Како добити нечији број телефона са Инстаграма

Инстаграм се сада сматра једним од најпопуларнијих и водећих друштвених мрежа на интернету, са милионима активних корисника. Ова платформа повезује људе са њиховим пријатељима, омогућава вам да отпремате слике и приче како бисте поделили своје дневне догађаје и омогућава вам да комуницирате са својим вољенима. Инстаграм је постао једна од најпопуларнијих друштвених мрежа за кориснике из разних разлога. То је врхунска платформа за дељење ваших срећних, тужних, смешних и других успомена. Ако већ имате Инстаграм налог, мора да сте користили свој број телефона да бисте га креирали. Да бисте користили платформу, сви сајтови друштвених медија захтевају верификацију броја телефона. Иако број телефона није потребан за верификацију, е-маил ће бити довољан. Међутим, подешавање налога са бројем телефона је много лакше. Па, у овом случају, питање је да ли можете добити нечији број телефона са Инстаграма или не. Започнимо овај чланак да бисмо сазнали како пронаћи број мобилног телефона са Инстаграм налога и како пронаћи број телефона по Инстаграм ИД-у.

Како добити нечији број телефона са Инстаграма

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да добијете нечији телефонски број са Инстаграма и како да пронађете број мобилног телефона са Инстаграм налога са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Како можете добити нечији број телефона са Инстаграма?

Увек је сјајно имати нове пријатеље и да бисмо их боље упознали можда бисмо желели да их контактирамо и преко мобилног телефона. Или можда желимо контакт неких власника предузећа на Инстаграму. Посебно можемо имати много питања о производу или услугама које се нуде преко Инстаграма. У овом водичу ћемо разговарати о различитим начинима како пронаћи број телефона по Инстаграм ИД-у. Погледајмо сваки од њих.

Метод 1: Пронађите број телефона на ИГ профилу

Први начин за добијање нечијег броја телефона са Инстаграма је да погледате страницу ИГ профила. Ова платформа својим корисницима олакшава одржавање пословних профила. Ако тражите број мобилног телефона предузећа, требало би да погледате профил корисника. Када компанија или креатор креира Инстаграм страницу, они могу да унесу информације као што су њихов број телефона, веб локација, адреса е-поште и још много тога. Уз све ове информације, Инстаграм омогућава корисницима да контактирају креаторе или предузећа са којима желе да се повежу.

  Како променити боју позадине у програму Мицрософт Ворд

Дакле, ако вам је потребан број телефона компаније или креатора, следите доле наведене кораке:

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређај.

2. Идите до жељеног ИГ профила на коме желите да пронађете број телефона.

3. Додирните опцију Контакт која се налази испод биографије.

4. Пронађите број телефона у одељку Позив, као што је приказано испод.

Напомена: Ако особа коју тражите нема телефонски број наведен у биографији и потребан вам је, мора да је укључила своју адресу е-поште у свој профил. Можете послати имејл власнику странице и затражити његов број телефона. Уверите се да имејл треба да буде нежан и љубазан. Ако тражите пословну сарадњу, морате то укључити и у своју е-пошту. Једноставно будите етични када разговарате са њима.

Хајде да видимо неке друге методе да научимо како пронаћи број мобилног телефона са Инстаграм налога.

Метод 2: Идите на налог на другим друштвеним медијима

Други начин на који можете добити нечији број телефона са Инстаграма је да дођете до Фацебоок странице или било које друге друштвене мреже истог Инстаграм профила. У њиховој биографији, Инстаграм профил је можда поменуо још једну рукотворину друштвених медија. На њиховим другим налозима на друштвеним мрежама можда се спомиње њихов број телефона.

Напомена: Друге везе до налога друштвених медија се обично налазе уз помоћ Линктрее везе дате у биографији ИГ профила, као што је приказано у наставку.

Метод 3: Захтев за телефонски број користећи ДМ

Ова платформа је за свакога, било да сте појединац, креатор или власник предузећа. Доступне су бројне функције и алати који ће вам помоћи да добијете најбоље корисничко искуство на Инстаграму. Инстаграм има функцију месинџера познату као Дирецтс. Свако ко има Инстаграм налог може да користи ову функцију да контактира било кога другог. Ако се питате како да пронађете телефонски број користећи Инстаграм ИД, можете користити ДМ функцију.

