Ваше путовање до финансијског здравља

Остати на правом путу и ​​јасно сагледати своју финансијску слику је изазован задатак. Шта са свим деловима који се стално крећу:

  • Постављање буџета
  • Праћење и преглед трошкова
  • Доношење инвестиционих одлука
  • Редовно процењујте своју нето вредност

Да ли треба да боље схватите своју потрошњу, да смислите свој буџет или чак да проверите свој кредитни резултат? Софтвер за финансијско планирање и проверу инвестиција може бити одличан начин да преузмете контролу над својим финансијама.

Софтвер за личне финансије ће ублажити терет рада са бројним табелама и документима и помоћи ће вам да изградите боље навике у руковању новцем.

Било да желите да имате потешкоћа у праћењу своје потрошње или вам је потребно транспарентније разумевање ваших финансија, упознајемо вас са Оснажитиједан од најтоплијих финансијских технолошких производа на тржишту данас.

Овај преглед дубоко зарони у једну платформу на коју можете да се ослоните. Истражујемо како Емповер функционише, укључујући како да изградите богатство тако што ћете данас преузети контролу над својим финансијама.

Оснажити је платформа за управљање богатством раније позната као Персонал Цапитал која користи комбинацију робот-саветника алгоритама и личних финансијских саветника како би понудила холистички приступ инвестирању.

Компанија омогућава корисницима да прате своја улагања и финансијско стање, нуди плаћену услугу управљања богатством и широк спектар бесплатних финансијских алата. Емповер омогућава корисницима да пазе на своје финансијско здравље, а истовремено им омогућавају поглед на свој новац од 360 степени.

Платформа има алате за помоћ корисницима у процесима као што су буџетирање, анализа портфолија инвестиција и креирање финансијских мапа пута. Штавише, можете користити услугу управљања богатством компаније да направите личну инвестицију и радите директно са искусним финансијским саветником како бисте прилагодили свој портфолио инвестиција.

Без обзира да ли сте почетник или стари корисник који редовно врши проверу новца, али тражи другачији алат, Емповер-ова листа финансијских алата и калкулатора могла би бити управо оно што сте ви и ваша породица тражили.

Оснажите примарне понуде

Корисници Емповер могу уживати у следеће три основне понуде:

Бесплатна финансијска контролна табла

Емповер-ова бесплатна финансијска контролна табла је алатка која омогућава корисницима да повежу своје налоге ради лакшег управљања новцем и праћења свог инвестиционог портфеља са једне локације на мрежи. Потрошач ће добити приступ овој контролној табли чим се региструје за налог за оснаживање.

Листа алата доступних са овом понудом буџетирања може помоћи корисницима у планирању образовања, новчаним токовима, планирању инвестиција, буџетирању и пензијској штедњи, између осталог.

Рачун за управљање готовином

Емповер Персонал Цасх рачун је још један од других бесплатних производа који нуде високоприносно управљање готовином, нудећи ФДИЦ осигурање у износу до 2 милиона долара. Овај рачун за држање готовине још не прихвата дебитне картице, али компанија каже да је ово још увек у току.

Услуге управљања богатством

Услуга управљања богатством је вишеслојна понуда доступна корисницима са минималним стањем на рачуну од 100.000 УСД. Ово је тренутно једина услуга на платформи где се од корисника тражи да депонују средства, пошто су Емповер персонална готовинска и финансијска контролна табла доступна свим корисницима.

  Како да направите преводилац Морзеовог кода користећи Питхон

Како функционише Емповер

Процес постављања Емповер-а није ракетна наука и релативно је брз. Када се пријавите за налог и пријавите се на њихову веб локацију, можете одмах повезати све своје финансијске рачуне, укључујући банковне рачуне, кредитне картице, хипотеке, инвестиције и друге рачуне.

Након што сте пријављени, процес повезивања налога подразумева унос ваших личних података, а софтвер ради остало. Платформа обезбеђује информације корисника користећи висококвалитетне процесе безбедности и шифровања како се очекује од ваше редовне банке.

Ваше безбедне информације су на истом нивоу као и информације о вашем рачуну код вашег онлајн банкара или инвеститора. Штавише, ваша инвестициона имовина ће наставити да расте како будете додавали налоге, а када достигнете границу од 100.000 долара, члан тима Емповер ће вас контактирати.

На овај начин, Емповер се разликује од конкуренције због своје додатне компоненте управљања новцем, која превазилази редовно лично улагање.

Управљање богатством

Између редовног робо-саветника и инвестиционе фирме, Емповер користи компјутерске програме и алгоритме за креирање и управљање корисничким портфолиом. Осим тога, они имају људске финансијске саветнике који нуде персонализоване савете за инвестирање у три нивоа на основу њихових јединствених потреба.

