Све што треба да знате о Леу: АИ Цхатбот Браве Бровсер

Бравеов изворни помоћник за прегледач вештачке интелигенције, Лео, је овде, и већ тера пажњу својом функционалношћу и карактеристикама. Лео је доступан само на Нигхтли, Браве верзији претраживача за тестирање и развој.

Иако се Лео стално обучава, то не значи да га не можете користити за забаву, баш као ЦхатГПТ. Лео ће преузети своју конкуренцију са додатним прстохватом сигурности као свој УСП. Ако желите да дате Лава у фази тестирања, идите на Браве’с Нигхтли претраживач и почните да користите цхатбот бесплатно.

Шта је Бравеов Лео АИ текстуални помоћник?

Браве’с Лео је независни помоћник за ћаскање без утицаја на друге софтвере/услуге вештачке интелигенције треће стране. Ради на Ллама 2, Мета-ином моделу великог језика (ЛЛМ). Упркос томе што не зависи од услуга трећих страна, Браве је задржао безбедност у својој сржи, а чак и Лео осигурава да су информације о клијентима увек безбедне.

С обзиром на његове карактеристике и изазове, Лео, као помоћник за текст, вешт је у симулацији разговора са људима, што га чини добрим избором за редовне кориснике Браве-а.

Како преузети и подесити Браве’с Лео

Можете преузети Лео на своју машину, у зависности од вашег ОС. Ево неколико начина да преузмете Браве на Виндовс, мацОС и Линук.

Како инсталирати Браве Нигхтли Бровсер на Виндовс

Да бисте инсталирали Браве’с Нигхтли претраживач на Виндовс, следите доле наведене кораке:

 • Пређите на Веб страница Браве Нигхтли.
 • Кликните на дугме Довнлоад Нигхтли за Виндовс 64-бит.
 • Када се датотека преузме, покрените је и пратите упутства на екрану да бисте инсталирали датотеку претраживача на Виндовс машину.
 • Након инсталације, чим се отвори интерфејс претраживача, добићете следеће упите:
    Како прегледати картице у режиму целог екрана у Цхроме-у
 • Поставите Браве као подразумевани претраживач.
 • Подешавања увоза.
 • Помозите да Браве буде бољи.
 • Можете одабрати опцију прескакања или наставити да их подешавате према вашим захтевима. Када завршите, кликните на Заврши.

  Преузмите: Браве Нигхтли за Виндовс (Бесплатно)

  Како инсталирати Браве Нигхтли Бровсер на мацОС

  Да бисте инсталирали претраживач Браве Нигхтли на мацОС, можете да пратите ове кораке:

 • Отвори Веб страница Браве’с Нигхтли да преузмете инсталациону датотеку.
 • Кликните на текст са хипервезом испод дугмета Довнлоад Нигхтли за Виндовс 64-бит.
 • Када извршна датотека буде доступна, држите и превуците датотеку у своје апликације. Сачекајте да се датотека копира.
 • Потражите Браве претраживач на листи менија. Двапут кликните на апликацију да бисте је отворили.
 • Пратите упутства на екрану да бисте довршили све кораке инсталације на чекању и спремни сте да почнете да га користите.
 • Преузмите: Браве Нигхтли за мацОС (Бесплатно)

  Како инсталирати Браве Нигхтли Бровсер на Линук

  Да бисте инсталирали Нигхтли претраживач на Убунту и Дебиан ОС, користите кораке у наставку да бисте га инсталирали у неколико једноставних корака:

  Тхе наредба цурл је саставни део инсталирања Нигхтли верзије на Линук. Ову команду можете користити да преузмете и инсталирате кључеве са њиховим одговарајућим пакетима, што ће помоћи вашем систему да лако комуницира са Бравеовим софтверским репозиторијумима.

   sudo curl -fsSLo /usr/share/keyrings/brave-browser-nightly-archive-keyring.gpg https://brave-browser-apt-nightly.s3.brave.com/brave-browser-nightly-archive-keyring.gpg 

  Када преузмете кључеве, додајте Нигхтли-јев репо у фасциклу /етц/апт/соурцес.лист.д.

   echo "deb [signed-by=/usr/share/keyrings/brave-browser-nightly-archive-keyring.gpg arch=amd64] https://brave-browser-apt-nightly.s3.brave.com/ stable main"|sudo tee /etc/apt/sources.list.d/brave-browser-nightly.list 

  Након што додате репо, време је да ажурирате свој систем помоћу апт ажурирања и команди за надоградњу.

   sudo apt update && sudo apt upgrade -y 

  Коначно, време је да инсталирате Браве’с Нигхтли претраживач на вашу Линук машину помоћу следеће команде:

   sudo apt install brave-browser-nightly 

  Преузмите: Браве Нигхтли за Линук (Бесплатно)

  Како приступити Бравеовом Леу из претраживача

  Када је Лео инсталиран и доступан на Браве Нигхтли-у, потребно је да следите доле наведене кораке да бисте му приступили:

