Дизајнирајте јединствена и значајна искуства бренда уз управљање фонтовима без муке

У данашњем конкурентном пословном сценарију, бренд мора да се истиче посебним идентитетом. Као водећа креативна агенција или графички дизајнер, разумете утицај савршеног фонта на ваш дизајн. Било да се ради о лансирању производа, онлајн кампањи или видео снимку бренда, фонтови који допуњују дизајн повезују се са вашом циљном публиком како би испоручили поруку бренда.

Уз то, морате имати професионални ресурс фонтова који нуди безброј фонтова које можете да примените у својим креацијама. Партнер као што је Монотипе Фонт, једина услуга фонтова на захтев коју су дизајнирали креативци, за креативце. Да, решење засновано на облаку Монотипе Фонтс не само да вам помаже да пронађете праве фонтове, већ је и способан менаџер фонтова који вам омогућава да се фокусирате на оно што је важно.

Монотипе Фонтови: Највећа светска библиотека фонтова

Не морате да улажете у изградњу своје колекције слова. Монотипе Фонтс нуди преко 150.000 фонтова који ће задовољити све ваше потребе. И имате приступ глобалним фонтовима, од Хонг Конга до Њујорка, такође на језику по вашем избору.

Уз поверење водећих светских брендова као што су Сантандер, Цолгате, Буртон и Бридгестоне, Монотипе Фонтови раде на томе да вашем бренду дају незабораван идентитет са прилагођеним фонтовима.

Монотипе Студио се састоји од страствених и стручних дизајнера и инжењера који праве бриљантне фонтове који се испоручују на вашу радну површину. Само покрените апликацију Монотипе на свом рачунару и започните своје путовање креирањем савршеног изгледа за паковање производа или дизајн апликације.

Штавише, уз услуге лиценцирања фонтова без проблема, подршку 24 сата дневно, 7 дана у недељи, ћаскање уживо и телефонску подршку, можете се ослонити на Монотипе Фонтове да бисте глатко и неприметно испунили своје циљеве.

Као нови корисник, можете се уписати у 14-дневну бесплатну пробну верзију да бисте тестирали фонтове за вожњу без плаћања. Затим, у зависности од тога да ли сте велика креативна агенција или појединац или мали тим, можете изабрати да се одлучите за један од два плана Монотипе Фонтс: Креирај + Постави и Креирај + Деплои.

Цреате + Питцх: по мери за креативне агенције

Цреате + Питцх је савршен план за креативну агенцију дизајнирану да понуди флексибилност, једноставну употребу, избор и све што вам је потребно да направите победничке понуде. Са овим планом, добијате тренутни приступ преко 150.000 фонтова за употребу у својим питцх децковима. Монотипе Фонтс Цреате + Питцх вам даје моћ да креирате дизајн према кратким документима и представите своје креације клијентима без куповине нове лиценце за фонт сваки пут.

Штавише, имате слободу да креирате онолико реклама колико желите, све у једној претплати. Монотипе Фонтс такође ради у координацији са водећим светским ливницама типа. Дакле, такође имате приступ фонтовима из латинотипије, Марка Симонсона и Лауре Вортингтон.

Апликација и веб локација су дизајнирани и добро организовани од стране ливнице и класификације. Кретање кроз Монотипе Фонтове је лако са једноставним и интуитивним корисничким интерфејсом за претраживање, истраживање, тестирање и прикупљање слова.

Поред тога, уживате у погодностима тренутне синхронизације фонтова. Ви и ваши тимови можете да синхронизујете фонтове из Монотипе Фонтова са вашим креативним програмима и апликацијама на радној површини.

Оно што Монотипе Фонтс такође чини достојним партнером је једноставно и брзо управљање фонтовима. Ако желите да користите фонтове из постојеће библиотеке, можете их лако увести, управљати њима и организовати их. Са свим својим фонтовима на једном месту, можете се фокусирати на стварање ремек-дела без ометања.

Заиста, уживаћете у креирању предлога на начин монотипских фонтова. Са слободом креирања, уређивања, прегледа и дигиталне дистрибуције статичних слика, можете обезбедити презентације које доносе визију и поруку бренда.

План Цреате + Питцх омогућава једном кориснику да приступи библиотеци Монотипе Фонт и инсталира, управља и користи фонтове на десктопу. То је само обједињени приступ који је потребан вашој организацији. Међутим, ако користите производни фонт за веб локацију или страницу, проверене агенције могу да погледају страницу 5000 пута месечно.

