Како онемогућити жуто трепћуће светло на вашем Амазон Ецхо уређају

Ако ваш Амазон Ецхо уређај трепери жуто, можда ћете бити збуњени зашто је тако. Постоји неколико разлога зашто ваш Ецхо трепери жуто светло, а постоји сигуран начин да се то спречи.

Шта значи трепћуће жуто светло на еху?

Жуто трепћуће светло вашег Ецхо уређаја може указивати на једно или више од следећег:

  • Имате пропуштен позив или непрочитану поруку од Алека контакта.
  • Имате непроверено обавештење о прошлом подсетнику.
  • Имате непрочитано обавештење о Алека апликацији.
  • Производ који сте наручили на Амазону је испоручен или испоручен.
  • Дошло је до ажурирања процеса враћања на Амазон артикла који сте послали назад.

Стандардни пропуштени позиви, СМС текстови или ДМ-ови на друштвеним мрежама неће покренути жути блиц на вашем Алека уређају. Уместо тога, пропуштена или непрочитана комуникација од Алека контакта ће изазвати ово.

Алека контакт је неко ко такође поседује Ецхо уређај. Ако, на пример, и ви и ваш пријатељ имате Ецхо уређај и ваш пријатељ вам шаље поруке преко Алека апликације, лампица звона вашег Ецхо уређаја ће се огласити и трептати жуто. Ваш Ецхо неће престати да трепери жуто док се порука не прочита у Алека апликацији.

Исто важи и за подсетнике. Само пропуштени подсетници Алека апликације ће изазвати жуто трепћуће светло, а не подсетник било које друге апликације.

Ако немате телефон при руци, можете замолити Алека да вам каже која обавештења имате. Нешто попут „Алекса, која су моја обавештења?“ или „Алека, прочитај ми моје непрочитане поруке“ ће довести до тога да вас Алека обавести о томе која обавештења још нисте проверили. Када Алека заврши са овим, жуто трепћуће светло ће престати.

  Поправи Ксбок код грешке 0к87е5002б

Погледајте наш водич о томе шта значе различита Алека прстенаста светла да бисте сазнали више о Алека различитим режимима осветљења.

Како онемогућити жуто трепћуће светло вашег Еха

Ако сматрате да жуто светло вашег Ецхо уређаја иритира и не морате да будете обавештени о стварима на овај начин, можете да онемогућите функцију у апликацији за паметне телефоне Алека на неколико различитих метода.

Не постоји опција „искључи“ за обавештења о комуникацији (Алека телефон и текстуална), али постоји начин да их заобиђете. Прво, можете да укључите свој Ецхо уређај у режим Не узнемиравај. Да бисте то урадили, идите у своју Алека апликацију и идите на Уређаји. Затим изаберите Ецхо уређај који желите да промените.

Овде ћете видети симбол месеца на десној страни екрана. Ако додирнете ово и икона постане љубичаста, сада имате омогућен режим Не узнемиравај.

Међутим, ако више волите да примате обавештења као што су ажурирања Амазон поруџбина, а избегавате позиве и текстуална упозорења, постоји решење. Постоји начин да зауставите обавештења о позивима и текстуалним порукама, а да друга обавештења остану активна.

То можете да урадите тако што ћете променити приступ контактима у подешавањима комуникације, што значи да само ваши омиљени контакти могу да ступе у контакт са вама преко Алека-е. Алека ће погледати које контакте најчешће зовете на свом телефону, а затим ће те бројеве поставити као омиљене.

Ако кликнете на било који од својих омиљених контаката на вашој Алека листи контаката (којој можете приступити преко картице Комуникација), видећете опцију Уклони из омиљених.

  6 начина да поправите страницу за пријаву на Ви-Фи која се не појављује

Једноставним додиром на ово, контакт у питању ће бити уклоњен из ваших фаворита. Ако уклоните све контакте из омиљених и омогућите ограничена подешавања комуникације, нико неће моћи да вас контактира преко Алека апликације, што значи да нећете добити жута светла за позиве или поруке.

Да бисте онемогућили обавештења о Амазон куповини, отворите апликацију Алека и идите на Још > Подешавања > Обавештења > Амазон Схоппинг.

Овде можете да укључите или искључите обавештења за испоруку и враћање ажурирања. Такође можете да омогућите или онемогућите упозорења за препоруке за понуде, препоруке за поновну наруџбу, захтеве за преглед и одговоре на питања о производу.

Да бисте онемогућили обавештења о подсетницима, боље је да не постављате Алека подсетнике. На крају крајева, сврха подсетника је да вас подсети на нешто, а Алека то не може учинити ако не може да вас упозори.

Међутим, можете отићи на Још > Подешавања > Подешавања уређаја > Подсетници да бисте прилагодили подешавања обавештења о подсетницима. На пример, можете да подесите јачину звука упозорења, онемогућите текстуалне поруке подсетника или да онемогућите праћење подсетника.

Жуто светло вашег Еха не мора да буде сметња

Иритантно је да вам Ецхо лампица трепери у углу ока, али то не мора бити стални проблем. Користећи неколико различитих метода и подешавања, можете осигурати да жуто светло вашег Ецхо-а престане да трепери заувек.