11 најбољих Цхроме екстензија заснованих на вештачкој интелигенцији за бољу продуктивност

91% свих водећих предузећа континуирано улаже у вештачку интелигенцију (АИ) и алате засноване на вештачкој интелигенцији, а очекује се да ће глобално тржиште вештачке интелигенције достићи невероватних 1,59 билиона долара до 2030.

Ово показује утицај вештачке интелигенције у данашњем свету и доследно, широко распрострањено усвајање од стране појединаца, организација и предузећа.

Вештачка интелигенција је програмирана на техникама и алгоритмима, као што су машинско учење (МЛ), обрада природног језика (НЛП) и дубоко учење за обављање сувишних задатака који захтевају људску интелигенцију.

Ови алати засновани на вештачкој интелигенцији олакшавају наше послове:

 • Аутоматизација задатака који се понављају, омогућавајући заинтересованим странама да улажу у сложене задатке
 • Побољшање ефикасности и тачности због рада са великом количином података.
 • Побољшање доношења одлука рационализацијом сложене анализе података.
 • Побољшање персонализације анализом повратних информација, преференција и података купаца, побољшавајући задовољство купаца.

Стога, коришћење АИ алата може помоћи да се ослободи и уштеди драгоцено време уз побољшање брзине, доношења одлука, тачности и ефикасности обављања задатка.

Схватајући важност аутоматизације и вештачке интелигенције, Гоогле обезбеђује неколико Цхроме екстензија за аутоматизацију свакодневних задатака и поједностављење ефикасности.

У овом чланку ћемо погледати нека од најбољих Цхроме екстензија заснованих на вештачкој интелигенцији која можете да инсталирате на свој уређај да бисте повећали своју радну продуктивност.

Екстензија за Цхроме је додатак или мали софтверски модул дизајниран да побољша корисничко искуство и функционалност Цхроме веб прегледача.

Са око 188.620 доступних екстензија за Гоогле Цхроме, најбоља и најпопуларнија проширења су изграђена на вештачкој интелигенцији и њеним алгоритмима.

Хајде да истражујемо!

Цомпосе АИ

Цомпосе АИ је додатак за Гоогле Цхроме који је најпогоднији за убрзање и аутоматизацију ваших кампања писања. Ово проширење Цомпосе АИ смањује ваше време и труд за писање за 40% захваљујући генерисању текста и аутоматском довршавању помоћу вештачке интелигенције.

Нема ограничења шта можете да напишете са овим АИ Цхроме екстензијом. Дакле, без обзира да ли желите да пишете е-поруке, приче, копије веб локација, постове на блогу или чак да истражујете теме, ово је право проширење за Цхроме.

Све што треба да урадите је да једноставно откуцате // да бисте генерисали било који текст.

Тренутно можете да користите ову екстензију на Гмаил-у и Гоогле документима; међутим, ускоро ће бити доступан на више сајтова.

Можете користити функцију аутоматског довршавања проширења ако имате блокаду за писање. Једноставно почните да куцате реченицу, а проширење ће приказати предлоге. Ако предлози имају смисла и желите да их прихватите, кликните на дугме „Таб“.

Ево још неких карактеристика овог одличног АИ Цхроме проширења:

 • Истакните део реченице који желите да преформулишете или уредите да бисте добили инспирацију из предложених АИ предлога.
 • Саставите целе е-поруке са само неколико речи.
 • Генеришите и пошаљите професионалне одговоре е-поштом једним кликом, пошто проширење упућује на оригиналну е-пошту за нацрт одговора.
 • Побољшава персонализацију учењем тона гласа, сугерисањем контекстуалних предлога и разумевањем платформе и стила писања.
 • Беспрекорна интеграција са постојећим алатима и платформама корисника.

Погледајте овај једноставан водич за Цомпосе АИ да бисте сазнали више о овом проширењу АИ.

Перплекити АИ

Перплекити АИ је проширење за Цхроме које комбинује ЦхатГПТ и Гоогле-ову моћ. Ако имате питање, питајте Перплекити АИ, који ће вам дати брзе одговоре претражујући интернет.

