Постати човек доступан на Ксбок-у?

Авантуристичку видео игру Детроит: Бецоме Хуман из 2018. креирао је Куантиц Дреам, а објавио је Сони Интерацтиве Ентертаинмент. Ако сте корисник Детроит: Бецоме Хуман, питате се да ли Детроит: Бецоме Хуман Ксбок постоји или не? Ако сте неко ко тражи више информација у вези са Детроит: Бецоме Хуман, останите са нама до краја! Доносимо вам користан водич који ће вам помоћи да разумете да ли Детроит: Бецоме Хуман Онли на ПС4 и излази ли Детроит: Бецоме Хуман 2 или не.

Да ли је Детроит: Бецоме Хуман доступан на Ксбок-у?

Наставите да читате даље да бисте сазнали да ли Детроит: Бецоме Хуман Ксбок постоји или не.

На којим конзолама је Детроит: Бецоме Хуман? Које конзоле можете да играте Детроит: Бецоме Хуман?

У мају 2018. и децембру 2019. стављен је на располагање ПлаиСтатион 4 и Мицрософт Виндовсредом.

  Мапирајте тастере за јачину звука за обављање брзих радњи [Android]

Да ли је Детроит: Постаните човек само на ПС4?

Не, Детроит: Бецоме Хуман је раније био доступан само на ПлаиСтатион 4. Али Детроит: Бецоме Хуман је сада доступан на ПЦ-у са графиком која одузима дах, 4К резолуцију, брзину кадрова у секунди од 60 фпс и потпуну интеграцију контрола миша/тастатуре и гејмпада за најтемељније искуство Детроит: Бецоме Хуман до сада.

Да ли је Детроит: Постаните човек на Ксбок-у?

Не, прилично је сумњиво да ће Детроит: Бецоме Хуман бити објављен на Ксбок-у. Ово је због статуса Куантиц Дреам-а као независног програмера видео игара повезаног са Сони-јем. И Хеави Раин и Беионд: Тво Соулс били су ексклузива за ПлаиСтатион када су први пут изашли, а њих двоје су годинама потписници уговора о ексклузивности.

Постоји ли Детроит: Постаните човек за Ксбок Оне?

Не, Детроит: Бецоме Хуман вероватно неће бити објављен на Ксбок Оне или било којој другој платформи која није Сони. То је зато што је независни програмер видео игара, Куантиц Дреам, подружница компаније Сони. Када су првобитно лансирани, Хеави Раин и Беионд: Тво Соулс били су ексклузива за ПлаиСтатион, и од тада деле уговор о ексклузивности.

Шта је Детроит: Датум изласка Ксбок Оне постаните човек?

Постоји много разлога да ентузијасти игара буду одушевљени Детроит: Бецоме Хуман. Многи играчи садашње генерације су радознали да ли ће Детроит: Бецоме Хуман бити објављен на Ксбок Оне или другим ривалским системима. Нажалост, већ знамо одговор. Детроит: Бецоме Хуман вероватно неће бити објављен на Ксбок Оне или било ком другом систему који није Сони. Као резултат тога, Детроит: Бецоме Хуман Ксбок неће имати одређени датум објављивања.

  Вифи Цоллецтор скенира и прикупља информације о бежичној мрежи

Да ли је Детроит: Постаните човек на Ксбок 360?

Не, Ксбок 360 нема Детроит: Бецоме Хуман. Игра је акционо-авантуристички филм смештен у време када се Андроиди нашироко користе за дружење и за физички рад. Ово је због повезаности компаније Сони са индие програмером видео игара, Куантиц Дреам.

Да ли је Детроит: Постаните човек на Ксбок Сторе-у?

Не, била је доступна само на ПлаиСтатион 4. Као и све друге игре Куантиц Дреам, и ова је била ексклузивна за ПС. Пошто је то Сони игра, Ксбок је не би добио. Као резултат тога, није доступан у Ксбок Сторе-у. Можете да користите Ксбок контролер да бисте га играли на Виндовс 10 Епиц Гамес и Стеам платформе.

Постоји ли Детроит: Постаните човек Ксбок Гаме Пасс?

Не, не постоји а Гаме Пасс за Детроит: Постаните човек Ксбок. Зато што је мало вероватно да ће Детроит: Бецоме Хуман бити објављен на Ксбок-у. То је зато што је независни програмер видео игара, Куантиц Дреам, подружница компаније Сони. Хеави Раин анд Беионд: Тво Соулс су биле ексклузиве за ПлаиСтатион када су првобитно лансиране, и од тада деле уговор о ексклузивности.

Излази ли Детроит: Бецоме Хуман 2?

Не, нова серија смештена у универзуму Куантиц Дреам-а Детроит: Бецоме Хуман је представљена, али то није наставак или Детроит: Бецоме Хуман 2 који бисте очекивали.

  • За оне који не знају, Детроит: Бецоме Хуман је смештен у 2026. годину и смештен је у граду Детроит. У друштву у којем се претпоставља да нису ништа друго до безумни робови, прича приказује паралелна путовања три различита андроида док се боре за индивидуалност и независност.
  • Нова манга под називом Детроит: Бецоме Хуман Токио Сториес је у потпуности смештена у Токију, као што наслов имплицира. Иако је разумљиво да бисте се запитали зашто га једноставно нису назвали Токио: Постани човек. Котаку истиче да је овај наслов већ коришћен за проширени трејлер приче за Детроит: Бецоме Хуман.
  Како брзо укључити режим мале енергије на вашем иПхоне-у

Да ли је Детроит: Постаните човек вредан куповине?

Да, то је вредна куповине. Главна карактеристика игре је могућност поновног играња, али вам такође омогућава да је играте како год желите. Без обзира да ли је резултат добар или лош, свака одлука коју донесете има утицај и само сте ви одговорни за њу. Доносите мудре одлуке ако успете да их добијете.

Колико времена треба да се 100% Детроит: Постаните човек?

Игри ће вам требати око 30 сати да завршите 100% Детроит: Бецоме Хуман ако сте посвећени томе да видите сваки центиметар будућег Детроита и научите сваки детаљ позадинске приче сваког лика.

***

Надамо се да након читања овог водича знате све што треба да знате о Детроит: Бецоме Хуман, укључујући одговоре на питања попут Детроит: Бецоме Хуман Ксбок постоји или не и да ли је Детроит: Бецоме Хуман само на ПС4. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.