Моћан управљани ВордПресс хостинг за растућа предузећа

Прессабле-ов ВордПресс хостинг може бити најбољи партнер за ваше растуће пословање са својим моћним перформансама, листом функција и понудама.

Иако је ВордПресс одлична платформа за веб локације и предузећа са садржајем, многа стартапа и предузећа немају појма колико може бити корисна.

ВордПресс је бесплатан систем за управљање садржајем отвореног кода (ЦМС) који се користи за прављење, одржавање и модификацију веб локација. Написан је у ПХП-у и ради на бази података МариаДБ или МиСКЛ.

Без обзира да ли тражите блог, портфолио или пословну веб локацију, ВордПресс је свестрана платформа за сваку врсту пословања јер су могућности бескрајне.

А ако желите да истражите праву моћ ВордПресс-а, потребна вам је робусна услуга веб хостинга као што је Прессабле веб.

У овом чланку ћу разговарати о неким питањима везаним за покретање ВордПресс веб локације и како Прессабле решава ове проблеме.

Идемо!

Преглед садржаја

Уобичајени проблеми са ВордПресс веб локацијом

Веома је јасно да ВордПресс има много предности. Подржава главне веб странице захваљујући приступачности и флексибилности.

Али многе нове веб локације које се развијају могу се суочити са неким недостацима ВордПресс-а. као што су честа ажурирања, застоји, рушења сервера, погрешне конфигурације и још много тога.

Хајде да сазнамо о неким од ових питања.

Ажурирања платформе и додатака

Да би превазишао неке од безбедносних проблема, ВордПресс је смислио много ажурирања. Иако су ова ажурирања корисна и неопходна да би ваше информације биле безбедне, понекад вам могу задати главобоље.

Честа ажурирања омогућавају да одређена ажурирања постану некомпатибилна са веб локацијом чак и ако нису злонамерна. То се такође може десити у случају тема. Пошто су надоградње честе, оне су уобичајена фрустрација међу многим предузећима.

Случајно искључење

Дата центри имају прекидаче за хитно искључивање (ЕПО). У хитним случајевима, ови ЕПО прекидачи помажу у обуздавању пожара и ублажавању штете. Али, ако неко случајно позове ЕПО прекидач током радног времена, ваша веб локација ће можда морати да сноси последице.

Ово може да сруши вашу веб локацију за неко време, иначе познато као застоји. Овај проблем је чест за оне који су заборавили да направе резервну копију својих веб локација у облаку.

Случајно брисање критичних ресурса

Ако случајно избришете нешто као што је додатак, ажуриране датотеке, кориснички профили, фотографије, логотипи, постови на блогу, чланци, датотеке тема и још много тога са својих ВордПресс сајтова, резултат би могао бити тренутан и катастрофалан.

У случају рутинског чишћења сервера, можете случајно избрисати многе ставке са своје веб локације. Биће потребно време да се поново приступи тој ставци и конфигурише цео сајт у складу са тим.

Споро перформансе

Нови власници сајтова се често суочавају са спорим временом учитавања, што је веома фрустрирајуће. Али време учитавања и на мобилном и на десктопу је уобичајени Гоогле фактор рангирања. То значи да ће брже веб локације вероватно имати виши ранг на Гоогле-у, док се спорије веб странице потискују наниже у резултатима Гоогле претраге.

Уобичајени кривци су неефикасан хостинг, превелик број инсталираних додатака, лоше кодирани додаци, база података препуна непотребних датотека, итд. Сви ови фактори су одговорни за лоше перформансе веб странице.

Празна страница

Учитавање празне странице је чест проблем за кориснике ВордПресс-а. Понекад је проблем са сервером за хостовање или скриптом додатка. Неки конфликтни додаци и погрешне конфигурације могу довести до спорог учитавања ваше веб локације.

Веза је истекла

Много пута сте можда приметили ЕРР_ЦОННЕЦТИОН_ТИМЕД_ОУТ у ВордПресс-у. То значи да ваша веб локација покушава да прикаже више информација, али не успева да управља њима одједном. Неки од главних узрока овог проблема су проблеми са функцијама теме, исцрпљивање ПХП меморије, додаци који су жељни ресурса и још много тога.

Интерна грешка сервера

Интерна грешка сервера је најчешћи случај и такође је збуњујућа. Ова порука се обично појављује када сервер не зна за проблем. Пошто сервер овде не може да вас спаси, морате сами себи помоћи.

У овом случају, датотека .хтаццесс је оштећена што је потребно поправити. Стартапима и малим компанијама овај задатак је тежак и када га не реше, могу се суочити са последицама у виду грешака на серверу. То може негативно утицати на вашу веб локацију и убити ваше време.

