Како омогућити аутоматско померање на ТикТок-у за гледање без употребе руку

Ова згодна функција је одлична ако желите да ТикТок аутоматски скролује кроз видео записе уместо вас.

Без обзира да ли желите да обављате више задатака или једете грицкалице док гледате видео записе, ТикТок има згодан режим аутоматског померања. Када је укључена, платформа ће аутоматизовати процес померања и нећете морати ручно да превлачите нагоре после сваког видеа.

Режим аутоматског померања на ТикТок-у може вам омогућити да уживате у бескрајним ТикТокс-овима без интеракције са својим уређајем. Ево како можете да гледате ТикТок без употребе руку:

 • Уверите се да користите најновију верзију ТикТок-а. Сада отворите апликацију, идите на свој ФИП и почните да гледате видео. Затим држите притиснут на екрану да бисте открили видео контроле. Видећете опцију са ознаком Аутоматско померање са десне стране са иконом стрелице. Додирните га да бисте активирали аутоматско померање.
 • Када омогућите аутоматско померање, ТикТок ће аутоматски учитати и репродуковати следећи видео када први буде готов. Међутим, ова аутоматизована функција неће радити на објавама са фотографијама и мораћете ручно да превлачите кроз њих да бисте наставили аутоматско померање.
 • Стрелица са иконом цртице ће се појавити у горњем десном углу вашег фида када омогућите аутоматско померање. Једноставно додирните ову икону да искључите аутоматско померање.
 • Вреди напоменути да ћете понекад можда морати ручно да скролујете кроз један или два видео снимка пре него што се појави ова опција. Такође, ове контроле се неће појавити ако држите екран док се репродукује спонзорисана објава.

    Шта је Т-Мобиле ТВисион и колико кошта?

  Ово аутоматско померање ће функционисати и када се користи режим слика у слици на ТикТок-у, тако да су могућности мултитаскинга буквално бескрајне. Ручне контроле су и даље укључене, тако да увек можете да превучете нагоре или надоле да бисте прескочили или поново репродуковали видео.

  Уживање у непрекидном стреаму ТикТокса никада није било лакше

  Аутоматско померање на ТикТок-у је мењач игре за кориснике који воле да гледају видео записе, али сматрају да је бескрајно превлачење превише заморно. Са само неколико додира, можете да омогућите или онемогућите аутоматско померање, дајући вам слободу да изаберете како желите да истражујете апликацију.