Ево неколико брзих функција овог моћног проширења Перплекити АИ:

 • Поставите било које питање са своје траке са алаткама да бисте добили брзе одговоре са наведеним ресурсима.
 • Обезбедите тренутне резимее ваших постојећих страница.
 • Поставите било каква питања о вашој тренутној или постојећој страници.
 • Постављајте сва питања усредсређена на ваш тренутни домен.
 • Постављајте додатна питања о вашој тренутној страници или домену.
  Како да потражите своје налоге и лозинке на иПхоне-у или иПад-у

Јединствена карактеристика Перплекити АИ је да, за разлику од ЦхатГПТ-а, који генерише генеричке одговоре, ово проширење генерише одговоре специфичне за домен цитирајући више веб страница са истог домена.

Перплекити АИ такође приказује питања везана за ваше питање, омогућавајући вам да истражите више и стекнете додатне увиде у вези са вашим упитом.

Поред тога, такође можете да делите одговор на различитим платформама, као што су Фацебоок, Твиттер и ВхатсАпп, или да копирате везу да бисте посетили свој одговор у било ком тренутку.

Такође пружа побољшану верзију проширења коју покреће ПГТ-4 која одговара на најтежа питања са богатијим одговорима. Такође можете преузети проширење на своје мобилне уређаје, које је доступно за иПхоне и Андроид.

ВебЦхатГПТ

Иако ЦхатГПТ не пружа веома релевантне и најновије информације након 2021. године, ВебЦхатГПТ попуњава ову празнину, проширујући ваше ЦхатГПТ упите релевантним и ажурираним резултатима са веба.

Ова екстензија ВебЦхатГПТ АИ је у потпуности без сервера, без позадинског сервера, аналитике или прикупљања података, што осигурава високу сигурност података. Користи ДуцкДуцкГо претраживач да пружи одговоре на ваша питања.

Можете да користите ово проширење на Гоогле Цхроме-у, Фирефок-у и Мицрософт Едге-у према вашим специфичним захтевима.

Мудар

Висеоне је додатак за Цхроме са АИ који побољшава ваше искуство читања на мрежи, нудећи нови начин истраживања и читања информација на мрежи.

Омогућава лакши приступ чињеничним информацијама и поједностављује сложене информације на лако разумљив језик, генеришући јасне и концизне одговоре.

Кључне карактеристике овог Висеоне проширења укључују следеће:

 • Пружа функцију откривања која вам помаже да разумете сложене термине или концепте, омогућавајући вам да побољшате своје знање и савладате свој речник.
 • Проверите чињеничне информације унакрсном провером различитих извора са истом темом.
 • Сумирајте било коју веб страницу или садржај веб-сајта да бисте добили кључне речи и информације које треба запамтити.
 • Истражите друге чланке из других извора да бисте продубили своје знање и разумевање предмета.

Стога, ако се борите са проналажењем релевантних и чињеничних информација на вебу, са толико извора, Висеоне олакшава коришћење прецизног и тачног садржаја на мрежи, држећи вас усредсређеним и побољшавајући вашу продуктивност.

Граматички

Било да сте писац садржаја, маркетер, пословни професионалац, едукатор, власник стартуп-а или студент, Граммарли је најпопуларније и најпопуларније проширење за Цхроме за проверу граматике вашег садржаја.

Ово Граммарли Цхроме проширење значајно побољшава ваше писање и комуникацију тако што проверава граматику, проверу правописа и интерпункцију, пружајући свеобухватне повратне информације о јасноћи вашег садржаја и стилу писања.

Уз Граммарли, не само да можете да исправите правописне грешке, већ и да препишете реченице ради свести и јасноће и да пишете садржај на течном енглеском који боље одговара тону ваших читалаца или других заинтересованих страна.

Граммарли за Гоогле Цхроме пружа предлоге у реалном времену додавањем подвлачења у боји да бисте истакли области побољшања у вашем писању.

На пример, додаје црвено подвучено за проверу правописа или интерпункцијске грешке и плаво подвучено за предлоге за преобликовање реченица.

Остале граматичке функције укључују:

 • Поједноставите речите фразе да бисте побољшали читљивост и избегли забуну.
 • Откријте речи које се често збуњују које се користе наизменично у различитим контекстима, као што су ефекат и афект.
 • Предлаже побољшања избора речи за ангажовање читаоца.
 • Генерише унапред форматиране аутоматске цитате за онлајн изворе у секунди.

Граматички неприметно ради на вашем Цхроме претраживачу на више платформи, где год да пишете садржај, укључујући Гоогле документе, Гмаил, ЛинкедИн, Фацебоок, ВхатсАпп и још много тога.

НотеГПТ

Немате времена да гледате дугачке ИоуТубе видео снимке? НотеГПТ је ваше решење.

