Који старији Самсунг телефони добијају Галаки АИ?

Кључне Такеаваис

 • Самсунг је потврдио подршку за Галаки АИ за све своје врхунске телефоне и таблете од 2023.
 • Галаки АИ ће проћи пут до компатибилних уређаја заједно са ажурирањем софтвера Оне УИ 6.1.

Самсунг планира да уведе Галаки АИ, жељени скуп АИ функција представљених уз Галаки С24 серију, на своје старије моделе преко ажурирања софтвера 2024. Али не испуњавају сви Самсунг телефони. Сазнајте да ли је ваш Галаки уређај на листи.

Самсунг-ова листа Галаки АИ компатибилних уређаја

У а Пост Самсунг Невсроом, корејски гигант паметних телефона званично је објавио листу уређаја који ће подржавати Галаки АИ са ажурирањем софтвера Оне УИ 6.1. Поред старијих паметних телефона, Самсунг доноси Галаки АИ у своју линију таблета. Ево листе компатибилних телефона и таблета:

 • Галаки С23, С23+, С23 Ултра и С23 ФЕ
 • Галаки З Флип 5 и З Фолд 5
 • Галаки Таб С9, Таб С9+ и Таб С9 Ултра

Као што видите, сви врхунски телефони и таблети које је Самсунг објавио 2023. испуњавају услове да добију неке од најбољих Галаки АИ функција. Модели ниже класе као што су Галаки А54, Галаки Таб С9 ФЕ/ФЕ+ и Галаки А23 неће добити Галаки АИ, вероватно зато што њихов хардвер једноставно није довољно способан.

Када ће Самсунг објавити један кориснички интерфејс 6.1 са Галаки АИ?

Ангие Иеох/Схуттерстоцк

  Исправите грешку да Стеам мора да буде онлајн да бисте ажурирали [Windows]

Према најави, Самсунг ће почети са увођењем Оне УИ 6.1 од краја марта. Још увек немамо тачан датум, али требало би да видите обавештење о ажурирању софтвера на свом компатибилном Галаки телефону или таблету последње недеље марта. Са Оне УИ 6.1, Самсунг планира да доведе Галаки АИ на 100 милиона корисника 2024. године:

„Ово је само почетак Галаки АИ, јер планирамо да доведемо искуство до преко 100 милиона Галаки корисника у току 2024. и наставимо да иновирамо начине за искориштавање неограничених могућности мобилне АИ.

9то5Гоогле је пријавио да ће Оне УИ 6.1 такође стићи до старијих водећих модела као што су Галаки С22 и С21 серије касније 2024. године, али нажалост, Галаки АИ неће бити део тога.

Које Галаки АИ функције долазе на старије телефоне?

Зариф Али/МакеУсеОф

Ситан отисак на Објава Самсунг-ове редакције потврђује да неке од Галаки АИ функција С24 неће бити доступне на свим старијим уређајима. Самсунг обећава следеће функције када ажурирате свој Андроид телефон на Оне УИ 6.1:

 • Преводилац уживо
 • Цхат Ассист
 • Напомена Асист
 • Кружите да бисте претраживали помоћу Гоогле-а
 • Генеративна измена и предлог за уређивање
 • Инстант Слов-мо
 • Бровсинг Ассист
 • Трансцрипт Ассист

Инстант Слов-мо неће бити доступан за Галаки С23 ФЕ.

Поред ових функција, компатибилни Галаки уређаји који користе Оне УИ 6.1 такође ће вам омогућити да генеришете АИ позадине са текстуалним упитима.

Међутим, вреди напоменути да неке Галаки АИ функције као што су Ливе Транслате, Ноте Ассист, Цхат Ассист и Генеративе Едит захтевају да се пријавите помоћу Самсунг налога. Такође, Цхат Ассист ће бити ограничен на Самсунг тастатуру, док Бровсинг Ассист захтева да користите Самсунг Интернет претраживач.

  Како добити више пратилаца на Инстаграму

Верујемо да је одлука компаније Самсунг да уведе Галаки АИ на старије моделе корак у правом смеру. То показује посвећеност компаније дугорочној подршци старијим уређајима. Међутим, ажурирање Оне УИ 6.1 са Галаки АИ функцијама могло би обесхрабрити неке кориснике од надоградње на С24 или С24 Ултра.