Како да користите Цанва магични дизајн да своје идеје претворите у стварност

Некада су само графички дизајнери могли да креирају невероватне дизајне, али то се променило током година. Свако може да се убоде у то захваљујући платформама као што су Цанва и ИоуТубе, као и вештачкој интелигенцији.

Магиц Десигн је Цанвин одговор на помоћ почетницима у дизајну да створе магију без мучења мозга. Све што вам треба је идеја или почетна тачка, као што је слика, и можете кренути. Научите како да своје идеје претворите у стварност помоћу Цанва алатке Магиц Десигн.

Цанвин алатка Магиц Десигн користи вештачку интелигенцију да претвори идеје у стварност, чиме се убрзава процес дизајна. На пример, можете да дизајнирате позивницу за венчање тако што ћете унети упит, „Дизајн позивнице за венчање са црном краватом за [bride] и [groom]”. Такође можете да отпремите слику као почетну тачку и Цанва ће је преузети одатле.

Алат приказује више дизајна, које можете прилагодити и играти се са њима док не будете задовољни. Цела идеја иза Цанве је да оснажи свакога да дизајнира. Као АИ алат, Магиц Десигн то подиже на потпуно нови ниво.

Омогућава вам да трошите мање времена на „креирање“ својих дизајна — као што је разматрање правих фонтова, боја и најбољих положаја за ваш текст и објекте. Уместо тога, можете се усредсредити на њихово фино подешавање како бисте били сигурни да су управо оно што тражите. Најбољи део је што су креације Цанва Магиц Десигн прилагођене, тако да ће сваки дизајн бити јединствен.

Свако може да користи Цанва алатку Магиц Десигн, све док има идеју о томе шта жели да креира. Постоје два начина за креирање помоћу Магиц Десигн-а.

Отпремање слике или видеа

Користите овај метод ако желите да дизајнирате нешто око постојеће медијске датотеке.

  Генеришите јединствено пословно име са ових 10 алата

Пријавите се на свој Цанва налог и кликните на картицу Почетна на бочној траци. Идите на одељак Меет Магиц Студио и кликните на Отпреми. Одаберите или испустите датотеке и кликните на Додај у шаблон.

Размислите о додавању упита како бисте помогли Магиц Десигн-у да добије тачније резултате и смањи количину посла који вам је потребан. Опишите шта желите да створи у најмање пет речи користећи предвиђени оквир за текст. Што сте описнији, то боље. Цанва ће генерисати медије на основу ваше фотографије или видео записа и упита.

У мом случају, отпремио сам видео и рекао Цанви да „направи ИоуТубе сличицу о смешним тренуцима родитељства“. Као што видите, први ред је посвећен дизајнима креираним помоћу Магиц Десигн-а.

Кликните на Сви филтери изнад одељка Магиц Десигн и прегледајте различите категорије на бочној траци. Овде можете одабрати релевантну публику, тему, категорију медија и још много тога. Ако имате на уму посебан изглед и осећај, идите на одељке Стил и Тема и направите свој избор. Кликните на Примени када завршите.

Приметићете прилагођавања у свом дизајну на основу ваших избора. Изаберите најбољи дизајн, кликните на Прилагоди овај шаблон и додајте последње детаље у уређивач.

Нисте сигурни где да идете одавде? Наш преглед Цанва странице за уређивање за почетнике може вам помоћи да започнете.

Улазак у промпт

Користите овај метод ако немате фотографију или видео који би могли да користите као полазну тачку.

На почетној страници унесите своју идеју у оквир за текст у одељку Меет Магиц Студио. Алат може потрајати неко време да креира ваше дизајне. Унео сам упит за претрагу „Објава на Инстаграму о важности да останете у форми“. Испод су дизајни које је креирала Цанва.

  Како поставити привремену слику профила на Фејсбуку

Кликните на Сви филтери изнад одељка Магични дизајн, направите избор на основу своје визије и кликните на Примени. Погледајте све понуђене опције дизајна и изаберите ону која вам се највише свиђа. Кликните на Прилагоди овај шаблон и играјте се са фонтовима и још много тога у уређивачу.

Заборавили сте да подесите боје дизајна у претходном одељку? Не брините се; можете променити шему боја свог Цанва дизајна у уређивачу.

Корисници на Цанва-ином бесплатном плану су ограничени на 10 токена за коришћење за Магиц Десигн, док Цанва Про корисници могу да користе алат без ограничења.

Креирајте магију помоћу Цанва

Дизајн не мора бити компликован. Цанва га већ чини доступним помоћу шаблона који помажу дизајнерима почетницима да започну. Међутим, Магиц Десигн иде даље да оживи ваше замишљене дизајне. Ако можете да се сетите тога, вероватно можете да га креирате помоћу Цанва алатке Магиц Десигн.