Како извршити визуелну претрагу на Бинг Цхат-у

Еволуција технологије претраживања која користи визуелну претрагу је револуционирала начин на који комуницирамо са информацијама. За разлику од традиционалних претрага заснованих на тексту, визуелна претрага користи моћ слика да откључа нову димензију разумевања и добијања резултата.

Као увод, постоје тренуци када се неочекивани елементи сударају да би обликовали ток иновације. Такав је био случај са Версаце хаљином👗 коју је носила легендарна Џенифер Лопез. Мало је ко очекивао да ће ова смела модна изјава надмашити своју естетску привлачност и утрти пут потпуно новом технолошком феномену – Гоогле претрази слика🖼.

У овом свеобухватном водичу са објашњењима разматрамо технологију претраживања, посебно се фокусирајући на иновативну функцију визуелног претраживања која је недавно уведена у Бинг Цхат.

Од идентификације објеката до откривања порекла слика, овај чланак пружа коначан водич за навигацију кроз иновативну функционалност визуелног претраживања која је недавно уведена у Бинг Цхат. Дакле, како користите визуелну претрагу у своју корист? Одговори су испод!

Визуелна претрага побољшава могућности вештачке интелигенције да превазиђе искуство претраге користећи слике из стварног света уместо традиционалних упита заснованих на тексту.

У овом иновативном приступу, појединци могу једноставно да сниме фотографију објекта, подстичући софтвер да препозна приказани предмет и пружи кориснику релевантне информације и резултате претраге. А ово се односи и на проналажење одеће по слици!

  6 најважнијих програмских језика за развој вештачке интелигенције

Користећи огромну снагу ОпенАИ ГПТ-4 модела, визуелна претрага у Бинг Цхат-у даје динамично платно које омогућава појединцима да се крећу даље од пуког текста и уместо тога користе слике. Штавише, можете га користити и за визуелну претрагу на свом мобилном уређају исто тако ефикасно!

Импликације ове технологије ће утицати на област е-трговине и малопродајних брендова. Стратешко усклађивање предузећа са популарним упитом за претрагу има потенцијал не само да повећа његову видљивост, већ и да доведе до значајних финансијских добитака.

Претпоставимо да лутате светом и да сте радознали о архитектури у страном граду; онда, уместо физичког водича или књиге, можете користити визуелну претрагу у Бинг Цхат-у! Све што вам треба је слика и ваше питање, лако пеаси!

Да бисмо разумели нијансе, разјаснимо разлику између визуелне претраге и претраге слика. Иако концепт претраге слика има дугу историју, а почетак Гоогле Имагес-а 2001. године представља значајну прекретницу, он наставља да одржава значајно присуство, доприносећи 10% Гоогле-ове дневне активности претраге.

Разлика лежи у методологији коју користе ови приступи. Визуелно претраживање, као што му име говори, ослања се искључиво на слике да би открило аналогне слике. Насупрот томе, претрага слика усваја шири приступ користећи не само слике већ и кључне речи и УРЛ адресе за испуњавање упита за претрагу.

Претраживање слика функционише преко језичких знакова — речи служе као канал. Насупрот томе, визуелна претрага је оличење сензорног истраживања. Реагује на визуелне инпуте, оличене фотографијама, да би дао резултате.

Штавише, увек можете да побољшате своје упите за претрагу користећи ЦхатГПТ!

  Ослободите моћ маркетинга путем е-поште са Цампаигнер-ом

Бинг Цхат визуелна претрага у акцији

Претпоставимо да сте посматрач птица и да видите и срећом успете да фотографишете нову врсту, али сте у недоумици због њеног имена, не плашите се – Бинг Цхат Висуал Цхат је овде. Само унесите своје питање са сликом и виола – имате одговор!

Штавише, Бинг вам пружа не само кратак исечак слике већ и додатна питања која вам могу пружити више одговора на вашу претрагу. Како је то кул?

