Поправите да Андроид не прихвата тачан ПИН

Да ли сте икада наишли на ситуацију да ваш Андроид уређај није прихватао ПИН за откључавање телефона? Веровали или не, Андроид не прихвата тачан ПИН је чест проблем са различитим Андроид паметним телефонима који вас могу довести у веома непријатну ситуацију. Многи корисници открију да Андроид шаблон не ради на њиховим уређајима када покушају да откључају свој телефон, а чак и након што су испробали све, не могу да схвате како да поправе проблем са шаблоном закључавања екрана који не ради. Могу постојати различити разлози за овај проблем, као што су грешке, кашњења и оштећене кеш датотеке. Понекад можете имати овај проблем након ажурирања системског софтвера. Ако сте неко ко има проблема са Андроид ПИН-ом који не ради након проблема са ажурирањем на вашем Андроид телефону, овај водич је за вас. Наставите да читате да бисте сазнали ефикасне методе за решавање проблема.

Како да поправите Андроид који не прихвата тачан ПИН

Могу постојати различити разлози за Андроид не прихвата тачан ПИН на вашем телефону. Неки од могућих разлога су наведени овде.

  • Овај проблем може бити узрокован проблемима са заостајањем на вашем уређају.
  • Грешке у производњи током израде уређаја такође могу узроковати ову грешку.
  • Вишак или оштећење кеш датотека такође може изазвати овај проблем.
  • Различити основни проблеми са вашим Андроид уређајем су такође одговорни за овај проблем на Андроид телефонима.

У следећем водичу ћемо разговарати о методама за решавање проблема који Андроид не прихвата тачан ПИН на вашем уређају.

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања и разликују се од произвођача до произвођача, стога, пре него што промените било која подешавања, још једном проверите да ли су тачна. Следеће методе су са Мото Г60 паметног телефона.

Понекад је грешка нефункционисања Андроид шаблона привремени проблем и решиће се сам након неког времена. Када се ваш телефон не покрене како треба, многе његове функције могу покварити функционисање и узроковати проблеме као што је проблем са шаблоном закључавања екрана. Већину времена ови кварови се решавају сами и не морате ништа да урадите да бисте их поправили. Можете само да сачекате неколико минута или сати и видите да ли Андроид ПИН не ради након што се проблем са ажурирањем реши. Међутим, ако чекање не ради или ако вам је телефон одмах потребан, можете покушати са напреднијим методама да решите проблем као што је објашњено у овом водичу.

  Поправи Андроид почиње да оптимизује апликацију 1 од 1

Метод 1: Поново покрените уређај

Ако имате Андроид који не прихвата исправан проблем са ПИН-ом на вашем телефону, увек је добра идеја да поново покренете уређај да бисте решили проблем. Често проблеми са нетачним ПИН-ом могу бити последица неправилног учитавања уређаја или проблема са заостајањем. Поновно покретање телефона може да реши разне друге основне проблеме који могу изазвати ову грешку. Можете да погледате како да поново покренете или поново покренете свој Андроид телефон? водич за безбедно поновно покретање телефона да бисте решили овај проблем.

Метод 2: Користите Гоогле акредитиве (ако је применљиво)

Коришћење ваших Гоогле акредитива за пријављивање може бити спас ако ваш телефон не прихвата тачан ПИН за откључавање. Међутим, да бисте користили овај метод, биће вам потребан активан Гоогле налог који је већ пријављен на вашем телефону. Генерално, многи Андроид телефони које производи Самсунг имају ову функцију. Дакле, ако имате проблем са Андроид шаблоном који не ради са Самсунг уређајем, можда ћете имати среће и можете покушати да откључате свој уређај помоћу Гоогле акредитива да бисте поправили образац за закључавање екрана који не ради.

  • Наставите да уносите ПИН док телефон од вас не затражи да откључате телефон користећи Гоогле акредитиве; генерално, број за већину Андроид телефона је 10.
  • Пажљиво унесите своје Гоогле податке за пријаву и откључајте телефон.

Напомена: Обавезно прочитајте све информације на екрану и предузмите потребне кораке да бисте сачували своје податке.

Ако овај метод не поправи Андроид ПИН који не ради након проблема са ажурирањем, испробајте следећи метод.

Метод 3: Обришите партицију кеша

Подаци из кеш меморије су привремени подаци на вашем телефону. Ови подаци не утичу на ваш уређај и чувају се у меморији телефона. Међутим, ако ваш уређај има превише кеш датотека, то може изазвати различите проблеме са перформансама телефона. Многи корисници су успели да поправе проблем који Андроид шаблон не ради на проблему са њиховим уређајем тако што су обрисали податке о партицији кеша на својим уређајима.