Ниво # 1: Инвестиционе услуге: Инвестициона услуга је дизајнирана за кориснике који имају између 100.000 и 200.000 долара имовине који добијају неограничено финансијско планирање и савете за пензионисање од саветника.

Ниво # 2: Управљање богатством: Корисници са стањем на рачуну између 200.000 и 1 милион долара имају по два финансијска саветника. Осим тога, могу да консултују специјалисте за осигурање, порезе, некретнине и опције за акције.

Ниво #3: Приватни клијент: Свако ко акумулира имовину вредну више од милион долара откључава овај ниво, нудећи ексклузивне услуге, укључујући улагања у обвезнице и капитал, изградњу наслеђеног портфеља и ниже накнаде почевши од 3 милиона долара.

Алокација активе

Са стручњацима који верују да алокација средстава чини преко 90% РОИ инвеститора и да је једина најзначајнија детерминанта перформанси портфеља, желите да избегнете замке неправилне алокације средстава.

Алат Емповер анализира ваш повезани налог и информације које дајете о својим циљевима како би вам дао графикон који је лако читљив који истиче вашу тренутну расподелу у поређењу са вашим стварним потенцијалом.

Апликација Емповер анализира ваше власништво у инвестиционом портфељу и оцењује их према величини, стилу и економском сектору како би вам помогла да откријете начине да добијете повраћај улагања и избегнете инвестиционе замке.

Платформа приказује вашу циљну алокацију, наглашавајући области вашег портфеља које можете побољшати и алтернативне резултате алокације средстава креиране на основу одговора које сте дали током провере улагања.

Анализа прошлих перформанси

Алат Емповер Инвестмент Цхецкуп такође нуди визуелни приказ који приказује паралелно поређење тренутног портфолија корисника. Он даје препоруке на основу услова ваше пројектоване штедње за пензију, историјских перформанси и односа ризик/принос.

Можете користити достављене информације да фино подесите своју циљну алокацију од ваше почетне алокације на основу тога да ли треба да усвојите агресивнији или конзервативнији приступ инвестирању.

Процена ризика портфеља

Алат за проверу инвестиција нуди бесплатне увиде у вези са оптимизацијом алокације вашег портфеља како бисте повећали своје богатство.

  Како уклонити некога од најбољих пријатеља на Снапцхату

Емповер нуди вредне информације, као што је тачан износ новца који треба да уложите у ребаланс вашег портфеља како бисте смањили ризик и максимизирали повраћај улагања, осим што вам нуди будућу пројекцију вашег портфеља и шта можете очекивати да ћете зарадити као годишњи принос.

Праћење циљева

Уз погодности улагања, Емповер-ов бесплатни алат за планирање штедње вам омогућава да видите своју укупну штедњу како бисте остали на правом путу са својим циљевима штедње и пензионисања. Алат је такође дизајниран да вам помогне да направите све неопходне промене када открије одступање од постављених циљева.

Платформа олакшава уштеде у хитним случајевима тако што израчунава износ новца који је потребан током хитне ситуације од 3-6 месеци на основу вашег месечног буџета да бисте предложили шта вам је потребно током тог временског периода.

Ту је и циљ штедње за пензију, који алатка израчунава, плус алатка за смањење дуга која приказује све ваше дугове и њихове каматне стопе и даје вам представу о процењеној дужини плаћања док не постанете ослобођени дугова. Предност овог алата је што помаже у припреми за хитне случајеве, циљаној уштеди и управљању дугом.

Апликација за мобилне уређаје

Емповер Дасхбоард има апликацију, мобилну верзију десктоп контролне табле, којој можете приступити док се крећете. Мобилна апликација ће вам помоћи да видите резиме својих налога, укључујући укупну имовину, приходе, трошкове и ток новца.

Апликација је такође згодна са листама свих ваших трансакција, расподелом буџета и потрошње, прегледом укупних инвестиција, саветима за проверу улагања и разговорима о перформансама портфеља без заборављања вредности вашег пројектованог портфеља за пензионисање.

Иако апликација неће приказати све напредне функције платформе као што су анализатор накнада и подсетници за рачуне, она остаје одличан начин да пратите своје финансије са било ког места.

Сигурност и приватност података

Ако се питате да ли је Емповер безбедан и ваши подаци сигурни, одговор је потврдан. Платформа је имплементирала различите безбедносне мере за заштиту личних и финансијских података корисника.

Поред постављања неколико протокола за аутентификацију за уређаје које користите путем телефонских позива, е-поште или СМС порука, неке безбедносне функције које је Емповер поставио укључују:

Шифровање података: Емповер обезбеђује све податке користећи АЕС-256 енкрипцију, коју такође користи америчка војска.

Вишефакторска аутентификација: Можете да заштитите своје мобилне уређаје користећи биометријску аутентификацију или своје налоге путем вишефакторске аутентификације.

