Шта је Ксбок-ов систем за спровођење штрајка?

Било да се нађете на погрешном крају прописа о играма или желите да искористите предности заштитних мера платформе за онлајн интеракцију, мораћете да знате безбедносне прописе ваше платформе. И док већина платформи прати типичне начине спровођења забрана или упозорења на мрежи, Ксбок ради ствари другачије.

МУО ВИДЕО ДАНА

ПОМЕРИТЕ ДА БИСТЕ НАСТАВИЛИ СА САДРЖАЈЕМ

Са јединственим системом штрајка који поставља пут преступницима да побољшају своје понашање, Ксбок-ов систем штрајка је свакако јединствен, али може бити неодољив. Дакле, ако желите да сазнате више о систему опомена понашања на мрежи који користи Ксбок, можемо вам помоћи.

Како функционише Ксбок-ов систем за спровођење штрајка?

Јасно речено, Ксбок-ов систем опомене за извршење је начин на који можете да пратите како ће различите врсте принуда утицати на ваш Ксбок налог и како ће вишеструка принуда погоршати ваш положај.

На овај начин, Ксбок је имплементирао осмослојни систем за опомене који јасно дефинише последице вишеструких принуда и начин на који можете радити на побољшању свог налога. Уместо да испитује Ксбок о томе како да вратите свој забрањени налог за игру, систем штрајка пружа јасан водич.

Кредит за слику: Ксбок Вире

Поред обезбеђивања путовања за прекршиоце који су добили извршење, систем штрајка такође покушава да изрекне еквивалентне казне на основу врсте прекршаја. Озбиљнији табуи понашања могу довести до тога да се померите на више нивоа.

  Како омогућити тамни режим у Инстаграм темама

Овим ће корисници који приме принуду која их помера на два нивоа бити забрањен приступ Ксбок-у на цео дан. Слично томе, ако примите прекршај који представља четири штрајка, бићете забрањени на седам дана. А ако погодите осам од осам опомена, биће вам забрањено коришћење Ксбок друштвених функција као што су размена порука, ћаскање и играње за више играча током целе године.

Ксбок је чак упоредио овај систем са начином на који поени за возачке дозволе функционишу у многим земљама и како озбиљност и учесталост инцидената одражавају колико бодова одузима ваша дозвола. Али са свим варијаблама у Ксбок систему, и даље може бити прилично нејасно, посебно у погледу ефеката различитих прекршаја.

Различите врсте штрајкова Ксбок проблема

Иако можда имате увид у то како Ксбок-ов систем за спровођење закона функционише, различите врсте прекршаја у вези са играњем на мрежи и како се они односе на систем штрајка и даље могу бити збуњујући.

Срећом, Ксбок пружа неке од најчешћих примера онлајн прекршаја и како би спровео казну у оквиру свог система штрајка. На пример:

  • Општа вулгарност на мрежи ће резултирати једним опоменом и целодневном забраном коришћења Ксбок друштвених функција.
  • Слично, варање представља један штрајк и једнодневну забрану.
  • Свако сексуално неприкладно понашање на мрежи резултира двема опоменама и дневном забраном.
  • Узнемиравање или малтретирање такође изазива два штрајка и једнодневну забрану.
  • Али сваки говор мржње ће резултирати са три опомене и тродневном забраном.

А на другом крају скале, Ксбок дефинише факторе који ће довести до уклањања опомена са вашег налога. На пример:

  • Успешно подношење жалбе на било коју количину опомена модераторима Ксбок-а ће уклонити све опомене за дотични прекршај.
  • Док ће добро понашање током периода од шест месеци уклонити опомене са вашег налога, а континуирано добро понашање ће додатно смањити ваше опомене након сваког шестомесечног интервала.
  Како пребацити радну површину на ТВ помоћу Цхромецаст-а

Кредит за слику: Ксбок

Међутим, иако Ксбок има много начина да промени подешавања приватности и безбедности на Ксбок-у, праћење и управљање принудом на вашем налогу није подржано. Срећом, постоје и други начини на које можете сажимати и пратити све информације које су вам релевантне, тако да не морате да познајете систем у целости.

Како да погледате историју примене

Чак и ако сте преплављени свим функцијама Ксбок-овог система опомене, ако сте погођени опоменом против вашег налога, или ако желите да знате како можете да видите свој напредак током трајања опомене, то можете учинити тако што ћете погледати ваша историја примене.

Како сада, своју историју примене можете да видите само тако што ћете посетити страницу за спровођење путем Подршка за Ксбок. Али када сте тамо, изаберите Пријавите се на дну странице. Када се успешно пријавите, ваша историја примене ће се аутоматски приказати.

Одавде можете видети све тренутне или претходне прекршаје, као и ваш ниво у оквиру система од 8 нивоа, као и све активне суспензије или довршене суспензије на вашем налогу.

Ако тренутно имате опомене против свог налога, моћи ћете да уложите жалбу на суспензију и опомену у одељку Активне суспензије на страници.

Дакле, иако се укупан систем опомена може чинити надмоћним и пуним варијација, страница Историја примене може бар да поједностави све релевантне информације о опомени на вашем налогу, ако вам икада затребају.

Ксбок-ов Енфорцемент Стрике Систем пружа пут ка бољем игрању игара на мрежи

Упркос неким надмоћним елементима система штрајка, Ксбок-ов јединствени начин поступања са преступима онлајн игара пружа вам траг који можете да пратите ако икада затребате да се вратите након штрајка или забране.

  Магла против рачунарства у облаку: разлике и сличности

А са смерницама које је поставио Ксбок-ов систем штрајкова, требало би да будете више него способни да вратите свој налог и свој статус са Ксбок-ом у првобитно стање.