10 најбољих механичких игара за задивљујућу визуелност и експлозивну игру

Роботи нису корисни само у индустрији, већ су и центар привлачности у играма. Дакле, ево нас са листом најбољих Мецх игара које треба испробати.

Игре са великим, набријаним роботима одувек су задржале своје место на тржишту, било да желите интензивну симулацију и тактику или узбудљиву навалу мех анимеа.

Шта су Мецх игре?

Огромни хуманоидни роботи, или мехови, често служе као примарни елемент играња у мех играма, које се називају и меха игре. Различити поџанрови мех игара укључују симулације, борбе и стратешке игре.

Симулационе мех игре имају за циљ да дају играчима реалистичан осећај командовања механизмом. Морају се носити са мобилношћу својих мехова, оружјем и другим системима. Брзе акционе мех игре често укључују жестоку мех борбу.

Играчима се обично дају различита оружја и јединствене вештине да победе своје противнике. Фокусирајући се на контролу тима мехова, стратешке мех игре захтевају од играча да донесу тактичке изборе у вези са тим које механизме да користе и како да их позиционирају.

За играче, играње механичких игара може бити осебујно и узбудљиво искуство. Масивни, програмабилни роботи који се могу користити да се боре у интензивним биткама и завршавају изазовне мисије често су представљени у овим видео играма.

Када играчи управљају својим меховима, доносе тактичке изборе и боре се са страшним непријатељима, мех игре такође могу дати играчима осећај моћи и контроле.

Иако се мех игре могу наћи у различитим жанровима, све их повезује безвременска фантазија коришћења механизованог оклопа у борби. Механичке игре често воле играчи који цене огромне борбе робота и теме научне фантастике.

Балансирање напада и одбране у Мецх играма

Напад и одбрана морају бити избалансирани у мех играма јер могу да изврше или прекину мисију. Следећи савети могу вам помоћи да постигнете ову равнотежу.

Схватите своју улогу

Препознајте предности и мане свог механизма и своје место у одреду. Да ли сте моћник или само подршка? Можете дати приоритет нападу или одбрани тако што ћете бити свесни своје улоге.

Направите добро избалансирано оптерећење

Изаберите алате и опрему која успоставља равнотежу између напада и одбране. Размислите о офанзивном оружју са изузетно високим учинком, али ниском стопом паљбе и о одбрамбеном оружју са великом стопом ватре, али са благим учинком оштећења.

Користите поклопац мудро

Искористите терен и препреке. Склоните се ако примате долазну ватру, али само мало зависите од тога јер вам може ограничити покретљивост и вид.

Радите заједно као тим

У механичким играма комуникација је неопходна. Развијте офанзивну и дефанзивну стратегију која је избалансирана са вашим тимом. Заједно можете победити опозицију тако што ћете ојачати међусобна подручја слабости.

Останите активни

Избегавајте да проводите превише времена на једном месту. Одржавајте чврсту локацију која нуди заклон и тактичке предности док се крећете како бисте избегли да постанете очигледна жртва за противника.

У мех играма, балансирање напада и одбране захтева мешавину стратегије, сарадње и брзог размишљања. Можете повећати своју вероватноћу да успете у било којој мисији обраћајући пажњу на ове смернице.

Хајде да се сада осврнемо на листу најбољих механичких игара за љубитеље разноликог жанра које она доноси са собом и пружа дуготрајно искуство.

Баттлетецх

Баттлетецх је тактичка потезна механичка игра смештена у измишљени свет у коме се више фракција такмичи да контролише територију и ресурсе. Огромни мехови које играчи контролишу могу бити опремљени разним оружјем, оклопима и другим додацима. У игри су доступне и кампање за једног играча и за више играча.

  Како избрисати све своје Фацебоок слике

Основна игра Баттлетецх-а се усредсређује на ратовање засновано на потезу, где играчи наизменично маневришу својим меховима, нападају непријатељске мехове и регулишу њихов ниво топлоте.

Играчи воде плаћеничку компанију унутар кампање за једног играча и прихватају послове како би зарадили новац, спасили делове и изградили своју репутацију.

