Шта значи Реддитова званична ознака?

Неки Реддит налози добијају „званичну“ ознаку. Али шта ова ознака представља и како ће утицати на ваше Реддит искуство?

Реддит је направио значајан корак ка повећању поверења и транспарентности корисника лансирањем ознаке „Службени“. Ова нова функција има за циљ да пружи доказ аутентичности, смањи лажно представљање и повећа транспарентност широм платформе. Ево шта до сада знамо о овој функцији.

Реддит лансира званичну етикету

Реддит је објавио путем објаве на р/реддит да тестира нову функцију: ознаку „званична“. Званична ознака се појављује уочљиво поред корисничког имена где год да је приказано на Реддиту. Слично стилу који се користи на подредитима, ова ознака служи као показатељ аутентичности.

Ознака је тренутно доступна само за неколико профила који припадају организацијама са којима има постојеће односе и које су заинтересоване за сарадњу са Реддиторима и заједницама на платформи.

„Активно радимо са групом модератора да бисмо добили повратне информације о овоме, а пошто је ово рани тест, сазнања која смо стекли ће дати информације о следећим корацима за ово увођење“, приметио је Реддит.

Шта значи Реддитова званична ознака?

Кредит за слику: Реддит

Ознака „Службено“ показује да је Реддит верификовао налог. Служи као визуелни индикатор аутентичности, помажући корисницима да брзо идентификују профиле који припадају верификованим организацијама. Такође смањује рад Реддит модератора тако што одваја праве профиле од лажних.

Реддит је напоменуо да ознака не откључава никакве посебне привилегије или заштите за налоге са њом. Званични налози и даље морају да поштују иста правила и смернице као и сваки други корисник.

  Како да подесите и користите Сири на иПхоне-у

Званична ознака такође не значи да Реддит подржава или подржава ставове или мишљења налога који је имају. То једноставно значи да је Реддит потврдио да су они за које кажу да јесу.

Званична ознака је еквивалент Реддитовом „Плавом крпељу“

Реддит-ова ознака „Службено“ је попут плаве квачице на другим друштвеним мрежама, што корисницима олакшава идентификацију аутентичних налога организација које желе да се ангажују са њима. То није знак части, печат одобрења или знак ауторитета. То је једноставно алат који помаже корисницима да доносе информисане одлуке и имају смислене интеракције на платформи.