5 најбољих алата за ПСТ миграцију за миграцију ваше канцеларије

Алати за ПСТ миграцију се користе за ефикасан и сигуран пренос података.

Шта су ПСТ датотеке и за шта се користе?

Да ли сте икада наишли на околност када нисте могли да приступите својим имејловима? То је највероватније резултат ваше немогућности да се повежете са Екцханге сервером.

ПСТ (Персонал Стораге Табле), власнички Мицрософт формат датотеке, може се користити да се заобиђе такве ситуације.

Мицрософт Оутлоок складишти е-пошту, контакте, уносе у календару и друге податке локално на вашем рачунару користећи ПСТ датотеке, формат датотеке.

Када корисник није повезан са Екцханге сервером, локални формати за складиштење који се називају ПСТ датотеке користе се за складиштење података. Локално ускладиштени ПСТ-ови су важећи када Екцханге или мрежа нису доступни за приступ подацима на свом уређају када је то потребно.

ПСТ датотеке се морају ручно креирати када корисници подесе Оутлоок налог. Корисници креирају ПСТ структуре датотека на основу спецификација или структура пријемног сандучета Оутлоок. Мицрософт Оутлоок такође има функцију која вам омогућава да подесите аутоматско правило за премештање е-поште из пријемног сандучета у ПСТ.

Поред тога, пошто се садржај ПСТ датотеке не чува на серверу, лако је направити резервну копију, преместити на други рачунар или преместити преко програма за е-пошту или налога.

Друге апликације, укључујући Аппле Маил и Мозилла Тхундербирд, које подржавају ПСТ формат датотеке такође могу приступити и користити ПСТ датотеке.

Овај пост ће истражити неколико решења за ПСТ миграцију која безбедно преносе е-пошту, контакте и друге податке.

Зашто постоји потреба за ПСТ миграцијом?

Миграција података из ПСТ датотека је све потребнија за данашње организације јер ПСТ датотеке, које се ослањају на људске процесе за управљање и одржавање евиденције е-поште, контаката и других релевантних података, могу брзо да се неорганизују.

Због технолошког пејзажа који се стално развија, неопходно је бити у току са новим софтвером и хардвером. Корисници Мицрософт Оутлоок-а треба да помере своје ПСТ (Персонал Стораге Табле) датотеке да би ефикасно руковали подацима.

Опције за ПСТ миграцију постају све популарније како Оутлоокова корисничка база расте. Све е-поруке, календарски догађаји, контакти, задаци и други подаци ускладиштени у Оутлоок-у налазе се у фасциклама које чине ПСТ датотеку.

Поред тога, ПСТ датотеке су често изазовне за пренос због њиховог механизма складиштења. Организације често покушавају да мигрирају податке ПСТ датотеке у облак да би одржале организацију података и учиниле их доступним свим корисницима.

ПСТ датотеке такође треба да се мигрирају због њихове величине и осетљивости њихових података. ПСТ датотеке су прилично значајне; ако рачунар не може да их носи, могли би да успоре или чак покваре податке.

  Како приступити контролама приступачности са траке менија и контролног центра на Мац-у

Због безбедносних разлога, осетљиви подаци се морају пренети са ПСТ-а на други систем, укључујући уговоре, тендере и друге пословне е-поруке.

Организације које не премештају ПСТ датотеке ризикују да изгубе податке, да оштете своје системе и можда наруше њихову приватност.

ПСТ миграција је такође кључна јер већина предузећа прелази на услуге засноване на облаку као што је Мицрософт Оффице 365, који захтева пренос података из ПСТ датотека.

Поред свих појашњења, Мицрософт такође наводи да ПСТ не би требало да се користи за дугорочно архивирање комуникације, посебно у пословном окружењу.

Да ли је потребан алат треће стране или се то може урадити ручно?

Све е-поруке, календарски догађаји, контакт информације и друге личне информације чувају се у ПСТ датотекама, које су кључне за ефикасан рад Оутлоока и пословних операција. Корисници ће можда морати да мигрирају своје податке због ограниченог капацитета складиштења ПСТ датотека, недоследности или проблема са оштећењем.

ПСТ миграција је досадна операција која захтева време, труд и стручност. Неки ИТ професионалци могу сами да се баве овом ПСТ миграцијом.

Да би се побољшала управљивост, консолидовала резервна копија и олакшао лак увоз или миграција, алат треће стране игра значајну улогу. Такође можете имати старе налоге е-поште или резервне копије поштанског сандучета као ПСТ датотеке које можете да преместите или спојите да бисте произвели једну ПСТ датотеку путем алата треће стране.