Играчи се суочавају са све изазовнијим противницима како кампања траје, добијају приступ моћнијим механизмима и приморани су да доносе кључне одлуке које би могле да промене начин на који се радња одиграва. На крају крајева, Баттлетецх је софистицирана и интригантна игра која пружа сате стратешког играња и драматичних мех борби.

Издавач – Парадок Интерацтиве

Девелопед Би – Харебраинед Сцхемес

Датум изласка – 24. април 2018

Доступне платформе – Стеам, Виндовс, Мац ОС

Мецх Варриор Онлине Соларис 7

Огромне борбе робота одвијају се у борби у стилу арене у стратешкој игрици пуцачина за више играча МецхВарриор Онлине: Соларис 7. Играчи управљају сопственим прилагођеним БаттлеМецховима у биткама 1 на 1 или 2 на 2 у БаттлеТецх универзуму, такмичећи се за част и награде. БаттлеМецх-ови долазе у различитим класама у Соларису 7, од којих свака има предности и недостатке.

Да би се уклопили у њихов стил игре, они такође могу да модификују своју опрему тако што бирају између више оружја, оклопа и опреме. У режиму освајања игре, свака страна мора преузети контролу над одређеним тачкама на мапи и задржати контролу над њима.

Остали типови за играње укључују Деатхматцх и Кинг оф тхе Хилл. Штавише, игра има систем фракционог ратовања где се играчи могу придружити различитим фракцијама и преузети контролу над планетама за своју групу.

Победом у игри, играчи могу да стекну Соларис 7 готовину. Овај новац је користан за куповину нових БаттлеМецх-ова, оружја и друге опреме. Играчи се могу борити једни против других на турнирима и сезонским догађајима за више погодности и виши ранг.

Објавио – Пиранха Гамес Инц.

Развио – Пиранха Гамес Инц.

Датум изласка – 10. децембар 2015

Доступне платформе – Стеам

Даемон Кс Мацхина

Играчи видео игре Даемон Кс Мацхина контролишу прилагодљиви механизам познат као Арсенал за борбу против злих робота које контролише вештачка интелигенција под називом Имморталс. Игра нуди опције за више играча на мрежи поред једне битке са преко 50 мисија.

Четврто, разумни програм креиран да подржи пилоте и њихове арсенале регрутује вас да постанете пилот и усмерава вашу обуку. Можете преузети мисије из Ски Унион-а, Хоризон-а, Зен-а и Орбитала да бисте показали своју вредност.

Можете повратити оружје и компоненте из уништених непријатељских арсенала током ових мисија.

Можете надоградити своју опрему на својој вјешалици да добијете таленте који ће вам помоћи унутар и изван вашег арсенала, купити више оружја и компоненти како буду доступни, проучавати и креирати ново оружје на основу оног које већ посједујете и шефова које сте побиједили, и још.

Даемон Кс Мацхина пружа брзу мех борбену игру са разним прилагодљивим и узбудљивим функцијама играња.

Објавио – ЈП Марвелоус

Развио – Марвелоус Фирст Студио

Датум изласка – 13. септембар 2019

Доступне платформе – Нинтендо Свитцх и Виндовс

Стрике Суит Зеро: Дирецтор’с Цут

Играчи преузимају улогу пилота у видео игрици Стрике Суит Зеро: Дирецтор’с Цут, који могу да конвертују свој свемирски брод у Стрике Суит, моћан механизам. Издање игре Дирецтор’с Цут додаје нове елементе као што су побољшано осветљење и графика, више дизајна бродова, а такође и обновљене мисије.

Играчи морају активно управљати својим залихама енергије и одабрати најбоље оружје за сваку околност, пошто су правила игре заснована на брзој борби. Функција морфирања Стрике Суит-а даје игрици додатни слој стратегије омогућавајући играчима да тренутно прелазе између облика механизма и свемирских летелица.

  6 најбољих ВордПресс додатака за приступачност у 2022

Игра нуди и поглед из кокпита из првог лица и перспективу из трећег лица. Играчи могу да се боре за високе рангове против других противника у режиму преживљавања игре и режиму напада.

