Најбољи 3Д светлосни панели за ваше подешавање за игре у 2024

3Д светлосни панели су одличан начин да прилагодите подешавања за игре. Једноставни за инсталацију, обично долазе са читавим низом динамичких функција и подешавања која вам омогућавају да поставите сцене, листе песама, распореде и тајмере. Већина ради са Алека и Гоогле Ассистант-ом и има музичке режиме који реагују на звук како би пружили потпуно аудио-визуелно искуство.

Џош Хендриксон / МакеУсеОф

Тхе Нанолеаф Рхитхм Едитион је изврстан додатак било којој просторији за игре или гејмерском подешавању. Овај троугласти комплет светлосних панела од девет делова ради са Алека-ом и испоручује очаравајуће светлосне ефекте који се савршено синхронизују са вашом музиком. До 30 светлосних панела се може повезати на један једини контролер и могу се распоредити у било којој конфигурацији. Монтажна трака их чини апсолутним за инсталацију.

Користећи десктоп апликацију Нанолеаф, можете да користите имерзивну функцију Сцреен Миррор и подесите своју активност на екрану да се рефлектује на ваше светлосне панеле, пружајући вам мултисензорно искуство. Користите апликацију за креирање сцена и плејлиста, постављање распореда и потпуно прилагођавање подешавања. Можете чак да делите своје прилагођене сцене или преузимате сцене других људи.

Ови Нанолеаф светлосни панели осећају звук и трансформишу тај звук у боју у реалном времену. А са 16 милиона боја за играње, анимације у боји ће сваком гејмерском подешавању дати прави прасак. Иако овај комплет долази са прилично високом ценом, могућности прилагођавања су готово бескрајне.

Паметнији комплет Нанолеаф Рхитхм Едитион

Најбољи у целини

$170 $300 Уштедите $130

Паметнији комплет Нанолеаф Рхитхм Едитион ради са Алека-ом и може се користити за потпуно прилагођавање вашег подешавања игара са очаравајућим екранима у боји који се савршено синхронизују са вашом игром.

Прос

 • Мноштво опција прилагођавања
 • Имерзивно огледало на екрану је згодна карактеристика
 • Помоћник за распоред вам омогућава да испробате нове конфигурације пре него што их направите

Цололигхт

Добијате 12 шестоугаоних светлосних панела са Цололигхт Хекагон Гаминг Лигхтс, којима се све може контролисати преко Алека и Гоогле Ассистант-а. Уграђени пријемни модули реагују на звук у просторији и пројектују светлосне обрасце преко плочица у складу са звуком.

Апликација Цололигхт пружа приступ 16 милиона прилагодљивих светала и преко 71 динамичког ефекта, плус различита подешавања осветљења и брзине. Свака светлосна перла се може индивидуално прилагодити путем апликације, што вам омогућава да примените динамичније светлосне ефекте (постоји 19 светлосних перли по панелу). Подесите сцене и тајмере или креирајте распореде да бисте обезбедили већу дубину прилагођавања.

Цололигхт Хекагон Гаминг Лигхтс

Најбоља вредност

Цололигхт Хекагон Гаминг Лигхтс има 12 хексагоналних светлосних панела и преко 71 динамички светлосни ефекат који се могу користити за трансформацију вашег простора за играње.

Прос

 • Прилагодите сваку појединачну светлосну перлу
 • Добра количина прилагођавања, укључујући 71 динамички ефекат
 • Хексагонални облик значи да можете бити креативни са својим дизајном

Цонс

 • Мање карактеристика од неких модела сличне цене

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Без обзира да ли сте стример или једноставно волите комплетну поставку за игре, не постоји ништа попут позадине за осветљење засноване на хексадецима. Са већом снагом од претходне итерације, Говее Глиде Хекагон Лигхт Панелс Ултра пружа изванредно осветљење уз неке заиста цоол 3Д ефекте.

Постоји више од 80 режима сцене за играње преко Говее апликације, или можете контролисати Говее Глиде Хекагон Лигхт Панелс Ултра користећи Алека или Гоогле Ассистант. Инсталација је такође прилично једноставна, уз мноштво „уради сам“ режима за креирање сопственог подешавања осветљења. Ако сте срећни да платите за ова светла, нећете бити разочарани, али почетни трошак је прилично скуп.

Говее Глиде Хекагон Лигхт Панелс Ултра

Најбољи Премиум

Са више од 80 режима сцене са којима се можете играти, Говее Глиде Хекагон Лигхт Панелс Ултра идеални су за прилагођавање вашег подешавања игара и неприметно се интегришу са Алека и Гоогле Хоме-ом.

