Бинг вођен вештачком интелигенцијом угрожава Гоогле претрагу и нови тренд АутоГПТ-а

Здраво! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Гемс

Студија коју је спровео Мекинзи открила је да радници проводе 19% свог времена тражећи и прикупљајући информације, а ово је цео дан у радној недељи.

Друга студија коју је спровела ИДЦ студија каже да „професионалци за податке губе 50% свог времена сваке недеље“ — 30% тражење, управљање и припремање података плус 20% дуплирање посла.

Да бисте превазишли ове изазове, платформа Гемс са АИ-ом одговара на сва ваша питања на основу информација из свих ваших омиљених алата као што су Нотион, Гмаил, Слацк, итд.

Верују му неке од најбољих светских организација као што су Морган Станлеи, Тхе Нев Иорк Тимес, Мцкинсеи&Цомпани, Цредит Суиссе, Гартнер, Универзитет Харвард итд.

То је помоћник са АИ који ће пружити потпуне, синтетизоване и спремне одговоре на основу информација из ваше апликације. Одговор ће такође садржати изворе за дубље копање.

Поврх свега, можете лако да делите информације које се налазе на овој платформи са својим пријатељима, колегама, саиграчима, итд. Производ је у бета фази и доступан је на Гемс-у.

Мицрософт Бинг вођен вештачком интелигенцијом и покретање Иоу.цом угрожавају доминацију Гоогле-а у претрази

Према најновијем извештају Њујорк тајмса, Гоогле конкуренти, као што је Мицрософт Бинг са АИ, брзо постају озбиљна претња Гугловој индустрији претраге у последњих 25 година.

Како корисници траже ефикасније опције претраживања, нове АИ функције у Мицрософт Бинг-у и стартуп Иоу.цом почеле су да доводе у питање доминацију Гоогле-а у претрази.

  Како ресетовати заборављену лозинку за Аппле Нотес на иПхоне-у, иПад-у и Мац-у

Према Ричарду Сочеру, извршном директору Иоу.цом, алтернативе Гоогле претраге сада пружају корисницима персонализованије искуство претраге. Даље је рекао да је садржај ниског квалитета вођен СЕО-ом смањио вредност резултата претраге.

Генеративна АИ, као што је ОпенАИ ЦхатГПТ и огромни језички модели, сада представљају нове изазове за Гоогле претрагу.

У чланку Нев Иорк Тимеса се даље наводи да електронски гигант Самсунг Елецтроницс разматра да замени Гоогле као подразумевани претраживач на својим уређајима Мицрософтовим Бингом.

Гоогле планира да следећег месеца покрене нови претраживач са вештачком интелигенцијом, са додатним могућностима које следе на јесен. Нове функционалности ће у почетку бити доступне за ограничење од милион корисника у Сједињеним Државама.

Да би превазишао ове брзо растуће претраживаче засноване на вештачкој интелигенцији, Гоогле се утркује да направи потпуно нови претраживач који покреће технологија.

Ауто-ГПТ

Да ли сте већ испробали ЦхатГПТ? Ово захтева да постављате продуктивна питања док не добијете решење или одговор. Па зашто не дозволити да апликација сама генерише питање? Ако не желите да унесете петљу питања у ЦхатГПТ, требало би да испробате Ауто-ГПТ.

Ауто-ГПТ може да ради софистицираније задатке у више корака од постојећих програма заснованих на ЛЛМ-у јер генерише сопствене упите и враћа их себи, формирајући петљу док се предметни задатак не заврши.

Торан Бруце Рицхардс дизајнирао је апликацију отвореног кода Ауто-ГПТ. Ричардс је створио Ауто-ГПТ да би превазишао ограничења традиционалне вештачке интелигенције, која захтевају дугорочно планирање и нису у стању да аутономно прецизирају своје приступе засноване на повратним информацијама у реалном времену.

  Како омогућити или онемогућити вибрацију тастатуре на иПхоне-у

Према ГитХуб веб локацији, Ауто-ГПТ претражује и прикупља информације са интернета користећи ГПТ-4 за генерисање текста и кода и ГПТ-3.5 за складиштење и сумирање података.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.