Транскрипције које су генерисали људи олакшали су ГоТрансцрипт

Претварање звука у текст може бити прилично изазован задатак.

Да сте икада морали да транскрибујете видео, знали бисте о болу о коме говорим. Најгоре је што усред ове ере опседнуте вештачком интелигенцијом у којој постоји безброј АИ алата за транскрипцију, допуштамо да се тачност и контекстуалност гуше.

Данас постоји софтвер за скоро све, укључујући писање, лектуру, па чак и преписивање. Али да ли су транскрипције које је генерисала вештачка интелигенција тачне колико и садржај који је направио човек? Вероватно не. Ту ГоТрансцрипт долази у помоћ.

ГоТрансцрипт: Преглед

Било да сте професионалац у индустрији или студент са видео записима за транскрипцију, волели бисте ГоТрансцрипт. Софтвер подржава интерфејс прилагођен кориснику, бригу о корисницима који пружа супер подршку, тачност од 99% (за коју лично могу да гарантујем) и изузетан квалитет који би вас оставио у чуду.

Најбољи део је што нуде преко 40.000 транскрипциониста, од којих сви транскрибују на својим матерњим језицима. Дакле, без обзира одакле сте, покривени сте.

Ако размишљате о томе да покушате, али сте мало уплашени, останите са мном. У овом посту ћу прегледати ГоТрансцрипт и зароните дубоко у услугу како бисте могли да схватите да ли вам се исплати.

Заронимо одмах у то.

Зашто су услуге транскрипције у великој потражњи?

Транскрипција је много више од писања онога што чујете. Да је тако једноставно, уопште нам не би била потребна специјализована платформа. Транскрипција је вештина која се захтева јер није лако претворити аудио у текст за кратко време, превише прецизно.

Ко може боље да уради посао од самих стручњака? Ако сте компанија која се бави аудио-визуелним радом, добар провајдер услуга транскрипције може бити ваш најбољи избор. Ево зашто је транскрипција и даље једна од најтраженијих вештина и још увек је нетакнута вештачком интелигенцијом.

➡ Штеди ваше пословно време и новац

Ако стручњаци раде на вашим транскриптима, можете уштедети гомилу новца. Нећете морати да плаћате интерни тим преписивача. Уместо тога, можете платити ГоТрансцрипт-у за једнократни пројекат и дугорочно уштедети много новца.

Да не спомињемо, ваш тим више не мора да се бави дугосатним видео снимцима када би уместо тога могли да раде нешто важније. Ово такође штеди време.

Можете прерасподелити уштеђено време и новац у нешто продуктивније и препустити задатак транскрипције апсолутним професионалцима који би испоручили транскрипцију високог квалитета по нижој цени и брзом времену. Причајте о најбољем од свих светова.

  Шта треба да знате о АПИ-ју за Гоогле теме

➡ Повећава флексибилност

Транскрипциониста није потребан стално, зар не? Ваше аудио-визуелно предузеће можда има сезонску потребу за професионалцем са врхунским вештинама транскрипције.

Дакле, уместо улагања у тим, могли бисте да се повежете са ГоТрансцриптом за једнократни пројекат и добијете висококвалитетне услуге без издвајања новца за било какве дугорочне обавезе. Како је то кул?

➡ Претраживачи то воле

Ако имате транскрипције својих видео записа, претраживачи вас већ воле. Гоогле не може да гледа ваше видео снимке, па морате да им доставите текст, што им олакшава индексирање вашег садржаја.

Штавише, чини га претраживим и даје вам боље шансе да се рангирате на врху. Прецизна транскрипција може учинити ваш садржај још упечатљивијим, за шта ће вам можда требати стручњак.

Ако ваше пословање захтева конверзију звука у текст, ГоТрансцрипт је идеална опција. Омогућава транскрипцију коју генерише људи која је 99% тачна, за разлику од софтвера за транскрипцију АИ. ГоТрансцрипт можете користити у многим приликама и за личне и за професионалне потребе.

Једина ствар која ме враћа назад на софтвер сваки пут када се појави потреба за транскрипцијом је његов тачан излаз и брзо време обраде.

Наручивање је једноставно као наручивање за понети. Беспрекорно искуство је добило ГоТрансцрипт представљен у издањима као што су Тхе Нев Иорк Тимес и цењени Форбес.

Хуман Транскрипција вс. АИ транскрипција

Тачно је рећи да АИ преузима технолошки простор. Од писања и уређивања до преписивања, једва да је остала вештина коју вештачка интелигенција није дотакла.