Осим поменутих, дуга је листа питања од којих вам може заболети глава. Су:

 • ВордПресс сајтови су на мети злонамерног софтвера
 • СКЛ ињекција је дуг проблем у екосистему ВордПресс-а
 • КССС води до зечје рупе
 • Слаба аутентификација

И још.

Како притиснути могу помоћи?

Прессабле нуди моћан управљани ВордПресс хостинг за ВордПресс професионалце са својим водећим перформансама у индустрији, 100% гаранцијом непрекидног рада, беспрекорном интеграцијом са Јетпацк-ом, ВооЦоммерце-ом и стручном подршком 24/7.

Добићете довољно алата да управљате својим ВордПресс веб локацијама и унапредите своје пословање. Његова контролна табла за хостинг је једноставна и интуитивна што је чини једном од најбољих ВордПресс платформи за хостовање. Уз подршку стручњака 10/10, можете замислити безбрижност.

Размислите на тренутак. Ако имате поузданог партнера који ради све што је потребно вашој веб локацији и чини ваше клијенте задовољним, можете се усредсредити на друге послове. То значи да је улагање у таквог партнера очигледно права одлука.

Стога, застоји више нису проблем ако користите Прессабле-ов ВордПресс хостинг. Прессабле разуме болне главобоље које предузећа узимају да би решила уобичајене проблеме. Оно зна:

 • Време је новац: Прессабле-ови тимови за подршку одговарају на ваш проблем за само два минута, штедећи вам важне сате.
 • Чак је и 1% битан: притиснути гарантује 100% непрекидног рада јер зна да 99% није довољно.
 • Развијте свој пут: Сви Прессабле планови су флексибилни и скалабилни у складу са вашим захтевима како би испунили захтеве ваше локације, саобраћаја и диска.
 • Надмашите конкуренцију: Без обзира да ли ваш садржај постаје виралан или имате распродају, Прессабле одржава вашу веб локацију брзом као и увек без обзира на саобраћај.

Међутим, постоји негативна шанса за споро учитавање странице и проблеме са сервером. Прессабле је партнер којег ваше пословање заслужује. Обећава да ће вам пружити стручну подршку, једно решење за контролну таблу за све ваше веб локације, безбедност и брзину.

Штавише, подржава власнике продавница, агенције и власнике сајтова који су се борили да пронађу скалабилност, подршку, брзину и сигурност дајући праве перформансе, цене и партнерство. То вам додатно помаже у испуњавању сваког циља вашег пословања.

Карактеристике Прессабле-а

Можете уживати у неупоредивој брзини, подршци и безбедности заједно са ексклузивним и моћним функцијама, које нећете наћи свуда. Дакле, развијајте своје пословање на најмоћнијој ВордПресс платформи за хостинг.

Хајде да детаљно размотримо његове карактеристике и видимо како може бити од користи за ваше пословање.

Аутоматиц Фаиловер

Можете се опустити знајући да ако ваш сервер наиђе на било какав проблем у будућности, Прессабле-ови системи за праћење ће се аутоматски пребацити на алтернативни сервер. Ова премиум функција је бесплатна, тако да нема потребе да се претплатите на ову услугу посебно или да трошите време на њу.

100% Уптиме

Прессабле гарантује у писаној форми да његова мрежа центара података нуди 100% непрекидног рада. Ова гаранција искључује планирано одржавање, јер је неопходно да сваки сервер прође кроз право одржавање. Најбољи део је што ћете добити 5% месечне накнаде коју одаберете за сваких 30 минута прекида рада.

Мрежа за испоруку садржаја

Прессабле-ова глобална мрежа за испоруку садржаја (ЦДН) омогућава вашим веб локацијама да се брже учитавају тако да можете уживати у бољем СЕО рангирању. Ово је могуће због најближе локације сервера. Пошто је ваша публика веома близу локације, може да ужива на веб локацијама са муњевитом брзином и великим прометом.

НВМе серверска инфраструктура

Прессабле-ова мрежа користи НВМе сервере за побољшану безбедност, побољшано чекање у чекању и побољшано време одговора. Његови НВМе сервери не само да чине ваше веб странице бржим, већ и омогућавају да се ваша веб локација боље рангира на претраживачима.

Оптимизовани хостинг

Мрежу података Прессабле ВордПресс хостинг платформе дизајнирали су исти умови иза ВооЦоммерце-а и ВордПресс-а. Прессабле се фокусира само на ВордПресс ЦМС за сваку веб локацију и гарантује врхунске перформансе, поузданост и сигурност.

Бесплатне управљане миграције

Не брините о миграцији својих веб локација са друге платформе на Прессабле. Он ће се побринути за све процесе укључене у миграцију, пружајући вам мир. Само обавестите тим за корисничку подршку о вашим захтевима и они ће се побринути за све без накнаде.