  13 начина за решавање проблема са замрзавањем и поновним покретањем Року ТВ-а

НотеГПТ проширење је бесплатно и користи ОпенАИ ЦхатГПТ за сумирање ИоуТубе видео снимака и њиховог садржаја.

Омогућава приступ ИоуТубе видео резимеу и хвата белешке са видео записа које гледате. Штавише, омогућава вам да правите белешке са временским ознакама и снимке екрана на било ком ИоуТубе видео снимку.

Ове функције чине НотеГПТ брзим, интуитивним и временски ефикасним Цхроме проширењем, чинећи учење о садржају видео снимка лакшим и бржим, а да га заправо не гледате.

Лако је користити ово проширење:

 • Идите на ИоуТубе видео који вас занима и омогућите додатак за Цхроме.
 • Кликните на дугме Транскрипт да бисте генерисали транскрипт видеа са временским ознакама.

 • Кликните на Резиме и дугме Прикажи АИ резиме.

 • Он ће генерисати видео резиме у ЦхатГПТ ако сте пријављени на свој ЦхатГПТ налог.

 • Кликните на дугме Белешке да бисте снимили видео белешке док га гледате и копирајте транскрипт да бисте га сачували ван мреже или на другим платформама кликом на икону Копирај.

Важно је напоменути да морате имати ЦхатГПТ налог да бисте користили ово проширење.

Међутим, према новој функцији проширења, ако унесете свој Опен АПИ кључ на картици Резиме, он ће генерисати видео резиме директно на ИоуТубе-у уместо да вас преусмери на ЦхатГПТ.

Оттер АИ

Ако се мучите са вођењем белешки са састанка док успевате да обратите пажњу на састанак, Оттер АИ вам помаже.

Оттер АИ је помоћник за састанке са вештачком интелигенцијом и бележник који снима звук и аутоматски генерише белешке како би побољшао ефикасност тима. Уклања гњаважу ручног вођења белешки и омогућава учеснику да се у потпуности фокусира на састанак, избегавајући ометања и побољшавајући продуктивност.

Оттер АИ проширење за Гоогле Цхроме снима слајдове састанка и генерише резимее за учеснике 30 пута брже од ручног процеса.

Учесници или саиграчи такође могу да сарађују уживо на транскрипту тако што ће истаћи кључне тачке, додати коментаре и доделити радње члановима тима.

Ево неколико функција овог проширења за Цхроме:

 • Повежите проширење са својим Мицрософт или Гоогле календаром да бисте се аутоматски придружили или снимили састанке Тимова, Зоом и Гоогле Меет.
 • Користите проширење на вебу или у Андроид или иОС апликацији.
 • Он генерише аутоматизовани резиме састанка и шаље га учесницима е-поштом, омогућавајући им да се лако присете кључних тачака и штеди време од проласка кроз детаљан транскрипт.

Стога је Оттер АИ одлично проширење за Цхроме које помаже студентима, наставницима и пословним професионалцима да оснаже продуктивност међу појединцима и позитивне интеракције.

Јаспер АИ

Јаспер АИ је алатка или платформа за АИ садржај која вам помаже да пишете и креирате садржај високог квалитета 10 пута брже. Смањује време потребно за израду првих нацрта за 80% и обезбеђује 3,5к повраћај улагања писцима, трговцима и предузећима.

Јаспер Еверивхере Ектенсион је додатак за Цхроме који ради свуда где пишете садржај, било да одговарате на е-пошту, пишете дугачке блогове на Гоогле документима или пишете друштвени садржај. Тако елиминише потребу за копирањем АИ излаза Јаспер платформе и налепљивањем на жељену локацију.

Јаспер АИ ефикасно учи захтеве вашег бренда, укључујући ваш тон гласа, како би вам помогао да креирате релевантан и доследан садржај у свим кампањама.

Ево неколико критичних карактеристика Јаспер АИ:

 • Креирајте оригинални садржај богат кључним речима и без плагијата од нуле оптимизован за претраживаче.
 • Повећајте садржај маркетинга тако што ћете пренаменити постојећи садржај и генерисати нови садржај у великом обиму за више платформи.
 • Помаже у отклањању блокаде писца генерисањем креативних копија и првих нацрта за секунде.
 • Омогућава ефикасну тимску сарадњу како би сваки члан тима остао на истој страници и откључао њихов креативни потенцијал.
 • Повећава продају и конверзије огласа једноставним писањем и тестирањем више варијанти копија.
 • Пружа 60+ унапред припремљених шаблона на дохват руке за писање друштвених садржаја са лакоћом.
 • Израђује персонализовани одговор на е-пошту, узимајући у обзир контекст ваше нити или ланца е-поште.
  Како блокирати рударење биткоина у вашем претраживачу

Уз све горе наведене функције, Јаспер такође обезбеђује високу приватност података и чува податке о вашем бренду помоћу ажурираних безбедносних протокола и контрола.

