Направите одредишне странице да бисте посетиоце претворили у потенцијалне клијенте

Генерисање потенцијалних клијената је кључно за онлајн предузећа, а претварање посетилаца у купце који плаћају представља изазов!

Прављење одредишних страница оптимизованих за конверзију од нуле није лако, а са толико алата који су вам на располагању, одабир једног чини одлуку тешком.

Иако је на располагању много креатора одредишне странице, прегледаћемо популарни алат за прављење одредишне странице – Леадпагес – и најбољи део. Добијате 14-дневну бесплатну пробну верзију!

Са тим речено, почнимо!

Зашто су одредишне странице важне?

Одредишне странице су странице веб сајта дизајниране као полазна тачка за посетиоце. Ови посетиоци често долазе на одредишне странице путем маркетиншких канала као што су плаћени огласи, резултати претраживача, друштвени медији, препоруке и маркетинг путем е-поште.

Одредишне странице су направљене са примарним циљем на уму, а то је да се посетилац претвори у купца који плаћа. Ово се дешава тако што се посетиоци подстичу да предузму одређене радње као што су преузимање е-књига, пријављивање за билтене, мале куповине и још много тога.

Садржај игра кључну улогу у изградњи и конверзији одредишних страница. Циљ је да се посетиоци фокусирају и ангажују на крајњи позив на акцију. Ове странице често имају слике студија случаја, изјаве и видео записе како би привукли пажњу посетилаца и инсистирали да предузму акцију.

Међутим, није их лако створити, а самим тим и ући Леадпагесје водећи маркетиншки алат који вам помаже да лако креирате веб странице и да их брзо хостујете.

Дакле, желите да знате како да претворите посетиоце у потенцијалне клијенте, читајте👀 даље!

Претварање посетилаца у потенцијалне клијенте помоћу водећих страница!

Леадпагес убрзава процес креирања одредишне странице; платформа уклања вашу зависност од скупих програмера и компликованих технологија.

Користећи Леадпагес, можете да креирате разне искачуће прозоре и обрасце за омогућавање генерисања потенцијалних клијената који нуде садржај који се може преузети посетиоцима ваше веб локације.

Лако користите оловне магнете који обезбеђују е-књиге и ПДФ-ове у замену за адресе е-поште и додајте посетиоце на пут вашег клијента. Повећајте своју листу е-поште и повежите је са алаткама за маркетинг путем е-поште користећи Леадпагес интеграције једним кликом.

Осим тога, Леадпагес садржи мноштво функција као што су унапред направљени шаблони одредишне странице, алати за прављење страница који се лако користе, алати за конверзију, алати за А/Б тестирање, 40+ интеграција трећих страна и друге функције које ћемо почети да истражујемо.

Карактеристике за савршену одредишну страницу!

Хајде да погледамо неке од основних карактеристика које Леадпагес нуди:

#1. Превуците и испустите интерфејс

Један од разлога за популарност Леадпагес-а је његов алат за прављење левка за превлачење и испуштање који се лако користи. Можете да направите врхунске одредишне странице без писања иједне линије кода.

Интерфејс програмера се учитава прилично брзо, што значи да чак и ако планирате да направите више одредишних страница, можете веровати Леадпагес-у за прављење страница.

  6 нових функција за уређивање фотографија додато у ажурирању Инстаграм в6.0

Одредишне странице креиране помоћу Леадпагес-а оптимизоване су за брзо учитавање и учитавање за мање од 2,4 секунде. То значи да се можете боље рангирати у резултатима претраживача од својих конкурената. Стога, чак и ако не знате како да направите одредишну страницу са Леадпагес, све је спремно!

#2. Библиотека шаблона

Леадпагес долази са 250+ готових одредишних страница које су дизајнирали професионалци за претварање потенцијалних клијената у клијенте. Шаблони су добро распоређени у различитим нишама, тако да можете лако пронаћи један према типу ваше индустрије.

