Зашто Инстаграм приказује „Извините, ова страница није доступна“? Како да исправите грешку

Не можете да видите садржај на Инстаграму? Грешку је обично довољно лако поправити, у зависности од тога шта је узрокује. Ево неких разлога због којих можете наићи на грешку „Жао нам је, ова страница није доступна“ на Инстаграму и како да је поправите.

Можда ништа није у реду са Инстаграм налогом или садржајем којем желите да приступите; можда сте једноставно кликнули на погрешно написану везу. Ако сте делимично копирали везу или сте случајно додали додатни карактер, Инстаграм ће вам показати поруку: „Жао нам је, ова страница није доступна“.

У том случају, поново копирајте везу или замолите пошиљаоца да још једном провери везу. Али ако сте сигурни да је веза исправна, можда постоји други разлог недоступности садржаја.

2. Инстаграм објава је избрисана

Ако је проблем ограничен на одређени пост, велике су шансе да је избрисан. Можете замолити пријатеља да приступи истој вези. Ако добију и грешку „Извини, ова страница није доступна“, не можете ништа да урадите.

3. Инстаграм можда не ради

Ако је Инстаграм више пута приказао исту поруку на различитим објавама, можда постоји проблем са Инстаграм серверима. Можете да одете на Довндетецтор и проверите да ли су други корисници у вашем региону пријавили проблеме.

  Разноврсни услужни програм за управљање датотекама превуци и испусти за ОС Кс [Paid]

Ако Инстаграм сервери не раде, мораћете да сачекате да се проблем реши. Међутим, ово би могла бити добра прилика да се одморите од друштвених медија и уживате у предностима.

4. Имате погрешну интернет везу

Ако ништа није у реду са Инстаграм везом и серверима, проблем је можда у вашој интернет вези. Ако имате нестабилну интернет везу, Инстаграм неће правилно учитати садржај и приказати поруку о грешци.

Можете покушати да поново покренете рутер или да се пребаците на другу Ви-Фи мрежу да бисте поправили нестабилну Ви-Фи везу.

5. Блокирани сте на Инстаграму

Ако не можете да видите приче или објаве одређених корисника Инстаграма, можда су вас блокирали на Инстаграму.

Можете рећи да ли вас је неко блокирао на Инстаграму ако не можете да им пошаљете поруку или не можете да их пронађете путем Инстаграм претраге, између осталих метода.

Можете покушати да пређете на други Инстаграм налог да видите да ли је садржај сада доступан. Алтернативно, можете копирати везу и приступити јој преко анонимног режима прегледача. Међутим, овај метод неће радити ако користе приватни Инстаграм налог.

6. Корисник Инстаграма је деактивирао свој налог

Не можете да видите ниједан пост или причу ако налог више није активан. Ако Инстаграм прикаже поруку о грешци за одређени налог, велике су шансе да су деактивирали или избрисали свој Инстаграм налог.

Да бисте га тестирали, отворите Инстаграм функцију претраге и унесите корисничко име. Ако се не појави у резултатима претраге, они су избрисали или деактивирали налог. У овом случају, више не можете да видите садржај налога док га поново не активирају.

  10 најбољих мацОС апликација и савета у 2016

7. Покрећете стару верзију Инстаграма

Обично ажурирања укључују безбедносна побољшања, исправке грешака и нове функције које могу да побољшају ваше искуство. Али такође омогућавају да апликација ради глатко.

Ако неке од функција Инстаграма не раде као и обично, требало би да ажурирате апликацију на најновију доступну верзију. Апликацију можете лако ажурирати преко Гоогле Плаи продавница или Аппле Апп Стореу зависности од оперативног система вашег уређаја.

Испробајте ове различите исправке и, надамо се, ускоро ћете поново моћи да беспрекорно прегледате Инстаграм. Али ако сте и даље заглавили са грешком након покушаја ових поправки, требало би контактирајте подршку за Инстаграм да видите да ли вам могу помоћи да решите проблем.