Сви Цоунтер Блок кодови за откуп: Искористите одмах

Цоунтер Блок је једна од најпопуларнијих акционих игара на Роблок платформи са преко 1,8 милиона посета на Роблок платформи. Игра прати играче док се играчи заједно такмиче у брзој игри да убију непријатеља и прате мапе у игри. Док испуњавате задатке и изазове, зарађујете новац у игри; овај новац се може користити за куповину новог оружја, оружја и других предмета у игри и побољшања. Играчи такође могу да користе Цоунтер Блок све кодове за откуп да би добили тајне награде у игри. Ови кодови могу бити од суштинског значаја за напредак играча у игри. У овом водичу ћемо разговарати о томе како да добијете бесплатне кредите на Цоунтер Блок-у. Коришћење кодова у игри може бити мало незгодно за неке од нових играча. Касније ћемо вам дати и методе, да бисте знали како да искористим Блок Цоунтер кодове у игри.

Листа свих Цоунтер Блок кодова за откуп

Овде смо детаљно дали листу кодова за откуп за игру Цоунтер Блок.

Шта је Цоунтер Блок на Роблок-у?

Цоунтер Блок је пуцачина из првог лица која је доступна на Роблок-у. Ако сте били обожаватељ компјутерске игре Цоунтер Стрике: Глобал Оффенсиве (ЦС: ГО), сигурно ћете уживати у Цоунтер Блок-у на Роблок-у. Игра је узбудљива због свог брзог играња. Играчи могу да користе режим за више играча и да се такмиче једни са другима. Како постижете резултат и прелазите на ниво, зарађујете више награда и новца у игри који се може користити за набавку новог оружја, опреме и других предмета као што су експлозиви.

  9 начина да заувек добијете Спотифи Премиум бесплатно

Шта су Цоунтер Блок кодови?

Роблок Цоунтер Блок кодови су важан део игре. Ови кодови помажу играчу да освоји поклоне, награде и појачања у игри. Бесплатни кодови се могу искористити у игри уношењем кода у поље за текст за откуп. Играчи увек траже нове кодове да би добили боље и узбудљивије награде које ће им помоћи да победе у игри, као што су Цоунтер Блок кодови за бесплатне предмете и појачања. Међутим, кодове ажурирају само програмери и понекад се мењају без икаквог обавештења за исте. Играчи морају да чекају да нови кодови постану јавни пре него што их користе. У овом водичу ћемо касније разговарати о томе како да добијете бесплатне кредите на Цоунтер Блок-у користећи различите кодове. Такође ћемо разговарати о томе како да искористим Блок Цоунтер кодове на Роблок-у да бих добио награду за игру.

Листа свих кодова за радни шалтер Блок за откуп

Нажалост, тренутно нема доступних активних или функционалних кодова за Цоунтер Бок. Међутим, програмери стално ажурирају ове кодове. Због тога увек треба да проверавате на наменским веб локацијама да бисте сазнали доступност нових радних кодова.

Листа истеклих Цоунтер Блок кодова за откуп

Следи листа свих истеклих Цоунтер Блок кодова за откуп.

  • ЦБКСМАСУП8ДЕЛАИ: овај код је коришћен за добијање 250 средстава.

  • БЕСТОФЦБ: овај код је коришћен за добијање Имагине Цасе.

  • ИЛОВЕЦБ: овај код је коришћен за добијање 25 средстава.

  • СПООК: овај код је коришћен за добијање футроле за Ноћ вештица.

  • празник18: овај код је коришћен за добијање 150 средстава.

  • блоки: овај код је коришћен за добијање Блоки Патцх-а.

  • ГООДТИМЕС: овај код је коришћен за набавку ножа.

  • ХОТ: овај код је коришћен за добијање 100 средстава.

Пошто су програмери истекли ови кодови, нећете моћи да добијете награде користећи их.

Како искористити Цоунтер Блок кодове

Често ће новим играчима бити тешко да схвате како да искористе све кодове за Цоунтер Блок да би добили награде и појачања. Можемо вас уверити да је коришћење кодова у игри изузетно једноставно и да се може урадити пратећи неколико једноставних корака. Следећи кораци се могу користити да сазнате како добијате бесплатне кредите на Цоунтер Блок-у и како да искористим Блок Цоунтер кодове да бих добио награде у игри и друга побољшања као што су Цоунтер Блок кодови за бесплатне предмете и појачања.

1. Покрените Цоунтер Блок игра.

2. Пронађите и кликните на дугме Кодови на главном екрану.

3. Дођите до оквира за текст Ентер цоде хере и откуцајте тајни код.

4. Притисните тастер Ентер на тастатури да бисте искористили награду.

Како добити нове Цоунтер Блок кодове

Често нема званичних најава пре објављивања нових Цоунтер Блок кодова. Међутим, кад год се ови кодови објаве, понекад се вести изнесу од стране званичних друштвених медија који су задужени за програмере игара. Стога је увек добра идеја пратити програмере на њиховим друштвеним медијима као што су Твиттер, Инстаграм, Фацебоок и ИоуТубе. Ако не можете да пронађете ажурирања на друштвеним мрежама програмера, други метод је да пратите наменске веб странице и блогове. Постоји много веб локација које пружају ажурирања за различите игре, укључујући. Ове веб странице се рутински ажурирају да би добијале најновије вести и ажурирања, као што су објављивање или истек постојећег кода игре.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како користити кодове у Цоунтер Блок-у?

Анс. Кодови су важан део игре Цоунтер Блок, можете искористити ове кодове да бисте добили разне награде и појачања у игри.

К2. Могу ли да играм Цоунтер Блок на рачунару?

Анс. Да, Роблок Цоунтер Блок се може играти на уређајима као што су рачунари и мобилни. Међутим, већина корисника више воли рачунар да би играо игру у најбољем квалитету.

К3. Да ли ће бити нових кодова за Цоунтер Блок?

Анс. Одлука о увођењу нових кодова за игру у потпуности зависи од програмера. Такође би требало да пазите на разне наменске веб странице и блогове да бисте добијали редовна ажурирања за игру.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да набавите Цоунтер Блок све кодове за откуп на Роблок платформи. Обавестите нас који код вам је успео и који вам је донео најбољу награду. Ако имате питања или сугестије за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.