3 најбоље Цлоуд хостинг платформе за управљање АВС, ДО, Вултр и ГЦП серверима за мала предузећа

Хостинг у облаку значајно трансформише простор за веб хостовање, помажући предузећима свих величина да постигну већи успех.

Прошли су ти дани када сте имали само опцију физичких сервера за веб хостинг, што је било сложеније и скупље.

Како рачунарство у облаку расте, имате различите опције, као што је хостинг у облаку који помаже у дистрибуцији ваше веб локације на глобалним серверима и пружа стабилно, високо перформансно и безбедно искуство хостовања.

Можете изнајмити било шта, од сервера до софтвера од поузданог добављача решења у облаку и платити само оно што користите, за разлику од традиционалног хостинга.

У овом чланку ћемо разумети неколико ствари о хостингу у облаку и његовим предностима, а затим ћемо погледати неке од најбољих платформи за хостовање у облаку за управљање вашим ВМ-овима са АВСДигиталОцеан, ГЦПВултр итд.

Дакле, без даљег одлагања, почнимо!

Шта је Цлоуд хостинг?

Цлоуд хостинг је услуга хостинга која чини веб локације и апликације доступним користећи ресурсе у облаку, као што су виртуелни ЦПУ, РАМ, ССД, балансатор оптерећења, база података, складиште, итд. Нуди вам скалабилнији, поузданији и робуснији веб хостинг који користи више сервера за балансирање оптерећења и веће време рада.

За разлику од традиционалног хостинга, где користе један сервер, хостинг у облаку користи кластер моћних сервера који користе ресурсе из централног базена. То имплицира да ваша веб локација неће бити погођена чак и ако се један сервер поквари; други ће служити сврси.

Можете замислити хостинг у облаку као коришћење свих међусобно повезаних рачунара. Како се више рачунара додаје мрежи, то ће резултирати већим ресурсима, а самим тим и већом скалабилности и флексибилношћу.

Стога је хостинг у облаку користан и за пружаоце услуга и за купце. Провајдери у облаку могу да наставе да стварају већу потражњу за клијентима и виртуелно скалирају своју понуду, док купци могу да плате само оно што им је потребно и да уштеде на трошковима. Они такође могу брзо да скалирају свој ниво цена притиском на дугме.

  13 најслађих Фортните производа за куповину управо сада

Кључне карактеристике цлоуд хостинга:

  • Сервери и апликације се постављају у облаку уместо на једном серверу, локално.
  • Решења се могу контролисати и аутоматизовати помоћу веб портала, мобилних апликација и АПИ-ја.
  • Купци могу повећати или смањити на основу својих потреба
  • Подржава базе података као што су МиСКЛ, СКЛ, НоСКЛ и још много тога
  • Захтева да плаћате само услуге које користите, уместо било ког фиксног износа

Предности коришћења платформи за хостовање у облаку

Поузданост

Пошто су ваше веб локације или апликације хостоване на групи робусних сервера, квар хардвера не узрокује застоје. Дакле, можете се ослонити на хостинг у облаку јер то неће утицати на вашу веб локацију и остаје доступно да помогне посетиоцима.

Флексибилност

За разлику од традиционалног хостинга са много ограничења, хостинг у облаку може да се повећа или смањи да би се прилагодио сезонским захтевима или изненадним скоковима саобраћаја.

Рационалан

Не морате да бринете о високим трошковима ваше инфраструктуре; провајдери облака брину о томе. Док традиционални хостинг захтева улагање у инфраструктуру и плаћање одређеног фиксног износа за ресурсе и услуге, ви се одлучујете за (чак и ако их не користите). Хостинг у облаку штеди новац тако што захтева само улагање за услуге које заиста користите.

Боље перформансе

Рад сервера директно утиче на перформансе ваше веб локације. Са хостингом у облаку, ваша веб локација има резервну копију извођењем међусобно повезаних сервера, обезбеђујући да се не догоди квар, а чак и ако се догоди, активира се још један који ће наставити да подржава вашу веб локацију. Као резултат, добијате дуже време рада, а самим тим и веће перформансе.

Поред тога, хостинг у облаку користи најновије технологије за процесоре, ССД дискове, пренос података итд. Такође можете аутоматски интегрисати софтверске апликације и прилагодити их на основу ваших потреба или преференција, као што су надоградње, верзије итд.

Више сигурности

Традиционални хостинг дистрибуира капацитет процесора и друге ресурсе сервера на многе локације, што може бити помало ризично. За ово ће вам можда бити потребан наменски сервер за заштиту ваших осетљивих података, што је опет скупо.

Међутим, хостинг у облаку нуди вишеслојну сигурност и успостављену инфраструктуру. Провајдери услуга у облаку се такође фокусирају на обезбеђивање шифрованих решења, заштитних зидова, опоравка резервних копија, додељивања складишта, управљања идентитетом, итд., ради боље безбедности.