Када снимате и креирате корпоративни филм или рекламу, можете да изаберете Монотипе Фонт који желите да уградите у видео. Међутим, ови видео снимци су намењени само вама и вашем клијенту. Сада можете да истражујете, тестирате и мерите утицај различитих фонтова у вашим видео огласима.

Штавише, можете да одбијате огласе за предстојеће промоције са својим клијентима све док их не користите комерцијално. Такође можете приступити библиотеци Монотипе Фонтс да бисте креирали логотипе за лансирање производа.

Пре него што оглас пређе на клијенте, можете да тестирате и делите интерне документе са својим тимом помоћу Монотипе Фонтова.

Без сумње, план Цреате + Питцх представља савршен избор за употребу у вашим макетама и палубама. Користите најбоље фонтове у прототиповима веб локација, апликација, кампања за брендове, на екранима, па чак и у аутомобилима, у ствари, свуда где није комерцијално или јавно. Ово свеобухватно и богато функцијама Претплата Цреате + Питцх кошта само 99 долара годишње.

Када изглед буде коначан и када будете спремни за комерцијални рад, ваш клијент ће морати да плати лиценцу. Такође није ништа компликовано, процес лиценцирања је такође дизајниран да обезбеди лако и беспрекорно искуство.

Креирајте + примените: Савршен план за појединце и мале тимове

Креирајте + примените је план за вас ако желите слободу да користите Монотипе фонтове где год да се види ваш бренд. Баш као и план Цреате + Питцх за креативне агенције, план Цреате + Деплои вам даје приступ преко 150.000 Монотипе фонтова и свим другим функцијама.

Добијате приступ најбољим светским ливницама, тренутну синхронизацију фонтова са вашим десктоп апликацијама, слободу коришћења постојећих фонтова и врхунски систем управљања фонтовима. Предност плана Цреате + Деплои је његова способност да вас оснажи да комерцијално објавите и примените комуникацију вашег бренда на више канала са Монотипе фонтом по вашем избору.

Посебно дизајниран за слободњаке, индивидуалне графичке дизајнере и мање тимове, Цреате + Деплои вам омогућава да оживите своју визију. Са овим јединственим планом добијате приступ до 10 производних фонтова које можете користити у комерцијалне сврхе. Али са вашим растућим потребама, добијате флексибилност додатака и можете купити додатне производне фонтове.

Не добијате права за преузимање фонтова, иако то не утиче на ваш рад у апликацијама јер вам Монотипе Фонтови омогућавају да синхронизујете фонтове директно са вашом машином. Ови синхронизовани фонтови су видљиви у било којој апликацији која чита ваше локалне или системске датотеке фонтова, дајући вам слободу да креирате са било којим фонтом.

Узмите у обзир ово: план Цреате + Деплои вас ослобађа да креирате са безброј фонтова, оживљава ваше креације у комерцијалном окружењу и нуди флексибилност која одговара вашим све већим потребама. Тхе План претплате Цреате + Деплои коштаће вас само 199 УСД годишње.

Шта чини Монотипе фонтове вашим жељеним партнером за фонтове

Вођени да употпуне ваш креативни израз савршеним идентитетом, Монотипе Фонтс нуди неколико јединствених предности које га чине савршеним партнером за вас.

Најбољи светски висококвалитетни фонтови

Највећа и најбоља колекција од преко 150.000 фонтова из целог света, укључујући Хелветица, Авенир, Футура и Универс. Фонтови у стилу који желите, на језику по вашем избору.

Пронађите нове фонтове у трену са искачућим предлозима и интерактивним и робусним алатом за претрагу.

Професионално и прецизно управљање фонтовима

Са Монотипе Фонтовима можете да се фокусирате на оно што је најважније: на своју креативност. Професионални менаџер фонтова уклања гњаважу око папирологије за лиценцирање и компликоване контролне табле. Проведите време на истраживање, претрагу и проналажење правих датотека фонтова из библиотеке Монотипе Фонтс.

Прилагођени планови за ваше потребе

Креирајте неограничене парцеле са Цреате + Питцх планирајте или објавите своју визију како бисте проширили свој бренд помоћу Креирајте + примените план.

Лиценцирање фонтова без проблема

Заборавите гњаважу са вишеструким лиценцама за фонтове или посезањем за различитим ливницама да бисте остали лиценцирани. Наш стручни тим познавалаца лиценцирања брине се о одобрењима, папирологији и правима на фонт како би се осигурало да радите оно што најбоље радите: креирате следећи талас дизајна.

Ово је спонзорисани пост. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.