УсеЦхатГПТ.АИ

УсеЦхатГПТ.АИ је паметно и једно од најбољих ЦхатГПТ проширења за Цхроме које чини ЦхатГПТ доступним на дохват руке како бисте побољшали вашу продуктивност и ефикасност.

То је бесплатно проширење за Цхроме које вам помаже да пишете, резимирате, преформулишете, објасните, преведете или одговорите на било који текст на веб локацији или платформи без навигације у ЦхатГПТ-у или копирања садржаја.

Ово проширење за Цхроме не захтева нужно ЦхатГПТ ОпенАИ налог, што га чини веома практичним и приступачним.

Ево кључних карактеристика проширења:

 • Најбржи приступ ЦхатГПТ-у са једноставном пречицом на тастатури (Цмд/Алт + Ј).
 • Изаберите текст на било којој веб локацији који ћете преписати једним кликом у складу са одговарајућим тоном бренда, укључујући професионалан, директан, лежеран, пријатељски настројен и самоуверен.
 • Побољшајте разумевање и брзину читања тако што ћете изабрати текст на било којој веб локацији и једним кликом изабрати опцију за превод, резимирање или објашњење из екстензије.

 • Напишите персонализоване и ефикасне текстуалне одговоре једним кликом.
 • Текст можете превести на 14 различитих језика, укључујући холандски, француски, португалски, руски, корејски и италијански.

Стога је УсеЦхатГПТ.АИ згодно проширење за Цхроме и прилагођено приватности за преписивање, резимирање, преформулисање или превођење било ког текста на вебу једним кликом.

Мерлин

Мерлин ЦхатГПТ асистент је проширење за Цхроме које омогућава лак приступ ЦхатГПТ-у помоћу једноставне Мац и Виндовс пречице на тастатури.

Користите Цмд + М на Мац уређајима и Цтрл + М на Виндовс-у да бисте користили ово проширење у свом веб прегледачу.

Када изаберете било који онлајн садржај и притиснете горе поменуте команде, отвориће се Мерлин оквир, омогућавајући вам да изаберете неку од опција, као што су сумирање садржаја, креирање одговора или краћи или дужи садржај.

Мерлин такође може да сумира ИоуТубе видео садржај и дугачке блогове у кључне тачке. Остале карактеристике укључују:

 • Генеришите брзе и ефикасне одговоре е-поштом.
 • Пишите занимљив друштвени садржај на платформама као што су ЛинкедИн и Твиттер.
 • Користите бесплатне ЦхатГПТ упите да уштедите време и завршите сате рада у секундама.
 • Сачувајте своје најчешће коришћене упите да бисте аутоматизовали задатке који се понављају.

ХиперВрите АИ

ХиперВрите је помоћник за писање са вештачком интелигенцијом који вам помаже да креирате е-пошту, постове на блогу, копије веб локација и још много тога 10 пута брже. Помаже вам да генеришете, преформулишете, прилагодите и побољшате свој садржај за неколико секунди.

Можете да ћаскате са ХиперВрите као у ЦхатГПТ-у. Међутим, разлика је у томе што вам проширење за Гоогле Цхроме ХиперВрите омогућава да га користите било где широм веба како бисте побољшали своје писање и креативне вештине и ефикасност.

Поред преформулисања и генерисања занимљивог садржаја, ХиперВрите такође предлаже контекстуалне речи и фразе док куцате како бисте избегли понављање и помогли вам да довршите реченице.

Разуме ваш јединствени стил писања, стварајући садржај који одговара вашем тону и гласу.

Завршне речи

Алати засновани на вештачкој интелигенцији и проширења за Цхроме олакшавају неколико послова аутоматизацијом сувишних задатака и побољшањем укупне брзине, ефикасности, тачности, продуктивности и квалитета.

Дакле, ако желите да уштедите време и побољшате своју радну ефикасност, погледајте и испробајте најбоља проширења за Цхроме заснована на вештачкој интелигенцији која су горе поменута.

Затим погледајте проширења за Цхроме да бисте добили најбоље ЦхатГПТ искуство.