Корисници могу имати користи од аутоматизованих решења за ПСТ миграцију која могу да премештају датотеке са једне локације за складиштење на другу да би поједноставили овај процес. Одељак испод говори о алатима који се користе за ПСТ миграцију.

Које су неке од карактеристика које би ови алати за ПСТ миграцију требали имати?

Постоје бројни начини за пренос ПСТ датотека у Оффице 365, али одабир најбољег је кључан за несметан прелаз са мањим прекидима.

 • Може да изврши миграцију директно са радне станице крајњег корисника
 • Инкрементална миграција
 • Аутоматско откривање локације ПСТ датотека
 • Може да мигрира велике и више ПСТ датотека
 • Миграција у етапном формату
 • Опоравак од катастрофе у случају неуспеха миграције

Већина великих компанија разматра уклањање ПСТ података из свог тренутног окружења. ПСТ-ови су присутни већ неко време, али су увек имали проблеме са губицима, корупцијом и крађом.

Сада, хајде да погледамо неке од најбољих алата за ПСТ миграцију.

Стеллар Мигратор

Стеллар Мигратор је мултифункционална, свеобухватна алатка за миграцију направљена да помогне предузећима и људима да несметано пренесу своје Оутлоок е-поруке, контакте, календаре, белешке, задатке и друге ствари са једне платформе на другу.

Због свог интерфејса „једноставног за употребу“ и могућности мигрирања података између верзија Оутлоок-а, корисници могу да мигрирају своје податке уз мало труда и без губитка података.

Нуди безбедну и ефикасну методу миграције података која омогућава корисницима да брзо преместе своје кључне податке из Оутлоок-а на различите платформе.

Користећи безбедну технику Мицрософт модерне аутентификације, апликација за миграцију ПСТ-а на Оффице 365 отпрема ПСТ датотеке у Оффице 365. Праћење локалног, националног и међународног законодавства чини приступачнијим овим.

  Како форматирати своје ВхатсАпп поруке

Врхунске карактеристике

 • Аутоматски проналази подразумеване ПСТ датотеке.
 • ПСТ датотеке су једноставне за отпремање у Оффице 365.
 • Велике ПСТ датотеке се увозе потпуно тачно.
 • ПСТ датотеке заштићене лозинком се могу увести.
 • Побољшани преглед за тачан увоз поштанских ставки.
 • Напредни филтери за увоз релевантне ставке поште

Стеллар Мигратор је одлична апликација која помаже корисницима да уштеде време и посао и поједностављује процедуру миграције ПСТ-а. Поред тога, нуди детаљну евиденцију целокупног процеса миграције. Њена цена се заснива на броју поштанских сандучића и почиње од најмање десет поштанских сандучића.

МанагеЕнгине

Са флексибилним алатом за миграцију МанагеЕнгине ПСТ-а, можете брзо и ефикасно премештати ПСТ датотеке са једне локације на другу. То је ефикасан алат који може смањити време и труд који су потребни за ручни пренос података е-поште и смањити могућност губитка или оштећења података.

То је бесплатна алатка и омогућава корисницима да премештају ПСТ датотеке између различитих верзија Оутлоок-а и МС Екцханге-а, Оффице 365 и Гоогле Аппс-а.

Корисници могу да филтрирају своје податке помоћу алата за миграцију МанагеЕнгине ПСТ-а и преносе само потребне информације. Апликација додатно нуди детаљан извештај о процесу миграције.

Штавише, омогућава корисницима да промене своју верзију Оффице-а док задржавају своје Оутлоок поставке, е-пошту и контакте. Садржи различите подесиве функције и подешавања како би потрошачима пружио искуство прилагођено њиховим захтевима.

Поред тога, нуди могућност прилагођавања миграције у зависности од посебних захтева вашег пословања, укључујући аутоматизовани, заказани, инкрементални и ручни избор ПСТ датотека.

Операција се обавља брзо уз мало сметњи у Мицрософт канцеларији захваљујући безбедном и поузданом дизајну алата.

ПСТ Мовер

ПСТ Мовер је услужни програм који олакшава и безбедно преноси ПСТ датотеке између рачунара. Намењен је убрзавању, поједностављивању и безбедном кретању података између различитих система.

Корисници могу брзо да преносе Оутлоок податке са једног рачунара на други, укључујући е-пошту, контакте, календаре, задатке, белешке и још много тога.

Алат нуди брз и безбедан начин за премештање Оутлоок ПСТ датотека између рачунара уз аутоматско прављење резервних копија података.

