Како онемогућити позивнице за странице, догађаје и билтен на ЛинкедИн-у

Сви ми користимо ЛинкедИн на различите начине. Осим успостављања професионалних веза и тражења посла, неки људи га користе као друштвену мрежу. Али други воле да држе ствари стриктно о тражењу посла, користећи апликацију само по потреби.

За ово друго, суочавање са десетинама позивница које нису повезане са везом може бити сметња. Ако то звучи као вама, ево како да престанете да примате позивнице везане за странице, догађаје и билтене на ЛинкедИн-у.

Како онемогућити позивнице за странице, догађаје и билтен на ЛинкедИн-у

Можда сте заузета особа и једва имате времена за ЛинкедИн, или можда намеравате да користите платформу да повећате своје везе или унапредите своје пословање. Без обзира на то, вероватно не желите да проводите сате сортирајући позивнице за странице, догађаје и билтен.

Позиви за повезивање већ могу бити неодољиви за решавање, тако да све више од тога може бити непотребно. Уклањање позивница за странице, догађаје и билтене може смањити неред у вашим позивницама.

Процес за онемогућавање ових позивница се мало разликује у зависности од тога да ли користите апликацију за десктоп или апликацију.

Како онемогућити ЛинкедИн позивнице на радној површини

Пратите кораке у наставку да бисте онемогућили позивнице за странице, догађаје и билтене на ЛинкедИн-овој платформи за десктоп рачунаре.

  Најбољи надзор површине напада да бисте сазнали своју изложеност безбедносном ризику
 • Пријавите се на ЛинкедИн у свом претраживачу и кликните на икону профила у горњем десном углу екрана.
 • Кликните на Подешавања и приватност и изаберите картицу Приватност података са леве стране.
 • Изаберите Позивнице са своје мреже и искључите све три опције: Дозволи позивнице на странице, Дозволи позивнице за догађаје и Дозволи позивнице за билтен.
 • Како онемогућити позивнице у мобилној апликацији ЛинкедИн

  Пратите доленаведене кораке да бисте онемогућили позивнице у мобилној апликацији.

 • Отворите апликацију ЛинкедИн на свом телефону, додирните икону профила у горњем левом углу екрана и изаберите Подешавања на дну.
 • На страници Подешавања изаберите опцију Приватност података и додирните Позивнице са ваше мреже.
 • Искључите све три наведене опције да престанете да примате релевантне позивнице.
 • Такође можете брзо да приступите подешавањима у мобилној апликацији тако што ћете отићи на картицу Моја мрежа > Позивнице > икона Подешавања > Изаберите које позиве желите да примате.

  То је то. Више нећете бити бомбардовани позивима са којима се не можете замарати. А ако желите да поново почнете да примате ове позиве у будућности, само пратите исте кораке наведене изнад и укључите подешавања.

  За позивнице које сте већ примили, можете анонимно да погледате ЛинкедИн профил пошиљаоца пре него што одлучите да ли да га прихватите или не.

  Како функционишу позивнице за странице, догађаје и билтен на ЛинкедИну

  Када пратите некога или страницу са билтеном на ЛинкедИн-у, платформа вам аутоматски шаље позивницу да се претплатите. То је зато што ЛинкедИн жели да видите о чему говоре ваше везе, посебно зато што то може бити релевантно за вас. Наравно, нисте у обавези да прихватите позив.

    Како стећи онлајн магистериј и диплому из технологије?

  Ваше везе такође могу да вам шаљу позивнице да пратите странице за које мисле да би вас могле занимати. Међутим, то није увек случај. Слање позивница за странице је један од начина да привучете нове клијенте на ЛинкедИн-у, тако да неки корисници шаљу позивнице како би повећали свест.

  Преузмите контролу над својим ЛинкедИн искуством

  За разлику од неких других платформи друштвених медија, обично нећете проводити сате на ЛинкедИн-у у једном даху. Дакле, када користите платформу, желите да максимално искористите своје време. Смањите ометања и неред тако што ћете персонализовати своје искуство; онемогућавање позивница које не желите да примате.