11 најбољих АИ алата за писање за оптимизовано генерисање садржаја

АИ алати за писање су направили таласе у свету креирања садржаја, комбинујући уметност писања са снагом науке.

Писање је несумњиво уметност, али када се неприметно споји са науком, може произвести задивљујући садржај који одјекује вашом публиком.

Наука о којој овде говоримо је вештачка интелигенција.

Његова ера је пред нама и стално се побољшава како би наше животе учинили бољим.

Али, много пута сам видео људе како га исмевају заједно са његовим напретком.

Па, људска интелигенција је заиста без премца јер имамо душу, емоције, бол и патњу, што нас тера да пишемо из срца. Ово никада не можете очекивати од машина или вештачке интелигенције осим ако научници не пронађу начин да створе душу и контролишу живот и смрт, што је по мом мишљењу немогуће.

Дакле, нема потребе да размишљате о АИ као о претњи или директном конкуренту, пријатељи моји.

Уместо тога, можете га искористити да генеришете јасан садржај без грешака и примамљив садржај.

Али,

Или, можете рећи како се АИ имплементира у писаном облику.

Ствар је у томе што маркетинг садржаја цвета ових дана. А Форрестер Извештај каже да је око 10 милијарди долара износ који су амерички трговци потрошили 2016. на садржај. И изгледа да број никада не опада.

То значи да се сваке године производи много садржаја, што захтева ригорозно истраживање, време и напоре аутора текстова да створе и испоруче висококвалитетан садржај који може да направи разлику у животима њихове публике.

Зашто бисте требали размислити о коришћењу АИ алата у својој стратегији садржаја?

Добра копија осваја купце.

Ако производите квалитетан и релевантан садржај за своју публику, она ће га сматрати занимљивим и желе да читају више од вас. И то ствара ефекат таласања како би привукао више публике свом бренду.

На овај начин градите ауторитет бренда, а када вам довољно верују и сматрају да су ваше понуде интересантне, велике су шансе да се претворе у ваше купце.

Повећање прихода 📈

Горе објашњено је оно што чини вашу основу. А када је све више људи почело да познаје ваш бренд, они више верују вашој понуди и више се претварају у ваше купце како би значајно повећали ваш приход.

Помаже у бољем рангирању 💯

Помоћу алата за оптимизацију вештачке интелигенције можете оптимизовати свој садржај за СЕО у односу на неке од циљаних кључних речи релевантних за вашу нишу. Када се уради како треба, претраживачи почињу да вас препознају, што побољшава ваше рангирање.

Као резултат, ваша популарност расте, а затим следе све добре ствари.

Смањује време истраживања

Истраживање одређене теме одузима значајно време. Користећи АИ алат који може да обезбеди ову функцију, можете уштедети много времена посвећеног другом послу на вашој листи стратегије садржаја.

Осим тога, неки алати вештачке интелигенције вам помажу да креирате идеје о темама и прикупљате статистичке податке које ћете унети у свој запис ради додатног кредибилитета.

Побољшање квалитета копије

Граматика, интерпункција, правопис, речник и друге техничке карактеристике копије мењају игру. Морате то исправно схватити; нема другог начина.

Иако није могуће реплицирати људске емоције (барем сада), друге ствари се могу исправити. Дакле, дозволите својим писцима да иновирају и покажу своју креативност, док остале техничке детаље препустите моћном АИ алату, јер знате – „људи је грешити“.

Фактори које треба узети у обзир при одабиру алата за писање са вештачком интелигенцијом

Овај одељак треба да разјасни факторе које треба узети у обзир пре него што изаберете алате за писање АИ за оптимизовано и тржиште усаглашено генерисање садржаја.

Аспекти су јасни; потребан вам је само алат компатибилан са вашим захтевима.

Хајде да наставимо и удубимо се дубље у разумевање.