Олакшава процес који помаже предузећима и кућним корисницима да предвиде да ли преносите податке између два рачунара или комбинујете више налога у један налог.

То је савршена опција за свакога ко жели да гарантује да су њихови Оутлоок подаци заштићени и направљена резервна копија. Са његовим функцијама, корисници могу да организују своје Оутлоок податке у фасцикле за брзи приступ документима који се најчешће користе и чувају своје Оутлоок податке у облаку за даљински приступ.

Врхунске карактеристике

 • Преноси бројне клијенте е-поште са било које верзије Мицрософт Екцханге Сервера (2003, 2007, 2010 или друге) у Оффице 365.
 • ПСТ датотеке се могу преносити и увозити са једног Оутлоок налога на други.
 • Е-пошта, контакти и ставке календара могу да се извозе и увозе у Мицрософт Оффице 365.
 • Аутоматски увезите старе, архивиране Оутлоок податке у свој Оффице 365 налог.

Ваше поверљиве информације чувају се безбедно и безбедно преко ПСТ Мовер-ове безбедне, шифроване везе за пренос података.

  6 начина да искористите више од Мицрософт планера

Група Мицрософт Голд Цертифиед Партнер је одговорна за развој овог алата. Премијум издање је потпуно прилагодљиво и прикладно за предузећа, док бесплатна верзија има ограничен скуп функција.

Оффице365Импорт

Импорт ПСТ у Оффице 365 је алатка коју је Оффице365Импорт креирао да помогне предузећима у брзој и безбедној миграцији података са њихових тренутних система на Оффице 365. Омогућава компанијама да поједноставе своју процедуру миграције података и концентришу се на друге кључне активности.

Платформа садржи могућности потребне да би трансфер био једноставан и сигуран, а потребно је само неколико лаких радњи да бисте започели.

Поред тога, нуди детаљна објашњења за сваки корак процедуре миграције како би корисници могли боље да разумеју како се подаци преносе у облак.

Софтвер подржава МВП јер интегрише многе врхунске могућности и превазилази ограничења ручних процеса.

Врхунске карактеристике

 • Могућност паузирања и настављања ради спречавања губитка података и очувања интегритета података.
 • Генерише детаљан извештај о миграцији.
 • Без ограничења величине датотеке, увезите ПСТ податке у Оффице365.
 • Селективна миграција података заснована на подацима или категорији је веома изводљива.
 • Оријентација ПСТ фолдера се може задржати.

Овај услужни програм омогућава корисницима да увезу своје имејлове, контакте и догађаје из календара са свог старог ПСТ налога на нови Оффице 365 налог. Ова алатка је опција за свакога ко жели несметано да пренесе своју е-пошту и контакте са једног система на други.

МаилсДадди

Корисници могу лако и безбедно да мигрирају ПСТ датотеке из различитих верзија Оутлоок-а у Оффице 365 помоћу алатке за миграцију МаилсДадди ПСТ у Оффице 365. То је најбезбеднији и најбржи приступ за премештање ПСТ датотека у Оффице 365 без губитка података или ризика од губитка или оштећења података.

Овај услужни програм корисницима олакшава премештање више ПСТ датотека одједном у поштанске сандучиће корисника Оффице 365. Поред тога, нуди могућност преноса свих прилога везаних за ПСТ датотеке, календара, контаката, дневника, белешки, задатака и других ствари.

Напредни алгоритми у развоју овог алата обезбеђују да се сав интегритет података, информације и хијерархија фасцикли сачувају током процеса миграције.

Врхунске карактеристике

 • Подржава инкременталну миграцију искључујући постојеће компоненте система Оффице 365.
 • Током миграције ПСТ-а, одржава статус прочитаног и непрочитаног ПСТ е-порука.
 • Подаци се отпремају у Оффице 365 поштанско сандуче чувањем мета атрибута е-поште.
 • Аутоматско мапирање ПСТ датотека

Уз помоћ ове алатке, корисници могу без напора да извозе ПСТ е-поруке, контакте, ставке календара и друге ставке поштанског сандучета у Оффице 365 у одговарајућим форматима. Њена цена је одређена бројем система, у распону од 20 до бесконачног броја.

Завршне речи

ПСТ датотеке су драгоцени ресурси за праћење е-поште, контаката и других сродних информација. Решење треће стране би обезбедило беспрекоран рад без проблема приликом миграције ових података, посебно за велике корпорације или мала и средња предузећа (СМБ).

Горе наведени алати ће вам олакшати извршавање ПСТ миграције.

Затим можете погледати најбољи софтвер за миграцију рачунарских података за Виндовс.