Међутим, упркос томе, потреба за људским транскрипционистима је на врхунцу свих времена. Зашто? Зато што су људи незаменљиви. Ко може боље да разуме човека од другог човека?

Транскрипције које су генерисали људи надокнађују све недостатке генерација АИ за препознавање гласа. Ево зашто вам је потребан ГоТрансцрипт да пише транскрипције уместо АИ:

➡ Разуме различите језике, акценте и дијалекте

Један језик, 7 врста, 160 различитих акцената, а ово је само енглески о коме говоримо. У Енглеској се акценат мења сваких 25 миља. Да ли очекујете да вештачка интелигенција разуме све ове акценте када се чак и људи (који их говоре) муче?

Не можете очекивати да препознавање гласа не само да тачно препозна све ове различите дијалекте, већ да их прецизно пише, од речи до речи. То може само човек.

Дакле, ако имате посла са посебно чудним акцентом, или било којим језиком или акцентом по том питању, ГоТрансцрипт ће вам спасити живот. Он производи висококвалитетне и прецизне транскрипције чак и за најзанимљивије енглеске акценте и 50 других језика.

Такође прочитајте: Најбољи сајтови за учење нових језика

➡ Правилно форматирање

АИ транскрипције не могу мање да брину о форматирању или интерпункцији. Иако се труди најбоље што може, већину пута бисте морали поново да прочитате целу ствар и исправите интерпункцију. Задатак форматирања на крају пада на вас.

Која је поента улагања у алат за вештачку интелигенцију ако ће он обавити половичан посао који бисте ионако морали да завршите?

  10 најбољих варалица за Вим за програмере и сисадминисте

ГоТрансцрипт, с друге стране, ради форматирање уместо вас пошто су стварни људи на броду. Једном када добијете некога из ГоТрансцрипта да вам помогне са вашим транскрипцијама, будите сигурни да ћете добити садржај са одличним форматирањем без захтевања било каквих „завршних детаља“. Ето како је супер.

➡ Беспрекорна тачност

Због аутентичног људског садржаја, ГоТрансцрипт нуди тачност коју ниједна АИ алатка не би могла. Они разумеју акценте, речи специфичне за индустрију, тон, ток, паузе, заустављања, додатне речи и још много тога.

Ово помаже да се направи свеобухватна и 99% тачна транскрипција којој није потребно даље уређивање. Добићете документ спреман за употребу за даље слање за све професионалне задатке.

ГоТрансцрипт случајеви употребе

Потребе за транскрипцијом су прилично универзалне у корпоративном свету. Али неким специфичним индустријама су потребни транскрипционисти више од других. ГоТрансцрипт се брине за све њих. Ево неких од многих индустрија којима пружа своје услуге:

➡ Медији и забава

Од подкастера и креатора садржаја до филмских стваралаца и медијских компанија, целом спектру индустрије медија и забаве су потребне прецизне транскрипције да би се побољшала приступачност, побољшао СЕО и креирали титлови за своје видео снимке. ГоТрансцрипт се брине за све њих.

ГоТрансцрипт пружа тачне и поверљиве транскрипције адвокатским канцеларијама и правним стручњацима за интервјуе, изјаве, судске расправе и још много тога, истовремено осигуравајући безбедност осетљивих информација.

➡ Академски и истраживачки

Било да сте студент, научник, професионалац или истраживач, ГоТрансцрипт вам може помоћи да препишете интервјуе, фокус групе, предавања и друге истраживачке материјале без угрожавања терминологије и захтева.

➡ Пословни и корпоративни

Многе компаније такође захтевају транскрипције састанака, конференција, симпозијума, вебинара и других пословних догађаја, за које ГоТрансцрипт има праве професионалце и алате.

ГоТрансципт покрива скоро читав спектар индустрије тако што пружа услуге свим главним индустријама које се баве аудио или говорним садржајем. То је решење на једном месту за све ваше потребе за конверзијом звука у текст.

Зашто ГоТрансцрипт?

Ако бисте ме замолили да вам кажем један разлог зашто волим ГоТрансцрипт, остао бих без речи. Не зато што немам ништа добро да кажем о услузи, већ зато што не постоји „један“ разлог зашто ми се допала, већ неколико.

Они пружају прецизне транскрипције, титлове, титлове и још много тога на неколико језика, дијалеката и акцента, док се брину за форматирање и уређивање уз брзо време. Шта више можете тражити од добављача услуга транскрипције?