 • Излаз висококвалитетног садржаја: Квалитет је битан! Алат који одаберете треба да доследно производи добро написан и кохерентан садржај. Требало би да опонаша људске стилове писања, и што је најважније, требало би да вам омогући да лако уређујете и прилагођавате генерисани садржај према вашим потребама.
 • СЕО компатибилност: Размишљање о оптимизацији за претраживаче (СЕО) је од суштинског значаја. Алат за вештачку интелигенцију треба да се неприметно интегрише са СЕО алатима, пружајући кључне речи, заглавља и предлоге мета описа. Требало би да вам помогне да креирате занимљив и оптимизован садржај за претраживаче.
 • Граматичка подршка: Добра граматика је обавезна! Алат за писање АИ треба да нуди напредне функције граматике и провере правописа. Требало би да исправи ваше писање контекстуално, пазећи да ваш садржај буде без грешака. Поред тога, требало би да подржава више језика и регионалне варијације.
 • Једноставност употребе: Приликом одабира алата за писање са вештачком интелигенцијом, кључно је узети у обзир колико је једноставан за коришћење. Желите алат са корисничким интерфејсом и јасним упутствима. Навигација кроз алат треба да буде интуитивна, чинећи процес писања глатким и без муке.
 • Откривање плагијата: Оригиналност је кључна! Ваш одабрани алат треба да има снажне алгоритме за откривање плагијата, осигуравајући да је ваш садржај јединствен.
 • Могућности истраживања садржаја: Поуздане информације су неопходне. Алат би требало да вам омогући приступ огромној бази података поузданих извора. Требало би да буде у стању да проверава чињенице како би се осигурала веродостојност информација.
 • Прилагодљивост и флексибилност: Прилагодите свој садржај својим потребама! Алат АИ би требало да вам омогући да прилагодите стилове писања, тонове и гласове. Требало би да понуди флексибилност прилагођавања нивоа АИ помоћи на основу ваших преференција.
  Користите моно аудио канал за бољи звук када користите једну слушалицу

Надамо се да ће вам ови фактори помоћи да видите начин да одаберете најбоље АИ алате за себе. Погледајте листу за неке основне и узбудљиве алате за писање АИ.

Хајде да се спремимо!

Граматички

Спаситељ писаца, драгуљ вештачке интелигенције и још чега!

Граммарли апсолутно обожавају милиони људи, углавном писци, посебно пословни писци, копирајтери и писци садржаја, укључујући и мене. Има један од најједноставнијих интерфејса у који сам се брзо заљубио када сам био потпуни почетник у овој области са нула идеја о креирању садржаја.

Срећом, упознао сам се са овим АИ алатом који је исправио све недостатке када се појавио и још увек ради. Све што вам је потребно је да бесплатно направите налог и почнете да га користите. Можете да копирате и налепите или отпремите документ након што кликнете на дугме „Ново“ које можете видети на контролној табли.

И бам! Са својим фантастичним АИ алгоритмом, показаће црвеном бојом све граматичке завете које сте прекршили. Алат такође препоручује бољу верзију фраза истицањем црвеном бојом. На његовој контролној табли можете видети све недавне документе које сте уређивали помоћу овог алата, што је такође корисно када изгубите своју МС-Ворд датотеку која синхронизује делове садржаја на једном месту.

Граматички анализира ваш садржај у потрази за грешкама и покрива основне ствари као што су граматика, интерпункција, правопис и још много тога. Такође проверава ваш стил писања и даје савете и предлоге за побољшање да бисте добили осећај „новог човека“.

Граммарли вам помаже у свим врстама писања, укључујући професионално писање, писање из хобија, повремено писање, е-поруке, постове на блогу, објаве на друштвеним мрежама и још много тога. Помаже вам да смањите непотребне речи или пунила из делова садржаја како бисте их учинили аутентичним и прецизним.

Међутим, понекад може показати неке препоруке које вам се неће много допасти; у том случају не кривите себе; можете га прескочити и наставити са садржајем. На крају ће у горњем десном углу приказати резултат од 100 као укупни учинак садржаја.

Можете користити бесплатну или плаћену верзију у зависности од ваших потреба. За појединце и мале агенције, чак и бесплатна верзија ради. Али такође можете користити плаћени алат да бисте добили много више увида у квалитет вашег садржаја као што су дужина реченице, злоупотреба пасивних речи, алтернативне речи, речи које се понављају, провере плагијата да бисте „прочистили“ садржај од намерног или ненамерног плагијата.

