацк налог.

Колико кошта обнављање магицЈацк-а?

Планови обнове магицЈацк-а су приказани у наставку:

 • 1-годишњи план: 43 долара

 • Двогодишњи план: 79 долара

 • 3-годишњи план: 109 долара

Да бисте надоградили на двосмерну претплату, једнократна накнада за промену у износу од 10 УСД биће примењена за изборе двосмерне услуге. Толико кошта обнављање магицЈацк налога.

Како опоравити свој магицЈацк налог?

Након што научите како да обновите свој магицЈацк налог, дозволите нам да погледамо како можете да опоравите свој налог тако што ћете се пријавити на свој магицЈацк налог тако што ћете унети акредитиве свог налога. Ако се не сећате ИД-а или лозинке свог магицЈацк налога, можете их лоцирати пратећи доле наведене кораке.

Опција И: Пријавите се са акредитивима

Да бисте пронашли ИД свог магицЈацк налога, посетите портал магицЈацк налога и ПРИЈАВИТЕ СЕ на свој налог.

Опција ИИ: Ресетујте лозинку

Такође, веома је лако ресетовати лозинку за свој магицЈацк налог ако сте изгубили траг.

1. Идите на магицЈацк налог ЛОГИН портал.

2. Кликните на Заборављена лозинка.

3. Унесите своју адресу е-поште и кликните на СЕНД РЕСЕТ ЦОДЕ.

4. Унесите код за ресетовање послат на вашу изабрану магицЈацк адресу е-поште да бисте ресетовали лозинку.

На овај начин можете опоравити свој магицЈацк налог тако што ћете унети нову лозинку.

Шта је боље од магицЈацк-а?

магицЈацк је без сумње обезбедио исплативе планове, али је донекле опао у погледу задовољства и подршке корисника. Стога вам пружамо листу од пет апликација које су боље од магицЈацк-а као ВоИП услуге.

1. Тастатура за бирање бројева

Једна од најпожељнијих алтернатива је боља од магицЈацка Тастатура за бирање бројева. То је обједињена комуникациона платформа која укључује већину ангажмана које магицЈацк пружа као што су неограничено позивање, прослеђивање позива, блокирање позива, позив на чекању, говорна пошта и још много тога.

 • Тастатура за бирање бројева има много више узбудљивих опција као што су конференцијски позиви, видео конференције и тренутне поруке праћене СМС/ММС порукама.
 • Можете чак и да изаберете свој ИД позиваоца који ваше безбедносне проблеме чини супер чврстим и безбедним јер ваш број остаје у сигурним рукама.
 • Као и магицЈацк, можете пренети бројеве и на тастатуру за бирање.
 • Уграђена вештачка интелигенција Диалпад-а вам помаже да имате транскрипције у реалном времену као резиме након позива који се аутоматски шаље свима који су присуствовали конференцијском позиву/видео позиву.
 • Такође можете користити снимке позива када и када желите. Можете да укључите или искључите снимање позива у складу са вашим потребама док присуствујете позиву.
 • За разлику од магицЈацк-а, Диалпад вас такође размазује аутоматским пратиоцем, надограђеном функцијом где имате виртуелног рецепционара да повеже ваш позив.

Можете да погледате Диалпад и видите како се осећате супериорно у поређењу са магицЈацк-ом када сами кренете у обилазак веб локације/апликације.

2. ОпенПхоне

Други најбољи ВоИП провајдер који је бољи од магицЈацка ОпенПхоне. Осим што пружа основне функције као што су тимске поруке, неограничено позивање, СМС и ММС у САД и Канади, има и неколико других функција које нећете лако добити под магицЈацк-ом.

 • Обезбеђује аутоматског пратиоца (ИВР), који је укључен у стандардни план.
 • Ефикасно вас снабдева са транскрипцијама говорне поште.
 • Такође можете снимити свој позив са кристално чистим квалитетом.
 • ОпенПхоне вам даје слободу да подесите радно време и режим Не ометај.
 • Такође добијате наменску корисничку подршку под ОпенПхоне-ом праћену кључним интеграцијама са е-поштом, Слацк-ом и Запиер-ом.
 • Можете да пренесете свој број са магицЈацк-а директно подношењем захтева, а ОпенПхоне ће вам обезбедити да уживате у свим доступним услугама. Такође можете да се пријавите и учествујете у бесплатној пробној сесији да бисте искусили најновија ажурирања ОпенПхоне-а.

ОпенПхоне има три избора претплате.

