11 најбољих платформи за креативно управљање за ваше кампање [2023]

Софтвер за управљање креативним садржајима помаже корисницима у управљању, дизајнирању, аутоматизацији и дистрибуцији креативних ставки дигиталних огласа.

Многа предузећа се суочавају са потешкоћама у руковању процесом креирања и дистрибуције дигиталних огласа ручно од фазе концепта до завршетка.

Ручно управљање идејама, стављање свих у ваш креативни тим, сарадња, дистрибуција задатака и извођење коначног пројекта никада није лако. На крају, може постати сложено и захтевати од вас да потрошите више времена и труда на сваки задатак.

Због тога брендови, оглашивачи и агенције стално траже аутоматизовану, вишеканалну платформу за оглашавање како би добили боље искуство оглашавања.

Од прикупљања креативних идеја до одјављивања на пројекту, софтвер за креативно управљање може вам помоћи да све поједноставите.

Он ће аутоматизовати задатке који се понављају, уштедети вам време, максимизирати РОИ, побољшати продуктивност корисника и понудити многе друге предности.

Хајде да разговарамо о креативном управљању и најбољим софтверским решењима за креативно управљање која нуде корисне и напредне функције за ваше маркетиншке кампање.

Ево кратког резимеа најбољих платформи за креативно управљање о којима ћу расправљати у наставку.

Платформа

Значајне карактеристике

Линк

Медиавиде

Креативно управљање засновано на облаку, кампање за дистрибуцију.

Адобе Екпериенце Цлоуд

Аутоматско креирање огласа, поновно циљање

Адацадо

Готова кампања, креирање огласа

Баннерфлов

Креативно управљање кампањом, доношење одлука засновано на подацима

Сторитек

Тренутно креирање садржаја огласа, аутоматизација

Аиртори

Креирање динамичког садржаја, компатибилност ознака огласа

Паметно

Персонализовано креирање огласа, АИ увиди, аутоматизација на више платформи

Зифлов

Алати за сарадњу и повратне информације, безбедност на нивоу предузећа.

НЕКСД

Лагани интерактивни огласи, изгледи без кода

Ад-Либ.ио

Проширење вештачке интелигенције, интеграција медија и управљање кампањама.

Биндер

Креативно управљање токовима посла, сарадња, аналитика

Шта је креативни менаџмент?

Креативно управљање је подврста управљања пројектима која циља само на креативне пројекте, као што су рекламне и маркетиншке кампање, ре-брендирање, видео продукција и веб дизајн. Циљ му је да окупи људе, процесе и друге покретне делове на једном месту, дајући вам интегрисану платформу за постизање профитабилних резултата.

То је пракса која укључује несметано управљање и испоруку креативних пројеката и предмета у агенцијама и предузећима. Он управља свим фазама вашег креативног развоја и надгледа процес креирања слика, изгледа, копија и уметности за ваше креативне пројекте.

Креативни менаџери су одговорни за формирање одличног тима са новим, потребним вештинама за одржавање високог степена креативности.

Шта је софтвер за креативно управљање?

Софтверско решење за креативно управљање је алатка заснована на облаку коју издавачи и брендови могу да користе за производњу, мерење и дистрибуцију креативних идеја. Са све већом сложеношћу око индустрија, неопходно је користити централизовано место за све своје креативне кампање.

Основна употреба софтвера за креативно управљање је дизајнирање огласа и њихова производња у великом обиму. Користи комбинацију аутоматских и ручних функција да побољша креативне резултате вашег тима. Може да генерише различите огласе за прилагођавање ваших огласа и слање ваше поруке публици.

Шта је потребно за креативно управљање?

Креативно управљање пројектима нуди оквир вашој организацији како би се осигурало да се посао обавља у оквиру буџета и на време уз одржавање високог нивоа стандарда. Нуди следеће предности, због чега га многе организације усвајају.