ЦопиАИ

ЦопиАИ користи ОпенАИ НЛП, АИ истраживачку лабораторију из Сан Франциска која је креирала ГПТ-н серију.

То звучи познато?

Сигуран сам да би било ако сте технички манијак!

Овај АИ алат вам омогућава да за неколико секунди саставите копију високог квалитета коју ваша публика сматра аутентичном. То ће вам помоћи да аутоматизујете све оне досадне и понекад фрустрирајуће ствари у вези са креирањем садржаја у реалном времену.

Агенције, аутори текстова, брендови за е-трговину и трговци могу да користе ову алатку да пронађу најбољи могући начин да допрете до својих клијената путем ефективних копија. Дигиталне агенције могу да помогну својим клијентима да на најбољи начин искористе своје трошкове оглашавања. Ова алатка може уштедети њихово време посвећено креирању копија и повећати његов квалитет ради бољег учинка огласа.

Међутим, аутори текстова не морају да завиде овом алату јер и даље могу да напишу сопствену копију. ЦопиАИ им помаже да размотре различите идеје за огласе и помаже вам да дођете до добре почетне тачке. Сада не морате стално да буљите у празан екран, питајући се како да почнете!

Слично томе, брендови е-трговине могу да досегну више публике без потребе да жртвују свој повраћај улагања јер им ЦопиАИ помаже да креирају циљане огласе који су прикладни за њихову публику. На овај начин им помаже да повећају стопе конверзије и повећају приход, као и профит.

Функције укључене у Цопи су:

 • Фацебоок примарни текст за огласе
 • Фацебоок наслови и описи веза
 • Гоогле наслови и описи за огласе на Мрежи за претрагу и мултимедијалне огласе
 • Слогани одредишне странице или текст хероја за веб локације
 • Инстаграм натписи који стварају вибрације и описе производа
 • Наслови е-поште
 • Студија случаја која показује болне тачке, узнемиреност и решење
 • Описи производа за брендове е-трговине
 • Генератор имена
 • Наслови блогова и увод
 • Идеје за покретање и раст

Замор од огласа и нерелевантност су две највеће убице вашег повраћаја трошкова оглашавања (РОАС), које можете елиминисати креативним, негенеричким и релевантним копијама користећи ЦопиАИ. Уз њихову платформу за дубоко учење, можете персонализовати сваку своју кампању за празник, прилику или догађај.

Јаспер

Ако сте љубитељ Марвел Цинематица, можда познајете Јаспера као АИ који управља свиме. Међутим, Јаспер је онлајн АИ алат који може помоћи у стварању креативног и оригиналног садржаја. Овај алат може помоћи у проналажењу нацрта 2-5 пута брже уз неку људску помоћ. Такође повећава конверзије огласа док пише копије које могу да створе буку и рангирају се на Гоогле-у.

Јаспер припрема копије садржаја без плагијата и богате кључним речима како би побољшао повраћај трошкова оглашавања. Овај онлајн АИ алат може писати на више од 25 језика и помоћи у генерисању идеја. Коришћење алата је повећање квалитета садржаја без угрожавања СЕО-а или ангажовања млађих писаца.

  Како да поправите грешку при учитавању Хулу-а на ПС4

Алати за вештачку интелигенцију на мрежи садрже 50+ шаблона, случајева коришћења, функција режима шефа, итд., како би задовољили захтеве корисника. Два популарна начина одређивања цена Јаспера су Стартер и Босс Моде. Почетна цена почиње од 29 долара месечно, нуди 20.000 речи, неограничене пројекте, 50+ вештина писања АИ-а и неограничене корисничке пријаве. Док Босс Моде почиње од 59 УСД месечно, нуди 50.000 речи, документе дугог формата, креатор дугог блог постова и команду Јасперу.

Сурфер

Сурфер је платформа за оптимизацију садржаја која помаже Гоогле-у да се рангира помоћу функција заснованих на вештачкој интелигенцији. Алат ради на алгоритмима заснованим на НЛП-у који помажу у рангирању садржаја на Гоогле-у. Корисници могу да генеришу стратегије садржаја које раде за њихово пословање на основу публике, нише и домена.

