Сада можете да креирате сопствену прилагођену Андроид маскоту

Кључне Такеаваис

  • Направите сопствену верзију маскоте Андроид бота прилагођавањем материјала, одеће, додатака и реквизита.
  • Постоје хиљаде јединствених комбинација доступних за прилагођавање, чинећи сваку маскоту јединственом.
  • Можете преузети своју новостворену маскоту као ПНГ датотеку или користити КР код да бисте своју креацију поделили са пријатељима.

Сада можете да креирате сопствену верзију Андроид маскоте познате као „Бот“. Одабиром материјала, одеће, додатака и реквизита, можете да прилагодите Бота по својој вољи.

Гоогле жели да креирате сопствену Андроид маскоту

У фебруару 2024. Гоогле је лансирао једноставну веб алатку која вам омогућава да креирате сопственог Андроид бота. Ово није „бот“ у АИ смислу речи, већ прилагођена верзија маскоте која је синоним за Гоогле-ов мобилни оперативни систем од 2007.

Гоогле је покренуо ову забавну диверзију како би се поклопио са МВЦ 2024. Али надамо се да ће се опција креирања прилагођених верзија маскоте за Андроид наставити дуго након завршетка техничког догађаја. На крају крајева, то је једна од забавних активности које можете да радите на свом Андроид телефону.

За сам Гоогле, то представља згодну малу вежбу брендирања. Сви знају шта је Андроид, али његова маскота је већину свог живота провела у сенци.

Како да направите сопствену маскоту за Андроид

Да бисте креирали своју маскоту за Андроид, идите на Направите сопствену страницу за Андроид бот на Андроид.цом. На десној страни ћете видети голу верзију Андроид маскоте, док су на левој страни различите опције које можете изабрати да прилагодите свог бота.

  10+ најбољих чувара/менаџера лозинки за Андроид 2023 – [Top List]

Прво изаберите материјал од којег желите да буде направљен ваш Андроид бот. Има их укупно 25, у распону од чврстих боја до необичности попут смеђег кофера са жигом на локацији, штампане плоче и провидне машине за лоптице.

Када се одлучите за материјал, изаберите неку одећу за свог бота. Можете бирати између 20 или можете одлучити да своју маскоту држите голом. Кожни костим у стилу Килл Билла и ткани костим астронаута су моји омиљени.

Следећи је додатак. Можете бирати између 20 њих, укључујући гусарску повезницу за очи, ореол и шешир чаробњака. Али зечје уши увек додају одређени штих класу у радњу.

На крају, али не и најмање важно, су реквизити. Још једном, можете бирати између 20, а можете изабрати само један. Дакле, узмите си времена да пажљиво бирате између гитаре и појачала, Ксбок контролера, парче пице и још много тога.

Доступне су хиљаде различитих комбинација, због чега је мало вероватно да ћете креирати потпуно исту Андроид маскоту као било ко кога познајете – осим ако обоје делите веома специфичан сензибилитет дизајна.

Шта можете да урадите са својом прилагођеном маскотом за Андроид

Када завршите са креирањем сопственог Андроид бота, можете га преузети за себе као ПНГ датотеку или поделити КР код да би га други преузели. Нажалост, ваша нова Андроид маскота је само статична слика која се ни на који начин не може интегрисати у Андроид — барем за сада.

Андроид маскота постоји од 2007. Док су је људи првобитно називали „Бугдроид“, Гоогле је сада назива једноставно „Бот“. Као и сам Андроид, Бот је претрпео многе промене, од којих је најзначајнија његова надоградња на 3Д (а самим тим и димензионални карактер) 2023. године.

  Размените текст и УРЛ-ове између Андроид-а и Цхроме-а са Мессаге Беам-ом

Међутим, тврдио бих да сам претварање Гоогле-ове маскоте за Андроид у трико са одвратним принтом леопарда, који носи зечије уши и каиш за алате такође значајно сам по себи.