Програм за награђивање безбедности: Платформа покреће програм за награђивање који награђује сваког хакера који пронађе и пријави потенцијалну безбедносну слабост Емповер-у.

Праћење превара: Корисници могу да примају дневни надзор трансакција путем е-поште како би уочили све сумњиве трансакције.

Са мерама попут ове поменуте овде, можете бити сигурни да је алатка Емповер Инвестмент Цхецкуп довољно сигурна да корисницима пружи мир који им је потребан.

Како започети

Ако сте уверени да је алатка за проверу улагања у Емповер права за вас, показаћемо вам једноставан процес пријавити се.

Корак 1: Региструјте се за налог: Морате да унесете своју адресу е-поште и број телефона и креирате лозинку.

Корак # 2: Попуните упитник: Одговорићете на неколико једноставних питања у вези са вашим финансијским и пензионим циљевима.

Корак #3: Повежите и синхронизујте своје налоге: Повежите све своје спољне финансијске рачуне, укључујући текуће рачуне, инвестиције и ЦД-ове, приходе и све инвестиционе рачуне. Имаћете тренутни приступ бројним бесплатним алатима и калкулаторима.

  Како проверити да ли је неко прочитао вашу е-пошту

Корак 4: Потражите бесплатну консултацију: Ако ваша имовина прелази 100.000 долара, можете испробати услугу управљања богатством. Члан тима финансијског саветника Емповер ће вас вероватно позвати да закаже састанак.

Након прегледа вашег тренутног финансијског стања, ваших планова и циљева, као и толеранције на ризик, саветник ће, у наредним консултацијама, предложити вашу персонализовану стратегију улагања.

Позив ће вероватно покрити како креирати порески ефикасан портфељ, увид у токове готовине и буџетирање, као и савете о диверсификацији.

Корак 5: Отворите инвестициони рачун: Ако сте задовољни предлогом, следећи корак је отварање и финансирање инвестиционог рачуна. Међутим, ако одлучите да Емповер-ов инвестициони савет није за вас, и даље можете користити бесплатне консултације и савете које сте добили да направите алтернативне планове.

Да ли је Емповер право за вас?

Целокупна структура Емповер-овог алата за проверу инвестиција има много смисла. Штавише, њихова бесплатна финансијска контролна табла представља свеобухватан скуп алата који могу заменити финансијског саветника за некога ко не може да приушти да га ангажује. Постоје најмање три значајне предности за свакога ко спада у ову групу:

Подаци у реалном времену: Планер инвестиција Емповер не ради користећи претпоставке. Тачни подаци прикупљени из ваших информација и рачуна за пензионисање израчунавају и показују вам да ли сте на правом путу да остварите своје жељене циљеве у доступним роковима.

Прилагођавање: Алат Емповер вам омогућава да процените утицај широког спектра активности, од факултета до узимања хипотеке и свега између, на ваше финансијске циљеве

Откријте скривене накнаде: Емповер садржи анализатор накнада који испитује различите укључене шеме како би открио скривене инвестиционе накнаде које плаћате на својим бројним финансијским рачунима без вашег експлицитног знања.

Пошто постоји велика шанса да ћете акумулирати нешто новца како напредујете у свом животу и каријери, инвестициони план је најбољи начин да изградите богатство. Како ваше инвестиције расту, по величини и сложености током времена, долази до тачке када вам је потребан стручњак који ће вам помоћи да их носите.

Ту на сцену ступа Емповер Инвестмент Цхецкуп Тоол, и морате размислити о регистрацији да бисте искористили предности многих бесплатних и напредних понуда. Без обзира на то, минимални праг од 100.000 долара значи да само појединци са високом нето вредношћу могу имати користи од њихове врхунске понуде.

Доња граница

Емповер нуди практичан скуп алата за финансијско планирање, посебно ако имате озбиљне планове за будућа улагања и одлазак у пензију. Најбољи део је што су његови алати за управљање новцем, од којих су неки међу најбољима на тржишту, бесплатни.

Пошто нема шта да изгубите у регистрацији за бесплатни налог, можда ћете желети да га испробате и схватите свој финансијски и инвестициони живот. Алати за анализу портфолија компаније Емповер су такође неопходни за сваког ко жели да разуме своје власништво, посебно за људе који имају више од једног налога код неколико брокера.

Како растете и унапредите своје инвестиције на различите нивое, Емповер је алатка која вам је потребна због својих напредних функција управљања богатством.

Ако желите да избегнете бол због жаљења због доношења брзих, ирационалних одлука о улагању, боље је да се придружите савременим групама инвеститора који користе инвестиционе алате да бисте научили о улагању.

Иако би функција управљања богатством могла бити скупља од конкуренције, Емповер је одлична платформа која ће вам помоћи да добијете упутства за инвестирање и научите да управљате читавим финансијским животом са једне платформе.