Откључајте потенцијал ваших професионалних снимака главе

Генерисање снимака главе студијског квалитета помоћу Арагон АИ.

Лично, прва ствар коју приметим за сваки долазни захтев за повезивање са ЛинкедИн-ом је слика профила. И осећам се сумњиво ако га нема. Као, зашто је особа на друштвеним мрежама када не може да покаже своје лице?

Ипак, стављање још једног селфија на ваш онлајн профил не би донело много користи. Ствари треба да пројектују самопоуздање и чињеницу да сте приступачни.

Али то се не завршава са друштвеним медијима. Можете користити добру пословну слику за свој онлине портфолио, животопис, контакт картице, саопштење за јавност, платформе за запошљавање, итд. Укратко, постоји више од неколико места којима је потребан солидан први утисак.

И можете унајмити професионалног фотографа или испробати креаторе АИ снимака главе као што су…

Арагон АИ: Преглед

Арагон је алатка са вештачком интелигенцијом која вам помаже да генеришете више професионалних снимака главе са различитим стиловима на основу ваших насумичних, личних фотографија.

Алат је прилично сигуран, може се похвалити индустријским стандардним АЕС-256-битним шифрирањем. Осим тога, они бришу ваше АИ снимке главе у року од 30 дана од њиховог креирања. Дакле, обавезно преузмите оне за које мислите да изгледају сјајно.

С обзиром на то, неће свака фотографија дати право на ваше црте лица. И исто је са сваким АИ генератором за пуцање у главу за који сам чуо.

Ипак, на основу ваших отпремања, неколико заиста лепо изгледа може оправдати претплату и чињеницу да имају 30к+ срећних корисника.

  Како спречити људе да вам украду пакете

Даљи одељци обухватају моје лично искуство са Арагон АИ.

Како то функционише?

Када платите претплату, контролна табла приказује неке узорке онога што можете очекивати и који могу бити неки чудни нуспроизводи које треба избегавати. Заправо, ово је прилично уобичајено са таквим АИ алатима, а могућ је одређени степен изобличења на неколико слика.

Затим вам постављају нека основна питања у два дела. Прва је стандардна анкета о вашој професији и разлогу зашто испробавате њихов алат. Поред тога, можете да унесете ствари које желите да видите у излазу, као што су одређена позадина, осветљење итд.

Други образац је где уносите етничку припадност, косу, боју очију, године, итд., да бисте добили фотографије скоро исправно.

Након тога, Арагон даје упутства о томе шта треба, а шта не треба за отпремање слика. Важно је да се придржавате ових смерница јер вас лоша отпремања дисквалификују од тражења повраћаја средстава, чак и ако је резултат испод параметара.

Последњи корак је где отпремате слике и гледате да ли су прихваћене. Иако сам Арагон каже да ова детекција није сигурна, она и даље уклања слике сличног изгледа.

Идеја је да се уплоадују слике са различитим позадинама и изразима лица. Али пошто нисам особа која прави селфије, требало је доста да дођем до минималног прага од 14 слика.

Коначно, пристајете на поља за потврду и кликните на Пошаљи да бисте дозволили АИ да учини своју магију. Обично траже рок од 120 минута, али мени је требало нешто мање од сат времена.

Ево неколико пристојних резултата:

Приметно је да су неке слике имале неколико погрешних младежа и изобличења очију и усана, а неколико ми је чак дало тетоваже на рукама.

  Како да сакријем Амазон наруџбе од других чланова породице

Свака слика је имала фиксну резолуцију од 512 к 1824 пиксела.

Важно је да не кликнете на Преузми своју слику осим ако нисте у потпуности задовољни резултатима јер се преузимање слика сматра прихватањем коначног рендеровања, што ограничава вашу могућност да тражите повраћај новца, према условима Арагон АИ.

Све у свему, креативно је и лако ћете пронаћи неке прелепе снимке главе за попуњавање рукописа друштвених медија, животописа и још много тога.

И поред личних планова који почињу од 29 долара по кориснику, Арагон нуди попусте на тимске пакете.

Арагон АИ: Алтернативе

Хајде да погледамо преглед на високом нивоу неколико других алата за снимање главе.

#1. ХеадсхотПро

ХеадсхотПро ради сличне АИ креације, почевши од 40 пословних снимака главе за 29 долара.

Можете бирати између доступних стилова (традиционални, модерни, креативни, итд.) и постављати селфије да бисте обучили АИ модел, који даје професионалне снимке главе у року од 2 сата.

Хеадсхот Про препоручује отпремање 12 крупних планова и 8 снимака тела, који илуструју различите позадине и изразе лица за пристојан резултат. Његови одељци са честим питањима гарантују да ће избрисати фотографије тренинга у року од седам дана, или их можете избрисати ручно.

Поред индивидуалних, Хеадсхот Про има снижене планове за тимове. Можете тражити повраћај новца у року од 14 дана, под условом да корисник није обучио своју вештачку интелигенцију.

#2. СтудиоСхот

СтудиоСхот даје вам најбоље од оба света, вештачке интелигенције и фотографије из стварног живота, како бисте представили савршену пословну слику.

Ради слично као и други алати, а процес почиње са постављањем селфија. Затим се тражи да изаберете неки од наведених стилова фотографије, који приказују варијације у осветљењу, позадини и целокупном амбијенту.

  Како да искључите обавештења о куцању на Снапцхату

СтудиоСхот-у су потребна два радна дана да направи 50+ снимака главе помоћу вештачке интелигенције, од којих се мора изабрати фаворит за даљи рад фотографа из стварног живота.

Планови почињу од 29,25 долара по особи, укључујући бесконачне поправке професионалних фотографа, што га чини примамљивим за преузимање. Ако мене питате, ово је најбоља алтернатива Арагону пошто технологија вештачке интелигенције још није толико рафинирана. Стога је људска интервенција потребна у 9 од 10 случајева за савршенство. А пошто је процес СтудиоСхот-а углавном ручан, тренутно не постоје опције за повраћај новца.

СтудиоСхот такође нуди попусте за тимове.

#3. ПроПхотос

ПроПхотос нуди опције прилагођавања, укључујући позадину, осветљење, одећу, итд., да бисте креирали АИ снимак главе по вашој жељи.

За почетак ће вам требати 10-30 висококвалитетних слика налик Инстаграму. Након тога, процес је сличан генерисању АИ модела који даје одабране слике које можете преузети.

Основни план је везан на 25 долара за 40 јединствених снимака главе са три специфичне позадине.

Последње мисли

Арагон АИ је одличан алат за пуцање у главу. Од 200 слика које је створио, неке од њих су биле заиста сјајне и добро су служиле сврси.

Дакле, да ли препоручујем Арагон АИ? Да!

Али ако желите АИ снимке главе са људским додиром, препоручио бих да почнете са СтудиоСхотом.

У сваком случају, покушајте да избегнете храњење слика генерисаних вештачком интелигенцијом као улазних података за било који алат који бисте можда покушали.

А ако сте још увек овде, погледајте ове АИ Селфи генераторе.