Дакле, да ли сте жељни да испробате функцију Визуелна претрага на Бинг Цхат-у, али нисте сигурни како да почнете? Покрили смо вас; читајте даље!👀

Започните посетом Бинг-ова платформа за претрагу.

#1. Претрага слика на рачунару или лаптопу:

а. Идите на картицу „Слике“ на врху било које странице са резултатима претраге или директно посетите Бинг слике.

б. У оквиру за претрагу пронађите и кликните на икону камере да бисте започели са својим визуелним упитом.

#2. Претрага слика на мобилном уређају:

Активирајте камеру уређаја да бисте снимили визуелни субјект.

Корак 3: Уметните свој визуелни упит

#1. Убаците свој визуелни упит за радну површину или лаптоп Еасе:

  • Превуците и отпустите слику са Бинг-а, других извора на мрежи или са рачунара у означено поље.
  • Употријебите своју веб камеру да снимите фотографију, ухвативши суштину вашег упита.

#2. Уметните свој мобилни уређај Висуал Куери:

  • Активирајте камеру да бисте снимили објекат.
  • Алтернативно, изаберите слику из галерије вашег уређаја.

Истражите своје сачуване датотеке слика и изаберите ону коју желите да представите Бинг-у.

Случајеви употребе визуелне претраге

Амазон’с Схоп тхе Лоок: Беспрекорно побољшајте своје искуство куповине

Да ли поседујете жар да делите своја открића у салону или ентеријеру са својим пратиоцима на друштвеним мрежама? Уђите у Амазонову иновативну понуду, загонетну „Купујте изглед” функција коју покреће Амазон Ленс.

  Да ли више волите да купујете на мрежи или у продавницама? [Poll]

Овај врхунски алат представља једноставан начин да трансформишете ваше визуелне инспирације у опипљиве аквизиције.

Замислите да ваши следбеници неприметно прелазе границу између инспирације и власништва, са пуким снимком екрана као компасом.

Нарочито, за сваку квалификовану куповину изазвану вашим утицајем, перспектива зараде мами — отелотворење плодне синергије између ваше страсти и Амазоновог дигиталног тржишта.

У домену Амазоновог Схоп тхе Лоок, инспирација више није ограничена на границе пиксела; метаморфозира се у опипљиво подручје стицања. Ова хармонична мешавина вашег креативног израза и Амазонове технолошке финесе позива на будућност у којој визуелна инспирација неприметно прелази у стварност, прелазећи раскрсницу између тежње и стицања.

Поглед у могућности Гоогле објектива: Револуција визуелне претраге

Откријте царство Гоогле Ленс, генијалан алат за визуелну претрагу смештен у Гоогле апликацији (доступан за Андроид и иОС). Са објективом, парадигма се мења — при чему се гледање претвара у тражење.

Овај динамични алат вам омогућава да без напора откријете увиде из визуелног света око вас, омогућавајући истраживање засновано на сликама и проналажење информација могућим само правим кликовима.

Гоогле Ленс се спаја са Бардом, пионирском сарадњом са генеративном вештачком интелигенцијом. Питања након тога постају истраживања док спајате слике са упутствима, појачавајући увиде и иновације.

Закључак

Иако је још увек прерано да визуелна претрага у оквиру Бинг Цхат-а учврсти своју позицију колико и Гоогле Ленс, корисници су преплављени обећањем да ће га усвојити у апликацијама за десктоп и мобилне уређаје.

Како његов утицај наставља да се појачава, постављају се темељи за визуелну претрагу да даље прошири свој домет, обухватајући Бинг Цхат Ентерприсе у оквиру свог делокруга.

Кроз свако откриће и интеракцију, Визуелна претрага унутар Бинг Цхат-а плете наратив истраживања и оснаживања, наглашавајући синергију између технолошке вештине и људске радозналости.

Следеће, Како приступити Мицрософт АИ Бинг Цхат-у на било ком веб претраживачу.