Лакше је направити нацрт чланка без неколико минута користећи Сурфер. Користећи овај алат, можете лако оптимизовати садржај, категоризовати јединствене пасусе, поставити тон, итд. Такође нуди предлоге садржаја који побољшавају квалитет странице. Алат пружа дубок увид у број слика, структуру чланака, кључне речи итд. који могу помоћи при рангирању садржаја на Гоогле-у.

Такође се може доминирати у ниши са ревизијом садржаја која идентификује проблеме форматирања и празнине у садржају и помаже да се исправе грешке. Овај алат помаже у одржавању садржаја и рангирању на Гоогле-овој првој страници путем изградње линкова, ревизије итд. Садржи Јаспер, који омогућава аутоматско писање садржаја без секунди, гурање садржаја у Гоогле документе, објављивање на ВордПресс-у, коришћење кључних речи итд.

Лако се интегрише са АПИ-јима који одржавају ток посла. Сурфер је доступан корисницима као основни, професионални и пословни пакети. Басиц укључује 49 долара месечно са функцијама као што су бесплатни једномесечни НЛП, 20 ревизија и десет уредника садржаја. Про кошта 99 долара месечно, нуди 60 ревизија, 30 уредника садржаја и НЛП. Посао кошта 199 долара месечно за 140 ревизија, 70 уредника садржаја, АПИ, бело означавање, позивање десет чланова и НЛП.

ПроВритингАид

Ефикасна АИ алатка коју можете размотрити је ПроВритингАид. Овај све-у-једном алат укључује ментора за писање, проверу граматике и уређивач стилова који вам помаже да креирате запањујуће делове садржаја.

Преко милион аутора, текстописаца, уредника, професионалаца, па чак и студената користи ову алатку да побољша свој квалитет писања. Оно што га чини другачијим од других алата је његова софистицирана и врхунска провера граматике и стила и детаљни извештаји који ће вам помоћи да разумете своје недостатке.

Они на јединствен начин комбинују предлоге, видео записе, квизове и чланке како би ваше искуство писања учинили интерактивним и забавним. Они поштују вашу приватност и стога је у складу са ГДПР-ом. Можете га лако интегрисати у МС Доц, Медиум, Гмаил, Гоогле Доц, Цхроме и још много тога.

Доступни су вам и бесплатни и плаћени. У бесплатној верзији добијате сажетак извештаја о кључним проблемима, 19 извештаја о писању, 500 речи за уређивање одједном, и можете га користити само на мрежи. С друге стране, премиум план почиње од 59 долара годишње, где нема ограничења речи и много више флексибилности.

Фрасе

Истражите, креирајте и оптимизујте свој садржај за боље резултате користећи Фрасеову платформу која се лако користи.

Знате колико сати је потребно за истраживање садржаја, али ако је Фрасе са вама као ваш пријатељ за садржај, може вам помоћи у брзом истраживању. Овај алат за вештачку интелигенцију аутоматски пружа паметан преглед ваших тема који вас штеди од кликања на бесконачан број веб локација да бисте добили информације.

Пружа широку листу сличних тема, статистике, често постављана питања, недавне вести, занимљиве чињенице и друге састојке које можете користити за изградњу своје приче. Фрасе води корак по корак тако да ваше истраживање буде најбољи резултат у односу на скуп кључних речи.

Брифинг о садржају игра важну улогу у доношењу резултата које желите да видите у копији. Фрасе ради управо то са својим интуитивним уређивачем који аутоматски генерише разумљив сажетак садржаја из кључне речи. Такође можете да креирате прилагођени сажетак и објасните детаљне смернице као што су тон гласа, СЕО препоруке, управљање и стил.

На овај начин, ваши писци могу ускладити свој рад са вашим садржајем и СЕО стратегијом како би остварили већи утицај. Такође омогућава интеграцију Гоогле докумената, увоз садржаја са живих УРЛ адреса, слање нацрта директно у ВордПресс и још много тога. Фрасе Топиц Сцоре је њихов власнички алгоритам који оцењује ваше чланке и други садржај у односу на сва ваша такмичења.