 • Стандардни план почиње од 10 УСД месечно, што вам даје предност ниских цена међународних позива.
 • Премиум план почиње од 20 УСД месечно, пружајући вам широк спектар искуства. Поред погодности стандардног плана, такође ћете моћи да преносите позиве, приступите аналитици позива са ХубСпот ЦРМ интеграцијама и још више таквих ексклузивних погодности.
 • Ентерприсе план укључује прилагођене цене посебно прилагођене за вашу употребу. То је конфигурација специфично за потрошаче коју ексклузивно нуди ОпенПхоне како би одговарала вашим ВоИП потребама.

Напомена: Нису потребни припејд кредити.

Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како да обновите свој магицЈацк налог.

3. Оома

Оома нуди бесплатне услуге позивања у САД, Канаду и Мексико. Интернет веза, паметни телефон или уређај који подржава ВоИП и спремни сте.

 • Стандардни план под Оома-ом нуди неограничене СМС-ове у САД-у и Канади, аутоматско праћење и прослеђивање позива. Међутим, постоји функција која је посебно доступна на Ооми у поређењу са магицЈацк-ом.
 • Оома вам пружа прекомерно пејџинг којим се можете похвалити, као и видео конференције.
 • Такође вам даје предност снимања позива, транскрипције говорне поште и неограничених СМС-ова у Канади и САД
 • Уз Оома, такође можете да креирате свој прилагођени говор поздрава за долазне позиве и дизајнирате мени који упућује позиваоце на праве агенте.
 • За разлику од магицЈацк-а, Оома вам омогућава да се повежете на различите паметне кућне уређаје како бисте повећали удобност и сигурност.

Оома има две врсте претплата за дневне кориснике.

 • Оома Оффице која износи 19,99 долара по кориснику за месец дана.

 • Оома Про нуди претплату од 24,95 УСД по кориснику за месец дана.

4. Вонаге

Четврти избор на листи бољих апликација од магицЈацк-а је Вонаге. Послује од 2001. године и попут Оома нуди бесплатне позиве у САД, Канаду и Мексико, као и бесплатне СМС поруке само за САД и Канаду. Како надоградите апликацију, добићете приступ овим дивним функцијама које пружа Вонаге.

 • Можете добити аутоматског пратиоца да повеже ваше позиве и одговори на све ваше упите.
 • Вонаге се препушта ЦРМ интеграцијама.
 • Такође, можете снимити свој позив.

Вонаге има три применљиве претплате.

 • За нормално коришћење, имате мобилни телефон који вас кошта 19,99 долара по линији месечно.
 • Такође можете да се одлучите за Премиум који ће вас коштати 29,99 долара по линији месечно, што вам даје приступ аутоматским пратиоцима и ЦРМ интеграцијама.
 • Напредна претплата износи 39,99 УСД по линији месечно што вам омогућава да снимате позиве (15 сати) и транскрипције говорне поште.

Напомена: Вонаге може извући већи буџет од вас! Будите у току са додатним трошковима након што се претплатите, чак и са напредним планом.

5. Гоогле Воице

Гоогле Воице широко користе сви за личне позиве.

 • Када надоградите на основни плаћени Гоогле Воице од стране Гоогле Воркспаце-а, можете добити приступ транскрипцији говорне поште и наменској корисничкој подршци, а такође можете да примените режим Не узнемиравај.
 • Гоогле Воркспаце план почиње од 6 УСД по кориснику за сваки месец, што вам такође даје Гоогле Воице.

Гоогле Воркспаце има три плана који вам пружају три избора за Гоогле Воице.

 • Почетни план почиње од 10 УСД по кориснику сваког месеца. Ово је ограничено на 10 корисника у САД.
 • Стандардни план почиње од 20 УСД по кориснику месечно, откључавајући неограничене кориснике, подршку за аутоматског пратиоца и телефонску подршку.
 • Премиер план кошта 30 УСД по кориснику месечно, што откључава напредне функције извештавања и подршку за међународне кориснике.

Сада се поставља питање зашто је Гоогле Воице на броју пет. То је због ограничених предности које ограничавају његову активност у САД.

Напомена: Бесплатни позиви ка Канади могу бити дозвољени само када зовете из САД. Слање СМС-а у Канаду одакле год да живите није бесплатно.

***

Надамо се да је овај водич о томе како да обновите свој магицЈацк налог и креирате нови магицЈацк налог био од помоћи. Сада када сте завршили са читањем, надамо се да можете да креирате нови магицЈацк налог и да у исто време обновите свој магицЈацк телефонски број. Такође, одговорили смо на ваше сумње о томе колика је цена за обнављање магицЈацк-а. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће!

  Одмах повећајте свој СЕО резултат