Како резервисати групну вожњу помоћу апликације Убер

Кључне Такеаваис

 • Резервишите групну вожњу са до три пријатеља на Уберу да бисте уштедели новац и поделили цену. Сви путници морају путовати на исту дестинацију.
 • Да резервишете групну вожњу, отворите апликацију Убер, идите на картицу Услуге, изаберите Групна вожња, додајте локације за преузимање и одлазак, позовите пријатеље и потврдите руту.
 • Као организатор групне вожње, имате контролу над рутом, путницима и типом возила. Групне вожње су исплативе и помажу у смањењу загушења на путу.

Иако многи људи познају Убер као уобичајену услугу позивања за вожњу сами, да ли сте знали да можете да користите Убер и да резервишете групну вожњу са до три своја пријатеља?

Истина је; можете користити Убер као услугу заједничког превоза, а затим поделити цену са осталим путницима. Уз то, Уберове групне вожње раде само ако ви и сви остали путници планирате да путујете на исту дестинацију. Све о овој функцији можете сазнати у наставку.

Како резервисати групно путовање са Убером

Постоји много сценарија у којима групно путовање може бити од користи. Можда желите да уштедите нешто новца на бензину, договорите групни одлазак у куповину са пријатељима или стигнете на посао заједно са својим колегама. Каква год да је ситуација, читајте даље да бисте сазнали како да резервишете групну вожњу помоћу апликације Убер.

 • Отворите апликацију Убер на свом паметном телефону и идите на картицу Услуге из доњег менија.
 • Изаберите Групна вожња и тапните на Започните на следећем екрану.
 • Прво морате да додате локацију за преузимање. То можете учинити тако што ћете поставити локацију на мапи или користећи своју тренутну локацију или сачувана места.
 • Затим додајте крајње одредиште или локацију испадања.
 • На крају, додирните Позови људе да бисте добили везу коју можете поделити са пријатељима да бисте се придружили групној вожњи. Запамтите да треба да позовете још највише три особе.
 • Уверите се да сваки путник на руту дода своју локацију или адресу за преузимање.
 • Када се сви придруже групној вожњи, ви и остали путници ћете моћи да видите преглед руте.
 • Одатле тапните на Потврди руту да бисте видели мапу, верификовали целокупну руту и ​​видели Убер-ове различите типове вожње и опције.
 •   15 најбољих алата и ресурса да постанете професионални писац

  Важно је напоменути да особа која је организовала групно путовање има овлашћење да прилагоди групну вожњу на више начина на које други путници не могу.

  На пример, ако сте организатор, можете да прилагодите цео редослед руте, додате и уклоните путнике са путовања и промените њихове локације за преузимање. Остали путници ће имати само преглед групне вожње и могућност да се уклоне. Штавише, као организатор групне вожње, можете да одлучите о врсти возила и започнете путовање у апликацији Убер.

  Предности вожње Убер групе

  Уберове групне вожње имају неколико импресивних предности. Као прво, путовање у групи значи да можете уштедети новац тако што ћете поделити цену карте, што је чини приступачнијом опцијом. Штавише, то је економично у поређењу са сопственим возилом и вожњом.

  Резервација Убер групне вожње је такође зеленија опција. Ефикасно смањујете број возила на путу, што може помоћи у смањењу загушења на путу и ​​побољшању протока саобраћаја.

  Поред тога, Убер је једна од најбољих апликација за одмор без стреса. У суштини, можете да користите Убер-ова групна путовања да бисте се возили и састајали се са локалним пријатељима у околини уместо да путујете сами.

  Путујте са пријатељима помоћу апликације Убер

  Због апликације Убер и њених импресивних функција, сада је лакше него икада отићи на заједничку дестинацију са групом пријатеља и стићи заједно. А то значи и уштеду времена и новца.

  Али осим очигледних финансијских предности, резервација Убер групне вожње сигурно ће вам учинити живот много лакшим и практичнијим. Све што је потребно је неколико једноставних корака и бићете запањени колико је једноставно резервисати групну вожњу.

    ОКР у односу на КПИ: објашњене разлике