Објавио – Борн Реади Гамес

Девелопед Би – Борн Реади Гамес

Датум изласка – 8. април 2018

Доступне платформе – Стеам, ПлаиСтатион 4, Ксбок Оне

Врховни командант 2

Тактичка игра у реалном времену под називом Супреме Цоммандер 2 усредсређује се на огромне, механизоване армије које се боре за превласт. Играчи контролишу копнене, ваздушне и морске војске и подижу структуре за стварање ресурса и трупа. Режим кампање у игри говори причу о космичкој борби и три фракције, свака са јединственим јединицама и технологијама.

Играч добија базу на почетку игре у најзначајнијем режиму планиране кампање и такмичи се против унапред дефинисаног непријатеља. Играч мора да постигне одређене циљеве да би завршио ниво.

Играчи такође могу да стекну шири избор јединица како кампања напредује, циљеви постају све изазовнији, а противник јача.

Штавише, Супреме Цоммандер 2 има опцију за више играча која омогућава до 8 играча да се боре на мрежи или преко ЛАН-а. Љубитељи стила стратегије у реалном времену уживаће у жестокој и узбудљивој акцији игре због њене огромне војске и стратешке дубине.

Објавио – Скуаре Еник

Девелопед би – Гас Поверед Гамес

Датум изласка – 16. март 2010

Доступне платформе – Ксбок 360 и Виндовс

МецхВарриор 5: Плаћеници

БаттлеТецх универзум је окружење за МецхВарриор 5: Мерценариес. Последња деценија Трећег сукцесијског рата је приказана у почетној сцени игре, у којој играч преузима улогу почетника плаћеника Мех-Ратника који излази из рушевина уништене плаћеничке јединице.

Они могу прихватити уговоре од било које од доступних фракција у овом тренутку. Кампања је активна до 3049. године, непосредно пре инвазије кланова.

Играчи могу да ангажују стварне људе или механичке пилоте које контролише вештачка интелигенција као чланове свог одељења плаћеника у режимима игре за једног играча и кооперативних више играча.

БаттлеМецхови у МецхВарриор 5 долазе у различитим стиловима, од благих до тешких, и сваки има јединствено оружје и вештине. Механизам играча се може додатно прилагодити побољшањем његове опреме, оклопа и оружја.

Са прелепим балансом тактичке игре, персонализације и драматичне борбе, МецхВарриор 5: Мерценариес је одличан додатак мех жанру.

Издавач – Пиранха Гамес

Девелопед би – Пиранха Гамес

Датум изласка – 27. мај 2021

Доступне платформе – Ксбок и ПлаиСтатион 4&5

Мецх Армада

У футуристичком универзуму Мецх Армада, играчи преузимају команду над моћним меховима и учествују у борби са непријатељским трупама. У игри је доступно неколико различитих механизама, од којих сваки има своје посебне особине и арсенале.

Добијајући бодове из победа, играчи могу да их користе за куповину новог оружја, вештина и козметичких побољшања за своје мехове. Играчи могу да се такмиче против непријатеља које контролише вештачка интелигенција или других играча на мрежи у режимима игре за једног играча и за више играча.

Захваљујући задивљујућој графици и звучним ефектима, играчи могу у потпуности да се уроне у будући свет мех борби у Мецх Армади. Игра пружа свеукупно узбудљиво и изазовно искуство и за ентузијасте мехова и акционих игара.

Објавио – Лионцоде Гамес

Девелопед би – Лионцоде Гамес

Датум изласка – 16. јун 2022

Доступне платформе – Стеам

Оверриде: Мецх Цити Бравл

У видео игрици Оверриде: Мецх Цити Бравл, корисници командују огромним меховима који се боре са другим меховима у разним градовима широм света. До 4 играча могу да учествују у онлајн или локалној акцији подељеног екрана у режимима игре за једног играча и за више играча.

  Једноставан [But Comprehensive] Водич

У Оверриде: Мецх Цити Баттле, мехови поседују различите вештине, као што су снажни напади у ближој борби, далекометно оружје и специјалне акције. Уз много скинова и опреме, играчи могу персонализовати своје механизме и имати јединствено искуство.