Такође, одредишне странице се могу филтрирати према типу странице, као што су страница за наплату, одредишна страница за консултације, догађаји, страница за прикупљање потенцијалних клијената, страница са билтеном, страница за продају, страница добродошлице за вебинар, страница са захвалношћу и још много тога.

Сваки предложак одредишне странице је прилагодљив, тако да можете променити текст, боју и слику и додати нове одељке користећи алатку за прављење превуци и отпусти. Све одредишне странице су прилагодљиве, што значи да се добро прилагођавају уређајима различитих величина и изгледају професионално на мобилним уређајима.

#3. АИ Енгине

Конверзија одредишних страница има заједничку тајну, а то је – цопивритинг. Међутим, само неки имају вештине писања текста које убеђују посетиоце да купе.

Захваљујући Леадпагес АИ функцијама, можете да креирате наслове за своје одредишне странице без трошења сати на проналажење савршене комбинације речи. Користећи функцију генерисану вештачком интелигенцијом, добијате десетине опција наслова и можете изабрати ону која одговара вашим захтевима.

Има још од Леадпагес АИ. Можете пронаћи савршену слику за своју одредишну страницу на основу унесених спецификација. Само затражите од АИ генератора слике на слику коју желите и он ће је одмах креирати.

#4. Интегратионс

Леадпагес нуди робусне интеграције са вредним алатима које трговци свакодневно користе. Можете да се интегришете са популарним ЦРМ-овима као што је Хубспот, платформама за маркетинг е-поште као што је Маилцхимп, аналитичким алатима као што је Гоогле аналитика, приступницима за плаћање и још много тога.

Можете подићи своје пословање на виши ниво помоћу алата као што су ЦРМ-ови и платформе за маркетинг путем е-поште. Интеграцијом Леадпагес-а са алаткама за маркетинг путем е-поште као што су Маилцхимп, АВебер, Ацтиве Цампаигн и други алати за маркетинг путем е-поште, можете да шаљете аутоматизоване одговоре за бржи обрт.

Интеграција са ЦРМ алатима као што су Салесфорце и Кеап ће пратити ваше интеракције са потенцијалним клијентима и омогућити вам да се фокусирате на конверзије потенцијалних клијената. Библиотека потенцијалних клијената Леадпагес вам помаже у сортирању опција за филтрирање потенцијалних клијената.

#5. А/Б тестирање

Леадпагес нуди уграђене функције А/Б теста за упоређивање учинка ваших одредишних страница са различитим елементима.

Можете да подесите А/Б тестирање да бисте тестирали различите верзије текста, слике, ЦТА дугмад и још много тога. Комбинујте различите елементе и проверите комбинацију која вам омогућава оптималну продају.

Користећи контролну таблу за аналитику платформе, можете пратити перформансе својих страница. Проверите стопе конверзије и прилагодите одредишне странице на основу ваше анализе.

#6. СЕО и странице које одговарају мобилним уређајима

Леадпагес буилдер вам омогућава приступ СЕО подешавањима где можете да додате наслове СЕО сајтова, СЕО описе, СЕО кључне речи и проверите СЕО преглед. Страница са грешком 404 је такође укључена тако да ће посетиоци бити преусмерени на ову страницу у случају погрешних УРЛ адреса.

  Како додати и прилагодити виџете на иПад почетном екрану

Подразумевано, све странице направљене помоћу Леадпагес су прилагодљиве, прилагођене мобилним уређајима и оптимизоване за брзо учитавање. Осим тога, садржај странице се аутоматски слаже ради лакшег померања.

Такође можете сакрити одређене одељке на мобилним уређајима. Да бисте оптимално учитавали садржај, ваше странице приказују једну по једну колону на мобилним уређајима. Дакле, уместо учитавања три колоне, одељци садржаја се слажу вертикално.

#7. Креатор образаца за водеће генерације

Са креатором образаца Леадпагес, можете да уграђујете обрасце у искачуће прозоре или директно на одредишне странице.