Прос

 • Надоградња у односу на Х6061 панеле
 • Компатибилан са Говее ДреамВиев, Разер Цхроме и Говее десктопом
 • Подржава Амазон Алека и Гоогле

Меган Глоссон / МакеУсеОф

Још једна шестоугаона понуда Говее-а, Глиде Хека Про Лигхт Панелс нуди пакет од 10 светлосних панела са мноштвом функција које можете размотрити. Постоји 16,8 милиона боја са којима можете да се бавите, плус шест различитих музичких режима и 38 режима сцене. Они су доступни преко Говее Хоме апликације на вашем паметном телефону.

Преузмите Разер Синапсе 3 и апликацију Говее Десктоп на свој рачунар да бисте продубили искуство и добили приступ реактивном осветљењу које се помера и креће синхронизовано са оним што играте. Динамички светлосни ефекти и импресиван 3Д су овде уобичајени, а све се може подесити на ваше задовољство.

Прилагодите сцене и подешавања, подесите тајмере, распореде и тако даље, што се све може контролисати преко Алека или Гоогле Ассистант-а. А ако планирате да проширите свој екран, вреди знати да на једном адаптеру можете да покренете до 25 Хека Про светлосних панела.

Говее Глиде Хека Про светлосни панели

Најбољи 3Д светлосни панел за један адаптер

Бирајте између 38 различитих режима сцене и повежите до 25 светлосних панела на један адаптер са Говее Глиде Хека Про светлосним панелима и синхронизујте их са вашом игром.

Прос

 • Прво можете да прегледате дизајн преко апликације
 • Додатни панели значе додатне опције
 • Може се подесити да реагује на ваше игре у реалном времену

Цонс

 • Повремено пати од проблема са приањањем
 • Максимална осветљеност може бити превише светла

Нанолеаф

Нанолеаф Цанвас Ви-Фи паметна светла за игре имају плочице у облику квадрата, а овај почетни комплет нуди 10 комада које можете да прилагодите својим жељама. Овде има доста тога за распаковати у смислу њихове функционалности и приказивања 16 милиона доступних боја у потпуности.

Прво, Нанолеаф Цанвас нуди искуство на додир. Додиривање светлосних панела дланом ће довести до тога да они динамички реагују на ваш додир, омогућавајући вам да играте игрице засноване на додиру. Апликација Нанолеаф вам такође омогућава да креирате сцене, листе песама и распореде и делите сцене са заједницом. Управљање гласом је обезбеђено уз Алека или Гоогле Ассистант, а можете да прегледате различите изгледе панела у апликацији Нанолеаф користећи АР функцију.

Уграђени режим ритма реагује у реалном времену на вашу омиљену музику, а режим имерзивног огледала на екрану одражава активност на екрану на светлосним панелима док гледате или играте.

Нанолеаф Цанвас ВиФи Смарт Гаминг Лигхтс

Најбољи квадратни 3Д светлосни панел

$113 $180 Уштедите $67

Супер је бити углађен са Нанолеаф Цанвас Ви-Фи паметним светлима за игре. Ови динамични квадратни панели нуде функције омогућене на додир, интеграцију Алека и Гоогле Ассистант-а и Рхитхм Моде, који се синхронизује са вашом омиљеном музиком.

Прос

 • Функције омогућене на додир су леп бонус
 • Напредни режим прегледа за тестирање нових дизајна
 • Много опција за прилагођавање

Цонс

 • Веома повремени проблеми са везом

ФАК

П: Шта је 3Д светлосни панел?

3Д светлосне панеле користе играчи да би прилагодили свој простор за игре. Већина нуди динамичне и прилагодљиве екране са паметним функцијама као што су компатибилност са гласовним помоћником и светлосни дисплеји који се синхронизују са акцијом на екрану у реалном времену.

Играчи и стримери воле 3Д светла на панелу јер додају личност вашем подешавању игара и пружају импресивније искуство током играња.

П: Која је предност 3Д светлосног панела у односу на ЛЕД светлосну траку?

Главна предност 3Д светлосних панела у односу на ЛЕД светлосне траке је количина прилагођавања коју нуде. Већина укључује скуп прилагодљивих и динамичких функција које се могу подесити да одговарају свакој просторији и било којој врсти медија.

Већина 3Д светлосних панела има паметне функције које су далеко дубље од ЛЕД светлосних трака, укључујући контролу гласовног помоћника, аудио-визуелну синхронизацију у реалном времену и прилагодљиве динамичке ефекте.

П: Како да инсталирам светлосне панеле?

Већина 3Д светлосних панела се прилично лако инсталира. Обично имају лепљиву подлогу за вишекратну употребу која им омогућава да се поставе на глатке површине или зидове у било којој конфигурацији коју желите.

Обично се напајају преко УСБ-а, што инсталацију чини лепом и једноставном, са пратећом апликацијом која се може користити за прилагођавање њиховог изгледа или за упаривање са вашим паметним асистентом.

П: Да ли 3Д светлосни панели раде са Алека и Гоогле Ассистант-ом?

Да. Постоји много 3Д светлосних панела који раде са Алека или Гоогле Ассистант-ом, омогућавајући згодну гласовну контролу ваших светла за игре.