Деструктивне поставке су још једна компонента игре која се може искористити за надмудривање ривала или развој нових тактика. Како напредују кроз игру, играчи могу да унапреде механизме и открију нове моћи. Оверриде: Мецх Цити Баттле нуди узбудљиво искуство препуно акције за љубитеље борбених и мех игара.

Објавио – Модус Гамес Бразил

Развио – Баланце Инц

Датум изласка – 10. август 2018

Доступне платформе – ПлаиСтатион 4

Вар Тецх Фигхтерс

Видео игрица Вар Тецх Фигхтерс садржи најсавременије борбене мехове који су створени изричито за маневрисање кроз опасна мора и напад на супротстављене фракције које се такмиче за команду над оним што је мало земље остало.

Након што заврше мисије игре, играчи могу опремити своје мехове разним оружјем и надоградити своју опрему. Игра се заснива на бјесомучним биткама у којима играчи користе агилност и наоружање мехова да би савладали препреке и поразили чудовишта.

Задивљујући подводни пејзажи и замршени механички дизајни представљени су у врхунској графики, која побољшава акцију. Играч има контролу над изгледом и перформансама због способности робота да прилагоди сваку компоненту.

Вар Тецх Фигхтерс Мецх има режим за више играча који омогућава играчима да учествују у жестокој борби једни са другима поред примарне кампање. Све у свему, ова узбудљива игра комбинује најсавременију технологију, интензивну акцију и задивљујући наратив да би произвела јединствено и задивљујуће искуство играња.

Објавио – Бловфисх Студиос

Развио – Драккар Дев

Датум објављивања – 19. јун 2020

Доступне платформе – Нинтендо Свитцх и Ксбок Оне

Титанфалл 2

У видео игрици за снимање из првог лица Титанфалл 2, играчи преузимају контролу над пилотима и њиховим огромним роботским Титанима, који могу бити опремљени разним оружјем и способностима. Игра се одвија у футуристичком окружењу.

Многи други режими игре су доступни у режиму за више играча, укључујући традиционални тимски меч смрти и игре засноване на циљевима.

Кампања за једног играча прича причу о пилоту по имену Џек Купер, чији је циљ да спречи опаку ИМЦ корпорацију да уништи планету супероружјем. Заједно са брзом паљбом, кампања укључује различите елементе игре као што су платформе, загонетке и стеалтх.

Заслуге игре за више играча, или бодови искуства, додељују се играчима на основу њиховог учинка или тога да ли њихов тим успе или не успе. Играчи морају да акумулирају заслуге да би напредовали и добили приступ новом оружју, вештинама, опцијама прилагођавања и другим функцијама.

Карактеристична карактеристика игре је увођење Титана, које играчи могу призвати током борбе и нуде тактичку предност на бојном пољу. Коначно, Титанфалл 2 је брза, добро дизајнирана мех игра са занимљивом нарацијом и узбудљивом игром за више играча.

Издавач – Елецтрониц Артс

Развио – Респавн Ентертаинмент

Датум изласка – 28. октобар 2016

Доступне платформе – ПлаиСтатион 4 и Ксбок Оне

Закључак

Играње механичких игара може бити фасцинантно и задивљујуће искуство за играче као што су научна фантастика и игра препуна акције. Заједно са богатом графиком и звучним ефектима, ове игре често нуде играчима различите могућности прилагођавања и шансе за стратешко доношење одлука.

Док играчи контролишу огромна роботска возила и учествују у борби са противницима, мех игре такође могу дати играчима осећај моћи и контроле. Иако не могу сви играчи да цене игру, они који то воле наћи ће сате изазова и забаве у окружењу мех игре.

На крају крајева, играње механичких игара може бити сјајна прилика за играче да искусе будућа подешавања и да своје борбене способности ставе на тест. Испробајте најбоље механичке игре од горе наведених и сазнајте то сами.

Затим можете погледати неке популарне Нинтендо свитцх игре за преживљавање и авантуре.