Лагани лаптоп са фантастичним перформансама

Лако је пронаћи гломазне преносне рачунаре велике снаге на тржишту, а постоји и много лаких машина које уопште немају много снаге. Тхе ТЕЦНО МЕГАБООК Т1 доноси најбоље са обе стране, може се похвалити невероватно компактним и лаганим дизајном, као и компонентама високих перформанси које остављају конкуренцију у прашини.

Али шта је МЕГАБООК Т1 и зашто бисте га изабрали као свој следећи лаптоп?

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Спецификације

Као што видите, ТЕЦНО МЕГАБООК Т1 садржи много хардвера у свом танком оквиру. То га чини идеалним за школу, посао и забаву, са довољно снаге за покретање професионалног софтвера као што су Пхотосхоп и 3ДС Мак.

Процесори

Интел Цоре 13. Ген и5

РАМ

8ГБ, 12ГБ или 16ГБ

Складиште

ССД од 512 ГБ или 1 ТБ

Приказ

14” ФХД ИПС екран

Батерија

11.4В 70Вх батерија

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Трајање батерије и брзо пуњење

Са батеријом од 70 Вх, МЕГАБООК Т1 може обезбедити до 17,5 сати коришћења са једним пуњењем. Такође можете да искористите предности брзог пуњења са брзим пуњачем лаптопа од 65 В за брзо пуњење у покрету.

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Дисплеј

Тхе ТЕЦНО МЕГАБООК Т1 има задивљујући 14” 16:10 Фулл-ХД ИПС екран који пружа више некретнина од већине лаптопова. Ово је идеално за оне који желе да раде професионални посао са својим лаптопом.

  Животни циклус агилног тестирања – све што треба да знате

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Сигурност и шасија

Са тежином од само 1,48 кг и дебљином од 14,8 мм, МЕГАБООК Т1 је танак и лаган лаптоп који делује робусно захваљујући алуминијумском оквиру. Лаптоп такође има уграђени сензор отиска прста у дугме за напајање за додатну сигурност.

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Повезивање

Са ВиФи 5/6, Блуетоотх 5.1, ХДМИ 1.4, УСБ 3.1 и УСБ 3.0, МЕГАБООК Т1 има све везе које су вам потребне за ефикасно коришћење вашег лаптопа. Такође можете да прикључите донгле на свој МЕГАБООК Т1 да бисте проширили његову повезаност.

ТЕЦНО МЕГАБООК Т1: Звучници и звук

Звучници за лаптоп рачунаре често немају довољно снаге, али исто се не може рећи за МЕГАБООК Т1. Овај лаптоп поседује два звучника од 2,5 В који производе богат, бас звук који је идеалан за гледање ТВ-а и филмова или слушање музике.

ТЕЦНО МЕГАБООК С1: Шарена надоградња

Поред МЕГАБООК Т1, ТЕЦНО такође објављује потпуно нови МЕГАБООК С1. Овај лаптоп поседује унапређене унутрашње компоненте и већи екран од МЕГАБООК Т1, као и задивљујућу полихроматску фотоизомерну шасију која може да мења боју.

Ово је спонзорисани пост. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф или његовог особља.