Пинецоне добија 100 милиона долара и АссемблиАИ за препознавање говора

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Пинецоне је прикупио 100 милиона долара како би наставио да покреће ЛЛМ

Пинецоне је напредна компанија за складиштење података и организациону инфраструктуру која је успешно прикупила 100 милиона долара у рунди финансирања Серије Б коју су предводили Андреессен Хоровитз и друге компаније ризичног капитала, укључујући ИЦОНИК Гровтх, Менло Вентурес и Винг Вентуре Цапитал.

Према његовом блог посту, капитал прикупљен у овој рунди финансирања повећао је тржишну вредност Пинецоне-а на 750 милиона долара.

Пинецоне пружа инжењерима ЛЛМ-а неопходну инфраструктуру за поједностављење организације података тако да се могу ефикасно претраживати и преузимати, што га чини суштинским и саставним делом АИ инфраструктуре.

Пинецоне-ове услуге су постале знатно траженије због све веће потребе за софистицираним решењима вештачке интелигенције као што су ОпенАИ ЦхатГПТ и ГПТ-4, која у великој мери зависе од модела великих језика (ЛЛМ).

Пинецоне-овим услугама верују хиљаде инжењерских тимова који праве АИ апликације, а неке од значајних компанија које користе његове услуге су Схопифи, Запиер, Екпел, БамбооХР, итд.

АссемблиАИ је напредни АИ модел за препознавање говора, детекцију звучника, резимирање

АссемблиАИ је напредни АИ модел за препознавање говора, откривање говорника, сумирање и још много тога. Користећи најновија истраживања вештачке интелигенције, они креирају АИ моделе спремне за производњу који могу да транскрибују и разумеју говор у вашим производима.

Његов АПИ обезбеђује напредне технологије вештачке интелигенције, укључујући Цонформер-1 модел препознавања говора обучен на 650.000 сати аудио података за перформансе попут људи на различитим скуповима података.

  Да ли Инстаграм обавештава када снимите екран ДМ?

АссемблиАИ користи предности врхунске АИ технологије која је коришћена у креирању успешних АИ модела као што су ДАЛЛ-Е 2, ГПТ-3 и Гоогле-ов ЛаМДА модел за развој најсавременијих АИ модела специјализованих за преписивање, разумевање и испитивање аудио и видео података.

Према свом блогу, компанија је прикупила 30 милиона долара у кругу прикупљања средстава из серије Б, који је предводио глобални софтверски инвеститор Инсигхт Партнерс, чиме је укупна прикупљена средства достигла нешто више од 65 милиона долара.

АссемблиАИ-ов АПИ користе предузећа различитих размера, у распону од хиљада стартапова до основаних Фортуне 500 предузећа као што су Спотифи, ДОВ ЈОНЕС, Тхе ВАЛЛ СТРЕЕТ ЈОУРНАЛ, ББЦ, НБЦУниверсал, итд., да би подстакли своје свакодневне операције.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.