Праћење и оптимизација перформанси

Сертификовани стручњаци компаније Прессабле надгледају вашу веб локацију за коришћење меморије и перформансе. Добићете тренутна обавештења о проблему заједно са неким корисним саветима за спречавање тог проблема. На овај начин можете побољшати перформансе своје веб локације без ризика.

Прилагодљиви и скалабилни ВордПресс хостинг

Било да сте стартуп, предузеће у развоју или предузеће, Прессабле нуди флексибилне и прилагодљиве планове за сваку врсту пословања са моћним функцијама. Они раде са вама у развоју прилагођеног плана прилагођеног вашим тачним спецификацијама.

Дневне резервне копије

Заштитите податке своје веб странице помоћу Прессабле-ових ноћних резервних копија ВордПресс-а које покреће Јетпацк Сецурити. Пратите промене на веб локацији, вратите своју веб локацију и закажите резервне копије помоћу интерфејса који је једноставан за коришћење Јетпацк-а. Јетпацк безбедност повећава безбедност и перформансе ваше веб локације. Нуди алате за друштвене медије, ЦРМ, СЕО, теме и још много тога.

Контролна табла лака за коришћење

Управљајте једном или више веб локација помоћу интуитивне контролне табле Прессабле-а. Измените подешавања, клонирајте постојеће сајтове, креирајте нове веб локације, дозволите сарадницима приступ неким веб локацијама и још много тога са само неколико кликова.

Стагинг Енвиронментс

Прессабле-ова окружења за постављање која су једноставна за коришћење омогућавају вам да развијете нове функције као и корисничко искуство и тестирате га. Касније можете гурнути исту локацију у фазу производње без додатног напора. За сваку веб локацију коју имате, добијате опцију окружења за постављање које долази са инсталацијом ВордПресс-а или ВооЦоммерце-а.

Титан Профессионал Емаил

Професионална е-пошта Прессабле-а је наменска услуга коју нуди и покреће Титан која ради истовремено са вашим хостинг планом. Титан е-пошта вам омогућава да радите ефикасније и паметније са прилагођеном адресом е-поште, као и мобилним и веб апликацијама богатим функцијама.

Бесплатни ССЛ сертификати

Даћете поверење у безбедно коришћење ваше веб локације јер су лични подаци ваших корисника заштићени Прессабле-овим ССЛ сертификатима који покреће Лет’с Енцрипт. ССЛ не само да штити ваше клијенте, већ и побољшава СЕО вашег сајта.

Управљана ажурирања ВордПресс-а

ВордПресс се стално побољшава и развија. Не морате да га ажурирате ручно када пронађете нову верзију. Прессабле се брине о свим ажурирањима како би ваша веб локација била што безбеднија и оптимизована.

Заштитни зид веб апликација (ВАФ)

Све веб локације које се налазе на Прессабле-у су заштићене заштитним зидом веб апликације. Овај ВАФ штити вашу веб локацију од најчешћих напада тако што идентификује и ставља на црну листу злонамерне активности док вам омогућава да остварите добар саобраћај.

Скенирање злонамерног софтвера веб локација и праћење претњи

Пресаблеов безбедносни тим брине о скенирању ваших веб локација у потрази за сајбер претњама и малвером. Ово ће вас ослободити додатног посла како бисте се могли фокусирати на друге ИТ активности које вам помажу да растете.

Помоћ при опоравку од хаковања ВордПресс-а

Прессабле-ов тим стручњака брине о свему у тренутку компромитације веб странице. Они прво истражују основни узрок, отарасе се наметљивог софтвера и чисте неред. Такође ћете добити детаљна упутства о томе како се ова врста квара никада више не би поновила.

Како подесити могућност притискања?

Подешавање Прессабле-а је прилично једноставно. Потребно је само да пратите једноставне процедуре да бисте покренули нову веб локацију или мигрирали постојећу на Прессабле.

 • Прво, изаберите најбољи план за ваше пословање. Такође можете да радите са Прессабел-ом како бисте направили одговарајући план у складу са вашим пословним захтевима.
 • Без обзира да ли желите да направите нову веб локацију или да мигрирате постојећу, можете брзо разговарати са тимом за корисничку подршку.
 • Ако желите да направите нову веб локацију, почните да инсталирате ВордПресс и додајте му додатке. Одаберите најбољи предложак за своју веб локацију и спремни сте да унесете текст и слике.
 • Све је на столу, па уживајте у хостингу без ризика са доступним решењима.

Може се притиснути: предности и ограничења

Предности

 • Он преноси месечне податке на све стране без ограничења.
 • У сваком плану ћете наћи бесплатне ЦДН и ССЛ.
 • Сваке ноћи биће аутоматска резервна копија ваше веб странице.
 • Редовно скенира за злонамерне активности.
 • Нуди корисну функцију окружења за постављање.
 • Добићете персонализовани пријем.
 • Искусите одличан Јетпацк безбедносни алат.
 • Добићете 30-дневну гаранцију поврата новца.
 • Нуди бесплатну миграцију и резервне копије.
 • Обећава да ће очистити хакове.