  АцДисплаи доноси активни екран Мото Кс-а на било који Андроид 4.4+ уређај

1. Дуго притисните дугме за напајање и изаберите Искључено да бисте искључили уређај.

2. Истовремено притисните дугме за смањивање јачине звука и дугме за напајање да бисте ушли у режим опоравка.

Напомена: Различити произвођачи могу имати различите начине за улазак у мени Рецовери Моде. Увек се уверите да користите праве тастере за приступ режиму опоравка на свом уређају.

3. Користите дугмад за јачину звука да бисте се кретали до менија Рецовери Моде, а затим идите до Випе Цацхе Партитион.

4. Користите дугме за напајање да бисте изабрали партицију за брисање кеша. Сачекајте да се процес заврши.

5. Изаберите опцију Ребоот да бисте покренули телефон у нормалном режиму.

Ако овај метод не реши проблем да шаблон закључавања екрана не ради, покушајте да пређете на следећи тренутак.

Метод 4: Користите алатку треће стране

Напомена: Доле наведене информације служе само у информативне сврхе. Не подржавамо такве алате треће стране за каснију употребу.

Различити алати независних произвођача могу се користити за решавање Андроид ПИН-а који не ради након проблема са ажурирањем за ваш телефон. Можете да инсталирате ове алате на рачунар и повежете телефон са рачунаром да бисте решили проблем. Већина ових алата не само да вам помаже да откључате телефон, већ вам може помоћи и да повратите податке. Стога, ако тражите безбедну опцију да решите проблем који Андроид не прихвата ПИН, можете испробати алат треће стране као што је иТоолаб УнлоцкГо (Андроид) алат за откључавање телефона и уклањање закључаног екрана.

Метод 5: Извршите фабричка подешавања

Ако ниједан од претходних метода не ради и и даље имате исти проблем са телефоном, можете покушати да га решите тако што ћете извршити фабричко ресетовање уређаја. Ресетовање на фабричка подешавања вашег телефона ће га ресетовати на подразумевана подешавања и уклонити све грешке или вирусе који могу да узрокују грешку на вашем уређају. Можете да погледате водич Како да ресетујете свој Андроид телефон да бисте пронашли начине да безбедно извршите ресетовање на свом Андроид уређају.

  Зашто је Фаце ИД много сигурнији од Андроид откључавања лицем

Напомена: Враћање на фабричка подешавања може обрисати податке вашег телефона; стога, увек водите рачуна да имате резервне копије важних датотека.

Метод 6: Контактирајте корисничку подршку произвођача

Ако не можете да схватите шта узрокује да Андроид не прихвата исправан проблем са ПИН-ом и како да га решите, можете покушати да контактирате произвођача телефона да видите да ли је проблем последица грешке у производњи. Можете покушати да контактирате корисничку подршку произвођача. Обавезно детаљно објасните свој проблем и држите све информације о свом Андроид уређају при руци. Генерално, корисничка подршка ће вам помоћи да пронађете решење за ваш проблем.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто не могу да откључам свој Андроид уређај?

Анс. Андроид уређај који не прихвата ПИН је чест проблем код многих Андроид уређаја. Генерално, ово је привремени проблем и требало би да се реши сам.

К2. Шта да радим ако мој Андроид ПИН не ради?

Анс. Можете испробати неке ефикасне методе да поправите грешку да ПИН не ради, као што је коришћење Гоогле акредитива и поновно покретање уређаја.

К3. Могу ли да откључам свој Андроид уређај помоћу Гоогле налога?

Анс. На многим уређајима можете да користите акредитиве Гоогле налога за приступ уређају. Ово је корисна функција ако заборавите свој ПИН или ако телефон не прихвата тачан ПИН.

К4. Шта узрокује проблем да Андроид ПИН не ради?

Анс. Може постојати више разлога зашто Андроид шаблон не функционише, као што су грешке, кашњење телефона и оштећене кеш датотеке на вашем уређају.

К5. Постоји ли неки добар алат за поправљање Андроид шаблона?

Анс. Различити алати независних произвођача могу вам помоћи да откључате свој Андроид уређај без губитка личних података.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да схватите како да поправите Андроид који не прихвата исправан проблем са ПИН-ом на вашем уређају. Јавите нам која метода вам је најбоље функционисала. Ако имате било какве предлоге или упите за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.