  Како уклонити предлоге за контакт са листе за дељење на иПхоне-у и иПад-у

Да бисте приступили овој функцији, морате да додирнете опцију Порука са жељене странице ИГ профила да бисте отворили ДМ прозор. Одавде можете послати поруку на Инстаграм налог и затражити контакт информације.

Метод 4: Пронађите број телефона преко везе до веб локације

Ако било који Инстаграм профил није поменуо ниједан од горе наведених детаља који су раније поменути, попут њихове е-поште, броја телефона или чак везе са Фацебоок налога, следећи начин да добијете нечији телефонски број са Инстаграма је преко везе на њиховој веб локацији.

У већини случајева, заједничка тачка контакта може бити веб локација. Морате само да потражите везу до веб локације у њиховој биографији или опису на Инстаграму. Веб линк је присутан у формату ввв.име компаније.цом и лако се може видети у биографији корисничког профила. Само треба да додирнете везу да бисте посетили званичну веб страницу.

Када дођете на веб локацију, можете да потражите опцију Контактирајте нас или О нама странице сајта. Ове странице вам ефикасно пружају контакт број, па чак и адресу.

Како пронаћи нечији број телефона на Инстаграму?

Можете пратити горе наведене методе да бисте пронашли нечији број телефона на Инстаграму.

Други начин да добијете нечији број од ИГ-а је коришћење алата треће стране. Ови алати вам могу помоћи да пронађете телефонски број који се користи за креирање одређеног Инстаграм налога.

Један од алата који вам могу помоћи да добијете нечији број телефона од ИГ-а је БеенВерифиед. Ово је један од најефикаснијих алата за праћење нечијег броја телефона. Морате једноставно да унесете корисничко име, име, адресу е-поште или физичку локацију, а БеенВерифиед ће претражити милијарде записа у својој бази података да пронађе све релевантне информације и организује их у детаљан извештај за вас. Ово обично укључује њихове телефонске бројеве.

Постоји много других алата који вам такође могу помоћи да пронађете нечији број телефона. Сви алати су наведени у наставку:

Зашто не могу да пронађем људе на Инстаграму по броју телефона?

Не можете увек да добијете нечији број телефона са Инстаграма, без обзира који метод користите. За ово могу бити два разлога.

  • Можда га нису навели на Инстаграму: Један уобичајени разлог зашто не можете добити нечији телефонски број на ИГ-у може бити тај што га нису навели. Многа предузећа или пословни налози додају број свом Инстаграму ако су наменили пословни телефон. Међутим, мање је вероватно да ће инфлуенсери и приватни корисници укључити своје личне бројеве мобилног телефона. А неки људи не желе да деле своје приватне бројеве на мрежи.

  • Не постоји директан начин за претрагу телефонских бројева: Други разлог је што не постоје директне функције за то. Такође не можете да користите функцију „Откријте људе“ ако не знате нечији број телефона. Као резултат тога, постоје тренуци када једноставно не постоји начин да добијете нечији телефонски број или да лоцирате његов профил користећи број телефона који већ имате!

Да ли је број телефона на Инстаграму видљив?

Не, према смерницама Инстаграма, нико не може да види ваш број телефона без сагласности власника ИГ профила. Међутим, можете користити горе поменуте начине да пронађете нечији број телефона на њиховом ИГ профилу ако га је вољно поделио.

Како могу да верификујем свој Инстаграм налог ако немам број телефона?

Нећете моћи да потврдите аутентичност свог Инстаграм налога без броја телефона. Ако сте навели свој број телефона када сте се први пут придружили Инстаграму, биће вам потребан да бисте аутентификовали свој налог користећи исти метод.

Могу ли да видим број телефона других на Инстаграму?

Зависи. Осим ако не користе пословни налог, не можете добити нечији број телефона чак и ако је њихов ИГ налог јаван. Нико не може добити ваш број телефона јер Инстаграм никоме не дозвољава да види ваше личне податке.

***

Поменули смо све методе помоћу којих можете добити нечији број телефона са Инстаграма и научити како да пронађете број мобилног са Инстаграм налога. Запамтите да када контактирате било ког власника Инстаграм налога директно, увек морате бити етични у својим речима. И будите искрени о својим мотивацијама. Надамо се да сте јасно разумели методе и да сте били у могућности да их успешно примените. Своје упите и предлоге тема за будуће чланке можете оставити у одељку за коментаре испод.