Како пронаћи Тесла В4 суперпуњач у вашој близини

Да ли желите да користите Теслине В4 суперпуњаче и напуните свој ЕВ што је брже могуће? Наравно да имаш; ко не? Али како можете пронаћи Тесла В4 Суперцхаргер близу вас?

1. Користите свој Теслин навигациони систем

Чак и ако пажљиво планирате своју руту да бисте побољшали домет ЕВ, можда сте морали да кренете неочекиваним путем, а батерија вам је сада при крају. У овом случају, најлакши начин да пронађете најближи Тесла В4 Суперцхаргер је да користите свој Теслин навигациони систем.

Док тражите станицу за пуњење, запамтите да су иконе са двоструким и троструким завртњима за суперпуњаче. Иконе са једним завртњем представљају спорије одредишне пуњаче.

2. Проверите мобилну апликацију Тесла

Чак и ако не поседујете Теслу, можете користити Теслине суперпуњаче за пуњење електричног возила. Међутим, постоје ограничења у зависности од произвођача аутомобила и региона. Препоручујемо да проверите Теслин сајт за тачне информације.

Мораћете да преузмете Тесла апликацију, која је доступна за Андроид и иОС, и подесите начин плаћања. Затим можете пронаћи и користити најближи суперпуњач.

Покрените апликацију Тесла и додирните Истражи у менију Мрежа за пуњење. Унесите своју локацију и Тесла апликација ће вам показати доступне суперпуњаче.

3. Претражујте на Теслиној веб локацији

Још један користан алат који ће вам помоћи да пронађете Тесла В4 Суперцхаргер је да проверите Теслин сајт. Можете да унесете своју локацију или да се крећете по мапи да бисте пронашли пуњач.

  Глас преко новог радија (ВоНР) објашњен за мање од 5 минута

Поред проналажења суперпуњача, веб локација вам може помоћи да пронађете и друге корисне ресурсе за Теслине возаче, као што су аутолимарске радње, продавнице и галерије. Можете да изаберете и поништите избор опција у зависности од ваших потреба.

4. Претражујте на Гоогле мапама

Ако не возите Теслу, немате Тесла апликацију и ваш телефон је остао без складишта, постоји један једноставан начин да пронађете Тесла В4 Суперцхаргер. Све што треба да урадите је да претражујете на Гоогле мапама.

Међутим, информације о Суперцхаргеру могу бити застареле и сада могу бити покварене или измештене. Препоручујемо да погледате рецензије како бисте били сигурни да пуњач и даље ради.

Да ли сте близу В4 компресора?

Ако не можете да пуните своје електрично возило код куће, требало би да проверите где су најближе станице за пуњење електричних возила како вам не би остала без батерије. Теслини В4 суперпуњачи биће најбржа опција за вас, али ако вам не постоји довољно близу, мораћете да се задовољите одредишним пуњачем.