    7 ствари на које треба обратити пажњу када купујете носиву камеру
 • Покрените претраживач Браве Нигхтли на свом рачунару.
 • Приметићете скуп икона на десној страни вашег претраживача. Икону за Лава можете пронаћи тако што пређете мишем преко икона.
 • Кликните на икону да бисте је покренули. Прихватите услове и одредбе кликом на дугме Прихвати и започни.
 • Упит за ћаскање се отвара када кликнете на дугме, омогућавајући вам да комуницирате са Леом. Можете поставити било које питање, баш као што бисте то учинили у било ком другом систему за ћаскање са омогућеном вештачком интелигенцијом.
 • Објашњена структура Браве Лава

  Као и ЦхатГПТ, Бард или било који други помоћник за текст, чак је и Лео изграђен на отвореном моделу великог језика (ЛЛМ) Ллама 2, који покреће Мицрософт и Мета. Неке друге спецификације укључују следеће:

 • Обрада природног језика (НЛП): Асистента за ћаскање покрећу модели обраде природног језика, који му помажу да разуме и асимилује људске команде, језик и најчешће коришћене термине. Пошто се НЛП користи за премошћивање удаљености између рачунара и човека, нашао је широку примену у свету вештачке интелигенције.
 • Машинско учење: Лео је обучен за различите текстуалне скупове података како би му помогао да побољша своје одговоре и прошири своју базу знања. Са алгоритмима за машинско учење под својим појасом, може приступити репозиторијумима знања и градити на интеракцијама корисника да би разумео намеру питања и одговор на релевантан начин.
 • Према Браве програмерима:

  Посебно смо подесили упитник модела да се придржава основних вредности Браве-а. Међутим, као и са било којим другим ЛЛМ, са резултатима модела треба водити рачуна о потенцијалним нетачностима или грешкама.

  Шта Браве’с Лео АИ Цхатбот нуди?

  Као што се очекивало, Леове АИ карактеристике су нешто на шта треба рачунати. Његова листа карактеристика је следећа:

 • Квалитети сумирања: Зашто пролазити кроз обиман садржај веб-сајта када ваш претраживач може да пружи јасну, сажету суштину у само неколико кликова? Тако је; Леова способност да сумира садржај веб странице је згодна карактеристика. Бравеов помоћник за текст нуди вам обиље могућности да сумирате целокупне критеријуме претраге или садржај на појединачним веб страницама.
 • Корисни одговори: Можете тражити одговоре од Леа, Бравеовог помоћника за вештачку интелигенцију у претраживачу, кад год имате питања. Као и ЦхатГПТ, чак и Лео пружа тачна решења. Пошто је још увек у фази тестирања, има много терена да покрије. Ипак, након коначног издања стабилне верзије, Лео ће постати преферирани АИ алат за Браве кориснике.
 • Означите безбедносне проблеме: Пошто је Браве претраживач познат по својим безбедносним преференцама, највећи фокус је увек на томе да корисници буду безбедни. Ако приметите кршење безбедности или било какве инхерентне проблеме у Браве-у или његовим зависним компонентама, можете то означити Лео-у и он ће то поднети тимовима на које се то односи на исправљање. Лео, за разлику од ЦхатГПТ, не снима ваше претходне разговоре; кад год поново учитате своје ћаскање, изнова започињете своје разговоре.
 •   9 приступачних пружалаца услуга правних докумената за мала и средња предузећа

  Ограничења Браве’с Леа

  Упркос свим позитивним елементима Лава, постоји неколико инхерентних ограничења која морате имати на уму. Ево неколико ствари на које треба обратити пажњу:

 • Ограничено знање: Леови програмери су издали упозорење у вези са моделом дељења знања и одговора. Иако је његова обука опсежна, још увек има неколико ствари о којима би Лео могао да научи. Пошто основни АИ модел расте са интеракцијама, тек треба да се развије до свог пуног потенцијала.
 • Способност расуђивања: Важно је запамтити да је Лео на крају дана помоћник вештачке интелигенције заснован на тексту. У исто време, може да пружи одговоре и солидна поклапања за ваша питања, али не може да реагује и пружи аргументе као човек. Укратко, његова способност расуђивања је ограниченог обима.
 • Без искуства са сарказмом и хумором: Лав је помоћник вођен вештачком интелигенцијом и не треба га сматрати више од тога. Постоје ограничени инпути, који не укључују приступ сарказму или хумору.
 • Лео АИ, Бравеов помоћник за текст, такмичи се против других опција

  Суочимо се са тим: свакодневно се појављује много нових АИ алата. Браве не заостаје много, јер је Лео његов одговор конкуренцији. Упркос томе што је у обуци, наставља да привлачи пажњу корисника претраживача, који желе да виде које коначне карактеристике Лео доноси у стабилној верзији.