Шта је Деепер Цоннецт Пицо и како побољшава вашу безбедност?

Обезбеђивање личних и професионалних података је огроман изазов. Деепер Нетворкс се нада да ће испунити овај задатак са иновативним преносивим решењем: Деепер Цоннецт Пицо.

Ако још нисте упознати са Деепер Цоннецт Пицо, то је уређај који додаје три виталне карактеристике у сајбер безбедности: безбедни пролаз, блокатор огласа и децентрализовани ВПН (дВПН). Његова сврха је да осигура да ваше искуство на мрежи остане и безбедно и приватно.

Дакле, како то постиже? Уређај има двоструку улогу — и као клијент и као сервер. Он усмерава интернет захтеве преко других чланова мреже, децентрализујући ток података. Овај пеер-то-пеер приступ додаје додатни слој сигурности, појачавајући заштиту вашег дигиталног присуства.

Пицо доноси сигурност у покрету

Кредит за слику: Деепер Нетворк

Узимајући у обзир његове могућности, можете тврдити да Деепер Цоннецт Пицо подсећа на традиционални ВПН. Међутим, он се издваја кроз децентрализовану мрежу чворова уместо централних сервера како би се избегли потенцијални злонамерни напади и кршење података.

У стварности, можете то најбоље искористити ако често користите несигурне јавне Ви-Фи мреже; можете заштитити своје податке од потенцијалног њушкања, а најбољи део је што су погодни за путовања. Можете га користити као сигуран пролаз између кућне мреже и ширег интернета. Он пажљиво испитује сваки бајт података који улази и излази, спречавајући сајбер претње као што су малвер, пхисхинг и други напади који би могли да угрозе личне податке.

  Како рачунати дане између два датума у ​​Гоогле табелама

И попут ВПН-а, можете заобићи географска ограничења, што може бити корисно за приступ садржају који је доступан само у одређеним регионима.

Поред тога, ако се бавите рударењем криптовалута, можете зарадити награде путем консензусног алгоритма Деепер Нетворк-а Прооф оф Цредит (ПоЦр) тако што ћете делити неискоришћени интернет пропусни опсег.

Осим ових, можете даље да обављате генеричке радње као што су блокирање огласа и постављање ограничења стриминга, што је згодно ако имате децу или желите да се држите подаље од одређеног садржаја на вебу.

Потенцијални изазови и алтернативна решења

Деепер Цоннецт Пицо је посебно вредан ако рукујете великим бројем осетљивих података и често користите различите јавне Ви-Фи мреже. Он се бави потребом за приватношћу и сајбер безбедношћу на начин који је прилагођен кориснику, привлачан технолошким ентузијастима и онима који су мање упознати са сајбер безбедношћу.

Да, Деепер Цоннецт Пицо побољшава безбедност и приватност кроз свој дВПН оквир. Међутим, реалност је да у областима са мање активних чворова, конзистентност везе може да трпи. С обзиром на његову улогу капије за кућне мреже, сваки квар или квар на уређају може пореметити интернет конекцију целе мреже.

У таквим случајевима, Фиревалла Пурпле је одржива алтернатива. Пружа функцију заштитног зида, дубоку инспекцију пакета, блокирање огласа и ВПН функције, све у оквиру компактног уређаја и без потребе за дВПН оквиром.

Међутим, ако нисте заинтересовани за куповину хардверског уређаја за сајбер безбедност као што је Фиревалла Пурпле или Деепер Цоннецт Пицо, погледајте Унифи производе или софтвер као што су пфСенсе, ОпнСенсе, ипФире или Унтангле. Ако ништа од овога не функционише, конвенционални ВПН-ови би могли бити прави за вас.

  Визе шифра грешке 90: поправка за неколико секунди

Да ли Деепер Цоннецт Пицо вреди покушати?

Деепер Цоннецт Пицо је посебно погодан за пословне професионалце или дневне кориснике интернета који се често баве осетљивим информацијама и повезују се на јавне Ви-Фи мреже. Његов приступ приватности и сајбер безбедности привлачан је и за технолошке ентузијасте и за појединце који су мање упознати са таквим технологијама.

Упркос свом потенцијалу као убедљива алтернатива традиционалним ВПН-овима, Деепер Цоннецт Пицо можда неће бити у складу са свачијим преференцијама због своје веће цене и ослањања на опсежно умрежавање у заједници.

Деепер Цоннецт Пицо се осећа идеалним за свакога ко активно жели да улаже у побољшану приватност и безбедност, али друге опције би могле ефикасније да испуне специфичне потребе и буџет.