Ограничења

 • Не продаје домене.
 • Нећете пронаћи Јетпацк Профессионал претплату.
 • То је ограничена интерна резервна копија.
 • Нема приступа премиум ВордПресс темама.

Прицинг

Прессабле долази са различитим опцијама цена, као што су:

 • План за улазак: Укључује једну инсталацију ВордПресс-а, 5000 посета месечно, 10 ГБ складишног простора месечно, ВП платформу у облаку, итд. почевши од 15,83 УСД месечно ако се наплаћује годишње.
 • Лични план: Укључује једну ВП инсталацију, 30.000 посета месечно, 20 ГБ месечно, Јетпацк Сецурити дневно, итд. почевши од 20,83 УСД месечно ако се наплаћује годишње.
 • Почетни план: укључује три ВП инсталације, 50.000 посета месечно, 30 ГБ месечно, Јетпацк безбедност дневно, итд. почевши од 37,50 УСД месечно ако се наплаћује годишње.
 • Про план: Укључује 10 ВП инсталација, 150.000 посета месечно, 30 ГБ складишног простора, итд. почевши од 75 УСД месечно ако се наплаћује годишње.
 • Премиум план: Укључује 20 инсталација, 400.000 посета месечно, 80 ГБ месечно, итд. по цени од 129,17 УСД ако се наплаћује годишње.
 • Пословни план: Укључује 50 инсталација, 1.000.000 посета месечно, 200 ГБ месечно, итд. по цени од 291,67 УСД ако се наплаћује годишње.

Алтернативе Прессабле

Упркос томе што нуди добар скуп функција, перформансе, цене и друге понуде, неће сви сматрати Прессабле идеалним за своју веб локацију. Без обзира на разлог зашто не волите Прессабле, увек можете имати друге опције.

Дакле, ако тражите алтернативу за пресовање, ево неких од најбољих.

#1. Кинста

Оптимизујте своје ресурсе, буџет и задатке администратора помоћу Кинста алата на нивоу предузећа. Добићете премиум функције у сваком плану без додатних трошкова. Нуди најквалитетније процесоре и доступност мреже захваљујући Гоогле-овим Ц2 машинама.

Кинста има уграђене алате за праћење перформанси и глобални ЦДН. Изаберите најближу локацију из 35 центара података широм света за складиштење садржаја.

Нуди брже и безбедније веб странице за ваше пословање. Можете лако да управљате својом веб локацијом помоћу једноставне контролне табле Кинста, алата за уштеду времена, решавања проблема са аналитиком и још много тога.

Добићете скалабилне планове цена за своју веб локацију по почетној цени од 35 УСД месечно, што укључује једну инсталацију ВордПресс-а, 25.000 посета и 10 ГБ простора на диску.

#2. Некцесс

Изградите своје пословање на мрежи уз Некцесс ВордПресс хостинг и доживите високу сигурност, брзину и скалабилност. Добићете максималну брзину уз одличну компресију слике, интелигентне алате за ажурирање додатака, бесплатне миграције, ограничења саобраћаја, мерене приказе страница, надгледање сервера и још много тога.

Започните свој ВордПресс данас са флексибилним опцијама цена почевши од 13,30 УСД месечно за једну локацију, 14 ГБ складишта, 2ТБ пропусног опсега, 10 ПХП радника и 30-дневну гаранцију поврата новца.

#3. А2 Хостинг

Набавите моћан управљани ВордПресс хостинг направљен за брзину за ваше растуће пословање уз А2 хостинг. Помоћи ће вам да направите веб локацију са солидном безбедношћу, врхунским функцијама, додацима и још много тога. Оптимизован је за брзину и брзо и једноставно подешавање.

Добијте функције као што су брзе перформансе, бесплатна миграција веб локација, водећа безбедност у индустрији, свакодневне аутоматизоване резервне копије, А2 оптимизован ВордПресс, подршка стручњака и још много тога.

Изаберите прави план за себе по почетној цени од 11,99 УСД месечно за једну веб локацију, 50 ГБ НВМе складишта, 4 ГБ меморије, дневну резервну копију и још много тога.

Закључак

Добијање успешног, богатог функцијама и моћног ВордПресс хостинга као што је Прессабле може бити од велике помоћи за развој вашег пословања. Не само да ће вам помоћи да се изборите са уобичајеним проблемима са ВордПресс веб локацијом као што су застоји и брзина, већ такође може довести вашу веб локацију до великих висина. Као резултат тога, можете видети бољу брзину веб локације, доступност, досег, СЕО рангирање и стопе конверзије.

Дакле, набавите Прессабле данас за своју ВордПресс локацију и осетите разлику.