Почните тако што ћете дати име обрасцу, а затим додајте поља као што су име, адреса е-поште, падајући мени, радио дугмад и поља за потврду. Затим можете да се интегришете са услугама маркетинга е-поште као што су Маилцхимп, АВебер, АцтивеЦампаигн и Инфусионсофт.

Можете да промените редослед поља обрасца и додате реЦАПТЦХА да бисте филтрирали опције за нежељену пошту на вашим Леадпагес обрасцима. Било које поље обрасца се може подесити у оквиру менија тако што ћете кликнути и изменити фонт, величину, боју или ознаку (изнутра или споља).

#8. Видгетс

Елементи превлачења и испуштања главних страница називају се виџети. Ови виџети се могу додати на страницу и стилизовани тако да одговарају вашим захтевима.

У Леадпагес је доступно преко 20 виџета за прављење одредишних страница оптимизованих за конверзију.

Неки од најчешће коришћених виџета су:

 • Текст
 • Виџет за образац
 • Дугме
 • Икона виџет
 • Виџет друштвених свиђања
 • Слике
 • Видео виџет
 • Цалендли
 • Виџет траке напретка

И још.

Све у свему, ови виџети се могу распоредити унутар распореда, а сваки има наменску функционалност стила засновану на свом типу.

#9. Алати за конверзију

Једна од основних карактеристика креатора одредишне странице је да обезбеди основне елементе за побољшање стопе конверзије ваших одредишних страница. Тим производа на Леадпагес разуме ову потребу и стога нуди уграђене елементе за креирање искачућих прозора.

👉 Искачући прозори са намером изласка: Можете да креирате искачуће прозоре са намером да привучете пажњу посетилаца у тренутку када напуштају вашу веб локацију.

👉Аналитика у реалном времену: Помоћу аналитике у реалном времену можете одмах да проверите које странице раде боље без чекања на другу алатку за анализу.

👉Неограничене траке упозорења и искачући прозори: Леадпагес вам омогућава да креирате ненаметљиве траке упозорења прилагођене мобилним уређајима и опције за искачуће прозоре по ширини одредишних страница. Лако покрените искачуће прозоре за кликове, намеру излаза и догађаје засноване на времену.

👉Аналитика треће стране: Поред уграђене Леадпагес аналитике, имате и подешавања за интеграцију са аналитичким алатима треће стране као што су Гоогле Аналитицс и Фацебоок Пикел.

👉 Виџет тајмера за одбројавање: Створите осећај хитности додавањем тајмера за одбројавање на одредишну страницу или у искачуће прозоре. Преусмеравајте посетиоце аутоматски на циљане странице када сат за одбројавање истекне.

Цене – сазнајте трошкове!

Леадпагес је премиум алат доступан у два основна плана – Стандард и Про.

Оба плана цена се понављају, а можете одабрати месечну или годишњу уплату.

Годишњи планови долазе по сниженој стопи у поређењу са месечним периодичним плановима плаћања.

Стандардни план

Одредишне странице ће вам требати ако сте власник малог предузећа и тек започињете маркетиншке кампање. Можете се одлучити за стандардни план Леадпагес који нуди следеће функције осим алата за прављење одредишне странице за превлачење и испуштање:

 • 10.000 месечних кредита за АИ мотор
 • 250+ шаблона за конверзију
 • 90+ интеграција
 • Наслови и слике које покреће вештачка интелигенција
  Шта је Тхреад Думп и како их анализирати?

Са једним прилагођеним доменом, стандардни план ће вас коштати 37 УСД месечно када се одлучите за годишњи обрачун.

Про План

Леадпагес Про план је дизајниран за власнике предузећа и маркетиншке агенције. Ево предности одабира Про плана:

 • 30.000 месечних кредита за АИ Енгине
 • Наслови и слике које покреће вештачка интелигенција
 • 250+ шаблона оптимизованих за конверзију
 • Неограничен саобраћај и потенцијални клијенти
 • 90+ интеграција
 • Приступ е-трговини

Са три прилагођена домена, мораћете да плаћате 74 УСД месечно наплаћено годишње.