Добијајте ажурирања резултата у реалном времену и помозите својим писцима да направе потпуно оптимизоване чланке како би видели плодне резултате. Алгоритам такође одмах идентификује могућности оптимизације како би продужио рок трајања вашег садржаја и смањио губитке у саобраћају.

Вордтуне

Вордтуне је алатка за оптимизацију садржаја и писање заснована на вештачкој интелигенцији коју је развио АИ21 Лабс. Овим можете преписати садржај на начин који је далеко изван основних граматичких и правописних исправки. Алати вештачке интелигенције и језички модели могу веома добро да разумеју семантику садржаја. Као резултат тога, лако можете да трансформишете своје мисли у добар део садржаја оквира.

Вордтуне вам може помоћи да препишете постојећи садржај како бисте га учинили лежерним, краћим, проширеним или чак формалним.

Овај алат је такође доступан као додатак за МС Ворд. Дакле, можете наставити да пишете онако како то обично радите.

Оутврите

Претворите своје креативне идеје у моћне делове садржаја који утичу на вашу публику користећи АИ алат Оутврите. Користи га преко 1 милион корисника и помаже у поједностављивању сложених и разречених фраза како би се унело више јасноће у писање.

  Како да векторизујете и колоризирате своје Процреате цртеже помоћу Адобе Иллустратор-а

Оутврите чини ваш садржај сажетим користећи своје структурне и стилске предлоге који вам помажу да кажете више са мање речи. Ради са различитим алаткама као што су Гоогле документи, МС-Ворд, веб апликације и Гоогле Цхроме.

Можете тражити препоруке за прераду реченице, као што је компримовање, преформулисање или реструктурирање реченица. Функције укључене у овај алат за вештачку интелигенцију су напредне провере граматике за тренутну исправку интерпункције, граматике и правописа.

Упознајте жељени број речи за своје чланке са прилагођеним предлозима и побољшајте речник одговарајућим синонимима кроз тезаурус. Алат вам такође помаже да направите убедљиву реченицу предлажући активан глас.

Можете пратити читљивост садржаја, као и оцене у реалном времену, поред провере плагијата пре него што пошаљете своје чланке. Доступан је као бесплатан или плаћени алат по цени од 9,95 УСД месечно. У плаћеном плану добијате више функција као што су:

 • Побољшања елоквенције
 • Преписивање реченице
 • Експериментални предлози
 • 50 провера плагијата месечно
 • Приоритетна подршка путем е-поште
 • Функције тима као што су групни попуст, обједињени обрачун и управљање тимским приступом

ВордЛифт

ВордЛифт је савршен алат за вештачку интелигенцију који вам је потребан за ширење садржаја и повећање публике. Ово је такође моћан СЕО алат који обавља сва тешка оптерећења за вас тако што оптимизује ваш садржај у реалном времену.

Омогућава агенцијама, издавачима, па чак и појединцима да креирају вредне записе и извуку максимум из њих. Такође помаже претраживачима да разумеју више ваших страница користећи семантичку оптимизацију како би дошли до квалификованих клијената.

Организујте сав свој садржај ефикасно и обогатите своју веб локацију користећи везе, слике, виџете за визуелизацију података као што су навигатор, ГеоМап и још много тога. ВордЛифт помаже да се ваши читаоци више ангажују како би продужили време боравка на сајту кроз релевантне препоруке за садржај.

То сугерише да вам информације и подаци помажу да креирате смислен контекст уз додавање семантичке ознаке у текст, што помаже машинама да боље разумеју вашу веб локацију. Алат за вештачку интелигенцију ће покренути СЕО вашег сајта који вам помаже да побољшате наш уређивачки план. Оптимизује ваш садржај на основу захтева претраживача и проверава ваше маркетиншке напоре помоћу проницљивих података из ВордЛифт-а и ВооРанк-а.

Овај алат усаглашен са ГДПР-ом такође нуди 14-дневну БЕСПЛАТНУ пробну верзију, па покушајте пре него што је употребите и да видимо како ради за вас.

