Топ 5 најбољих чистача рачунара за Виндовс 11, 10 – [2024 List]

У овој дигиталној ери, лаптопови и рачунари су део нашег свакодневног живота. Можемо рећи да зависимо од ових уређаја баш као и све информације које су нам потребне, ако желите мало забаве у свом животу, они ће вам помоћи и углавном ови уређаји повећавају нашу продуктивност у свакодневном животу. Лаптопи и рачунари не само да нас повезују са глобалном заједницом, већ нам омогућавају да покажемо своју креативност и таленат.

Док користимо ове уређаје морамо одржавати оптималне перформансе и издржљивост рачунара и лаптопа. Чистачи рачунара такође побољшавају животни век вашег рачунара и ажурирају брзину кеширања и перформансе вашег система. Чистачи рачунара спречавају систем од вируса, грешака и злонамерног софтвера да контаминирају ваше важне званичне податке, као и ваше податке. Ова средства за чишћење су такође ефикасна у повећању брзине вашег рачунара и повећању продуктивности вашег рада. Они играју виталну улогу у одржавању и дуготрајним перформансама вашег рачунара и остају поуздани, реагујући на ваш систем.

Постоји много бесплатних средстава за чишћење рачунара и оптимизатора који нуде боље, брже перформансе система, али не испуњавају сви стандарде. Зато смо испробали многе најпопуларније опције и заокружили оне за које верујемо да ће вашем рачунару дати приметно повећање брзине, уклонити нежељене датотеке, оптимизовати подешавања и боље перформансе уз издржљивост. У овој теми ћемо навести 5 најбољих софтвера за чишћење рачунара за Виндовс 10, укључујући бесплатни и плаћени софтвер.

Листа најбољих средстава за чишћење рачунара за Виндовс.

1. Адванцед СистемЦаре:

Адванцед СистемЦаре је опсежан услужни програм за рачунар који је вешт у скенирању, уклањању нежељених датотека и оптимизацији многих важних аспеката вашег система. Примарни циљ је да решите све проблеме који сметају вашем рачунару. Ово не укључује само организовање неорганизованих датотека, брисање злонамерног софтвера и исправљање неважећег приступа, већ и побољшање перформанси вашег рачунара и повећање брзине интернета како би се побољшало ваше целокупно искуство на рачунару.

  Поправи грешку ажурирања за Виндовс 10 0к80д02002

Преузми сада

Адванцед СистемЦаре цлеанер је лака за коришћење и информативна апликација која чисти, конфигурише и оптимизује ваш рачунар помоћу Аи режима. Ово чисти ваш рачунар и прави прилагођени план за скенирање и уклањање нежељених датотека, ирелевантних евиденција и кешова и штити ваш систем од штетних апликација, алата, претраживача трећих страна, па чак и вашег сопственог Виндовс система.

Напредни систем неге такође помаже вашем систему да постигне оптималну брзину, нема дефрагментацију од других многих програма који раде иза вашег система и чини ваше сурфовање безбедним чишћењем трагова и блокирањем сумњивих процеса.

2. Мицрософт ПЦ Манагер:

Мицрософт ПЦ Манагер је моћна алатка за чишћење рачунара коју је креирао Мицрософт да покрије аспект Виндовс-а. Мицрософт је направио овај чистач како би заштитио рачунаре једноставно и поуздано. Овај чистач чисти ваш систем и ослобађа простор уклањањем злонамерног софтвера и кеша ради побољшања перформанси вашег система.

Преузми сада

Складиштење је проблем који понекад лоше утиче на систем, али овај чистач даје вашем рачунару функцију за управљање великим датотекама и такође одржава ваш систем како би вам ослободио складиште. Можете да пронађете и решите проблеме у тренутку за скенирање и брисање претњи једним кликом. Ваш систем ће све време бити потпуно заштићен Виндовс безбедношћу.

3.ЦЦлеанер:

ЦЦлеанер је једна од других популарних апликација за чишћење рачунара коју можете користити за оптимизацију перформанси рачунара, управљање покренутим програмима, чишћење системских кеша и уклањање нежељених датотека. Можете да користите овај чистач да побољшате перформансе рачунара, заштитите своје личне или важне податке, као и да повећате брзину интернета.

  Како инсталирати Виндовс 11 у ВиртуалБок

Преузми сада

4. Поправка подешавања:

Твеакинг Репаир је најбољи алат за ваш рачунар. Ово је дизајнирано да реши многе уобичајене проблеме који могу да оптимизују ваш Виндовс систем. Ови проблеми могу укључивати неорганизована подешавања, грешке, малвер у системским проблемима са брзином интернета, ажурирања за Виндовс, па чак и грешке у Виндовс заштитном зиду.

Преузми сада

Углавном злонамерни софтвер или лоше инсталирани програми могу заразити ваш систем, чинећи га дефрагментираним. Међутим, помоћу Твеакинг Репаир-а, можете учинити да ваш систем ради исправно и ефикасно за дуготрајну издржљивост.

5. Асхампоо ВинОптимизер:

Асхампоо ВинОптимизер је одличан алат за ваш рачунар! Овај оптимизатор за рачунар не само да оптимизује брзину или перформансе вашег рачунара, већ и уклања нежељене и злонамерне датотеке, брише кеш меморије и повећава брзину интернета како би побољшао издржљивост вашег рачунара.

Преузми сада

Асхампоо ВинОптимизер такође чисти вашу фасциклу за покретање у тренутку и чини више простора на диску за ваш рачунар. То је савршени услужни програм за чишћење који ће учинити ваш рачунар бржим и ослободити трагова прегледања веба и заштитити вашу приватност са функцијама безбедносних опција брисања, шифровања и опоравка датотека.

Закључак:

Као што сви знамо, рачунари и лаптопови су део нашег свакодневног живота. Зато морамо да предузмемо кораке да одржимо њихове перформансе и да оптимизујемо коришћење доброг ПЦ Цлеанер-а је важно за оптимизоване перформансе система. У овом чланку смо описали пет бесплатних преузимања програма за чишћење рачунара за Виндовс.