Напредни план

Леадпагес нуди персонализовани план у коме имате право да прилагодите план према вашим пословним потребама.

 • Неограничени месечни кредити за АИ Енгине
 • АИ помоћник за писање, осим наслова и слика
 • 250+ шаблона оптимизованих за конверзију
 • Неограничен саобраћај и потенцијални клијенти
 • Напредне интеграције
 • Функција е-трговине
 • Више блогова
 • Посвећен тренер успеха

Напредни план омогућава 50 прилагођених домена, а ви добијате специјалну цену према вашим пословним захтевима.

Алтернативе Леадпагес

Иако знамо за Леадпагес‘ могућностима и карактеристикама, ево других алата за одредишну страницу које можете узети у обзир.

Имајући то на уму, ево наше три најбоље алтернативне листе за Леадпагес.

Почнимо.

#1. Превуците странице

Превуците странице је креатор АМП одредишних страница који вам помаже да направите странице за мобилне уређаје које се брзо учитавају. АМП одредишне странице обично имају нижу стопу посете само једне странице јер се учитавају испод 2 секунде и служе из Гоогле-овог кеш система.

Као и друге платформе за прављење одредишних страница, Свипе Пагес има алатку за прављење превуци и испусти са 25+ напредних модула који подржавају уређивање на више екрана.

Странице за превлачење долазе са функцијама А/Б тестирања, тако да можете да креирате различите верзије својих одредишних страница, експериментишете са различитим копијама, испробате размену порука и видите шта боље функционише. Са преко милион бесплатних слика и 8.000 икона, Свипе Пагес је снажна алтернатива Леадпагес-у.

#2. Унбоунце

Унбоунце је алтернативни креатор одредишне странице за платформу Леадпагес. Има АИ буилдер који узима основне информације и нуди готове шаблоне који одговарају захтевима ваше кампање.

Можете да прилагодите битне аспекте своје одредишне странице, као што су фонтови, стилови типографије и боје како би одговарали смерницама вашег пословног бренда. Са 120+ унапред направљених шаблона одредишне странице, Унбоунце вам омогућава да креирате одредишне странице које се претварају у само неколико кликова.

Као и Леадпагес, интегрише се са популарним платформама за прављење веб локација као што су Схопифи, Стрипе паи гатеваи, Вимео, Унспласх и многе друге. Витх Унбоунцедобијате бесплатан приступ њиховим другим алатима као што су Смарт Траффиц и Унбоунце Смарт Буилдер.

#8. ЦлицкФуннелс

ЦлицкФуннелс је познати креатор тока продаје који можете користити за креирање одредишних страница, повећање листа е-поште, генерисање потенцијалних клијената и продају на мрежи. То је хостовано решење са једноставним програмом за превлачење и испуштање, што га чини платформом за прављење страница.

Има много готових шаблона тока који се лако могу уређивати помоћу уграђеног алата за прављење превлачења и испуштања. Алат има уграђене могућности за праћење корисника. Нуди интуитивну аналитичку контролну таблу, замењујући зависност од Гоогле аналитике за праћење ваших продајних догађаја.

Са његовим функцијама А/Б тестирања, можете проверити шта ради и шта треба изменити. ЦлицкФуннелс је одлична алтернатива Леадпагес; међутим, скуп је и није направљен за власнике малих предузећа који тек почињу.

Водећи ка савршенству!

Одредишне странице су кључне. Малим или пословним предузећима су потребне одредишне странице за конверзију које доносе више продаје и прихода. А ово је шта Леадпагес обећања – 3к стопа конверзије ваше одредишне странице!

Ова комплетна Леадпагес рецензија ће разјаснити ваше сумње у вези са одабиром креатора одредишне странице и видећете колико је лако направити и креирати странице које те посетиоце претварају у купце🛒.

Да ли сте заинтересовани да сазнате више о одредишним страницама? Погледајте наш чланак о коришћењу 🤖бот за ћаскање на одредишним страницама.