  6 Надгледање сервера засновано на облаку за мала и средња предузећа

Постоји више предности одабира хостинга у облаку, као што је независност од локације, јер не постоје физички сервери којима бисте морали да будете ближи за веће перформансе. Осим тога, то је и еколошки прихватљиво решење због смањеног угљичног отиска.

Дакле, ево неких од управљаних платформи за хостовање у облаку које ће вам помоћи да управљате својим ВМ-овима са популарних платформи у облаку. Овај чланак вам може помоћи да поједноставите ствари ако желите да користите платформе у облаку, али не желите да сами управљате серверима или тражите лакше начине за то.

Сцала Хостинг

Доживите једну од најбољих платформи за хостовање у облаку Сцала Хостинг за управљање серверима Дигитал Оцеан, АВС, ГЦП и Вултр. Пружа потпуно управљано ВПС хостинг решење у облаку, а добићете ултра велику брзину и перформансе са 100% премиум умрежавањем и ССД складиштем без додатних трошкова.

Имаћете флексибилност хостовања у 10+ центара података широм света и бити ближе клијентима. Можете да дозволите стручњацима за миграцију да мигрирају све ваше постојеће веб локације и да им дозволите да провере да ли све ради без проблема на новом серверу.

Набавите БЕСПЛАТНО напредну безбедност уз ССхиелд, који блокира 99,98% веб напада и штити ваше сајтове у реалном времену. Користите робусну контролну таблу за управљање свиме из једног авиона. СПанел је 100% компатибилан са цПанелом и овом платформом за хостовање следеће генерације.

Добићете многе функције као што су бесплатни домен, наменска ИП адреса, бесплатни ССЛ сертификати, ХТТП/3 подршка, дневне резервне копије, програм за инсталацију једним кликом итд.

Изаберите између разних добављача облака за сервере које желите да купите по почетној цени од 9,95 УСД месечно.

Цлоудваис

Цлоудваис је управљана платформа за хостовање у облаку креирана да понуди неупоредива искуства за управљање серверима као што су АВС, Дигитал Оцеан, Вултр и ГЦП. Омогућава вам да се усредсредите на посао уместо да трошите време на веб хостинг. Цлоудваис ће управљати скоро свиме и гарантовати поузданост и перформансе.

Добићете неограничене апликације, сваку подржану ПХП апликацију, изузетну контролну таблу, 5 провајдера у облаку, аутоматске резервне копије, управљану безбедност, уграђени ЦДН, оптимизовани стек, сервере за аутоматско лечење и још много тога. Помаже предузећима да ослободе пуни потенцијал свог сајта помоћу различитих апликација и сервера.

  Сећате се ББС-а? Ево како можете да га посетите данас

Цлоудваис ће вас ослободити сложености целокупног подешавања ваше веб локације и пустити вас да почнете уживо за неколико минута. Такође вам даје слободу да ефикасније управљате и правите веб апликације и повећате сарадњу. Можете се ослонити на њихову чврсту сигурност, беспрекорну скалабилност и брзе перформансе да би веб странице успеле.

Угостите јединствене веб локације на управљаној платформи заснованој на облаку, посебно направљеној за програмере, предузећа е-трговине и дигиталне агенције и престаните да бринете о проблемима. Добијте бесплатну миграцију, ССЛ сертификат, без опције закључавања и још много тога.

Почните да управљате својим сервером са почетном ценом од 10 УСД месечно и хостујте своју веб локацију у глобалним центрима података. Такође можете узети БЕСПЛАТНУ пробну верзију пре него што изаберете било који план.

Милес Веб

Фокусирајте се на развој вашег пословања тако што ћете дозволити Милес Веб сервери брину о серверима. Помаже вам да конфигуришете, покренете, обезбедите и управљате својим серверима као што су АВС, ГЦП, Дигитал Оцеан и Вултр на начин на који желите.

Милес Веб нуди услуге као што су роот приступ, промена величине сервера, инсталације ССЛ сертификата, управљање безбедношћу и заштитним зидом, побољшање сервера, фино подешавање, оптимизација ваше базе података и сервера, надгледање радног времена, миграција сајта, резервна копија учитавања и још много тога.

Наћи ћете јединствену контролну таблу, неограничено ССД складиште, неограничени пропусни опсег, бесплатан домен, дневне резервне копије, програм за инсталацију 1-кликом, гаранцију непрекидног рада од 99,95% и још много тога. Можете да инсталирате многе апликације једним кликом што помаже у бољем прилагођавању сервера. Примајте редовна ажурирања да би ваш сервер стално био ажуриран најновијим издањем.

Изаберите план који најбоље одговара вашим захтевима у погледу локације центара података, РАМ-а, вЦПУ-а, простора за складиштење и простора за пренос.

Закључак

Хостинг у облаку брзо расте, а ако волите да користите, али не желите сами да управљате серверима, можете изабрати једну од горе наведених управљаних платформи.