Хајде да погледамо неке од многих разлога зашто сматрам да је ГоТрансцрипт најбољи у послу:

➡ Подржани језици

ГоТрансцрипт нуди транскрипције на преко 50 језика, са 40.000 интерних професионалаца који пружају услуге транскрипције на свом матерњем језику.

То значи да добијате тачан садржај на неколико језика, укључујући:

  • арапски
  • Италијан
  • Руски
  • јапански
  • корејски
  • Руски
  • Шпански
  • Српски
  • холандски

За енглески чак нуде неколико различитих дијалеката. Дакле, покривени сте свим језицима и акцентима. Без обзира на разлике у дијалекту или акценту, ГоТрансципт одржава контекст и тачност како би пружио садржај без грешака и концизан.

  Како пуштати музику на Амазон Ецхо-у

➡ Повратне информације купаца

ГоТрансцрипт је лако један од најпопуларнијих сервиса за транскрипцију. Скоро свака особа која га је користила има нешто добро да каже о компанији (укључујући и мене, очигледно.)

Ево шта је један од купаца имао да каже:

„Људски преписивачи у ГоТрансцрипт-у су вратили скоро 100% тачне транскрипције за неколико дана и нису се замерили снимцима са јаким акцентима.“

Просечна оцена 3.404 купаца који су оставили рецензију о компанији је 4,9/5. Опслужили су преко 20.000 купаца, а задржали су тај рејтинг. То довољно говори о квалитету услуге и организаторима који стоје иза ње.

➡ Хитни преокрети и додатне услуге

ГоТрансцрипт пружа читав низ аудио-у-текст услуга, укључујући транскрипције, титлове, превод текста, аудио превод и стране титлове, уз брзо време обраде.

Ако вам је хитно потребан пројекат, можете рачунати на њихов хитан обрт од 6 сати. У овом периоду можете очекивати од њих да транскрибују видео, прегледају, лекторишу и изврше темељну проверу квалитета како би били сигурни да је садржај који добијете 99% тачан.

Алтернативе ГоТрансцрипт

Иако је ГоТрансцрипт једна од најбољих (ако не и најбољих) услуга за потребе конверзије звука у текст, није јединствена. Постоји неколико алтернатива платформи, од којих су две њени главни конкуренти – Сцрибие и ТрансцрибеМе.

Ево кратког прегледа ове две алтернативе и како се оне слажу у односу на ГоТрансцрипт.

➡ Сцрибие

Сцрибие је платформа за транскрипцију којом управљају људи и која нуди читав низ услуга аудио-у-текст, укључујући транскрипције, титлове, титлове и још много тога. Обећава поверљивост, 99+% тачности и услугу без проблема.

Иако можете очекивати исту услугу коју пружа ГоТрансцрипт, она такође долази са онлајн уређивачем, који вам омогућава да брзо проверите транскрипт који испоручују и унесете измене у складу са вашим потребама и разумевањем.

Ово пружа начин да садржај учините робуснијим ако мислите да је професионалац можда нешто изоставио.

Дакле, ово даје Срибие-у предност у једној области и чини га одличном ГоТрансцрипт алтернативом, а имајући на уму да је ГоТрансципт погоднији за џепове.

➡ ТрансцрибеМе

ТрансцрибеМе је моћна платформа за транскрипцију која је успела да се издигне изнад већине својих конкурената и направи име за себе. Људи из ТрансцрибеМе-а пружају висококвалитетне аудио и видео транскрипције по конкурентним ценама.

Једина ствар која би вас могла фасцинирати код ТрансцрибеМе је чињеница да се људска мрежа транскрибатора удружује са АИ да би произвела садржај А класе који је тачан и без грешака.

Међутим, у поређењу са ГоТрансцрипт-ом, изабрао бих ово друго јер има интуитивније корисничко искуство, различите прилагодљиве опције и свеобухватне мере безбедности/приватности.

Коначна пресуда

У свету „полуђеном вештачком интелигенцијом“, транскрипције ГоТрансцрипта које управљају људи блистају. Њихова стручност обухвата неколико година са бројним индустријама и језицима, тако да се може са сигурношћу рећи да им се може лако веровати за било коју врсту пројекта.

Њихова посвећеност хитним преокретима, преводу, титловању и титловима чини их продајним местом на једном месту за различите аудио-визуелне потребе.

Ако сте морали да ми верујете на реч, рекао бих да идите. Без питања. Међутим, на крају дана, право уклапање зависи од ваших потреба. За мене је ГоТрансцрипт чинио чуда и бирао бих га увек изнова за све своје потребе за транскрипцијом.

Затим погледајте ова невероватна решења за претварање говора у текст за личну и пословну употребу.