Вритер

Вритер је алатка за уређивање копија заснована на вештачкој интелигенцији која вам помаже да генеришете садржај који је заиста важан вашој специфичној публици. Од јасноће и речника до правописа и граматике, Вритер може бити ваш најбољи пријатељ да исправи текст како би побољшао укупни квалитет.

Можете користити Вритер’с Стилегуиде да креирате свеобухватан извор за писање који ваши писци и повезани тим могу добро разумети и придржавати се упутстава. Такође можете дизајнирати смернице на начин на који желите са бојама и лепим приказима. За ово можете:

 • Објавите листе речи и речнике
 • Наведите детаљне ствари које треба и не треба, укључујући примере
 • Обезбедите ресурсе
 • Одразите своје поруке

Са Вритер-овом административном контролом, можете да одлучите где се ваши предлози садржаја морају приказати – у Гоогле Цхроме-у, Документима или МС Ворд-у. Доступно је и проширење за Цхроме које можете да користите кад год пишете.

Вритер може ефикасно да уређује документе, е-пошту, карте за подршку, маркетинг производа, веб копију, УКС производа, итд. За ово може да се интегрише са алаткама као што су ВордПресс, Салесфорце, ХубСпот, Зендеск, Интерцом, Гмаил, Оутлоок, Слацк, ГитХуб, адобе , и Вик.

Штавише, Вритер се такође интегрише са сајтовима друштвених медија као што су ЛинкедИн, Твиттер, Медиум, Фацебоок и Хоотсуите, где можда објављујете садржај за своју веб локацију.

За разлику од других асистената за вештачку интелигенцију, Вритер никада не складишти ваше податке за накнадну обраду и не користи их за обуку својих других АИ модела. Дакле, безбедни сте са Вритер-ом који користи усаглашена тела као што су ХИПАА, АИЦПА СОЦ 2, Приваци Схиелд, ЕУ-УС Приваци Схиелд.

Хеадлиме

Претворите своје мисли у упечатљиве речи Хеадлиме и уштедите тоне времена. Користи моћ ГПТ-3, напредне технологије вештачке интелигенције, да олакша ваше проблеме док размишљате са којим речима да почнете за своју маркетиншку копију, као што су Фацебоок огласи, е-поруке, итд., заједно са блог постовима.

Такође можете креирати своју одредишну страницу без знања о кодирању и дизајну. Користите професионалне и занимљиве шаблоне за копирање за креирање копија за услуге, производе, е-пошту, итд. Штавише, потражите инспирацију у хиљадама примера копија најбољих светских писаца текстова.

Хеадлиме вам помаже да лако сарађујете са својим тимом и омогућава вам да управљате копијом на једном месту да бисте успешно спроводили маркетиншке кампање. Његова вештачка интелигенција је оптимизована и тестирана за повећане отворене стопе и стопе конверзије, и она је за вас када желите да видите прави резултат своје маркетиншке стратегије.

Овај алат је одличан за:

 • Маркетиншке агенције како би избјегле честу потребу за вањским изворима садржаја;
 • Копирајтери да излече свој „блок писца“ и брже убрзају пројекте;
 • Власници предузећа да уштеде своје време које могу да посвете развоју свог бренда.

Хеадлиме је доступан на 11 језика, укључујући енглески. Њихове цене почињу од 59 УСД месечно за појединце или мала предузећа. Испробајте овај алат БЕСПЛАТНО да бисте видели запањујуће резултате.

Још Цхроме екстензија које ће вам помоћи при писању.

Закључак

Јасна, концизна и релевантна копија је оно што ваша публика жели, било да сте предузеће, агенција или индивидуални блогер.

Иако можете сами да напишете копију, још увек можете да користите АИ алате о којима смо управо разговарали да бисте оптимизовали свој садржај за СЕО. На овај начин, претраживачи би могли да га идентификују и рангирају више у резултатима.

Дакле, спријатељите се са АИ да бисте поједноставили своју стратегију садржаја од истраживања до објављивања, а затим процените и резултате.

Научите Ултимативни водич за анализу празнина у садржају.

Да ли је овај чланак био од помоћи?

Хвала на повратним информацијама!