 • Креативно управљање осигурава да се пројекти јасно објасне међу члановима креативног тима, а рад се равномерно распоређује на одговарајуће појединце.
 • Елиминише сате рада у креирању огласа. Уместо тога, можете се усредсредити на дизајнирање бољих идеја за кампању како бисте повећали ангажовање.
 • Оглашивачи могу да генеришу поруке бренда и огласе који су дизајнирани за циљну публику. Можете додати интерактивне елементе, као што су слике и видео снимци, да бисте привукли купце.
 • Креативни менаџмент омогућава оглашивачима и брендовима да сарађују на различитим пројектима упркос њиховој географској локацији.
 • Спречава креативне проблеме праћењем циљева и напретка пројеката како би се уверио да сви раде у складу са наведеним задатком.
 • Координира коментаре, повратне информације и процесе одобравања тако да сви у тиму буду задовољни пре покретања пројекта.

Како функционише софтвер за креативно управљање?

 • Иницијација: Ово је прва фаза у којој заинтересована страна или маркетиншки тим идентификује захтев. Заједно, и заинтересована страна и маркетиншки тим су поставили циљеве и циљеве заједно са обимом пројекта. Процеси и рокови су документовани како би се добио савршен план пројекта.

 • Планирање: Креативни менаџери дизајнирају детаљан план у којем се помињу сви детаљи пројекта, рокови и процеси. Затим се задаци распоређују међу тимом и утврђује се временски оквир токова посла, активности и одговорности.
 • Извршење: Креативни тимови користе алате за сарадњу како би аутоматизовали рад администратора. Комуникација је измерени обрт који се користи током фазе извршења. Креативни менаџери прате квалитет током фазе извршења.
 • Одјава: Ово је последња фаза у којој креативни менаџери прикупљају коначне повратне информације, спроводе сесију прегледа и обезбеђују потребне резултате.

Карактеристике софтвера за креативно управљање

Платформе за креативно управљање морају имати јединствен, вредан скуп функција које помажу брендовима, оглашивачима и агенцијама да ефикасно обављају свој посао. Да бисте изабрали најбољу платформу за креативно управљање за своје пословање, потребно је да проверите ове карактеристике:

 • Креатор огласа који користи креативно стварање
 • Висока интерактивност и аутоматско генерисање кода
 • Карактеристике за беспрекорну сарадњу
 • Управљање дигиталним средствима
 • Конзистентност бренда на различитим каналима
 • Динамиц Цреативити
 • Могућност отпремања огласа на више канала
 • Аналитика у реалном времену

Сада, хајде да заронимо у неке од платформи за креативно управљање.

Повећајте повраћај улагања маркетиншких кампања преко веб банера, штампаних и видео снимака Медиавиде‘с Цреативе Манагемент платформа. То је модел заснован на облаку који помаже издавачима, агенцијама и брендовима да скалирају, дистрибуирају, производе и мере утицаје креативних кампања.

Можете прилагодити, персонализовати и локализовати креативна средства у неколико географских подручја и дистрибуирати их користећи више канала. Медиавиде подржава локализоване и прилагођене видео снимке, веб приказне огласе, спољне натписе и још много тога.

Штавише, можете минимизирати процес доношења одлука и побољшати продуктивност маркетиншких стручњака, дизајнера и менаџмента.

Адобе Екпериенце Цлоуд

Ако добијете нову публику, уведете додатне производе и захтевате више персонализације, користите Адобе Екпериенце Цлоуд и дизајнирајте огласе који су вам потребни на основу вашег циља. Користи аутоматизовани процес креирања огласа за поновно циљање и тражење клијената.

Циљ је да се побољша релевантност поруке како би се привукли корисници док се користе у кампањама за тражење потенцијалних клијената.

За поновно циљање, програмско креативно управљање има за циљ да се фокусира на више вредности поруџбина и подстакне конверзију. Адобе Адвертисинг Цреативе доноси маркетиншке професионалце и дизајнере у интуитивном и самопослужном интерфејсу.

Адацадо

Да ли тражите лак и брз начин за приказивање огласа? Адацадо нуди готова решења за кампање у складу са вашим циљевима оглашавања и омогућава вам да са лакоћом почнете да приказујете мултимедијалне огласе. Омогућава вам да лако отпремате слике, поруке и логотипе руковањем остатком.

Без обзира да ли желите да приказујете једноставне и лаке статичне огласе или динамичке креативне огласе, Адацадо вам стоји иза.

Можете изабрати своје захтеве из опција филтера и изабрати решење за кампању већ данас. Поред тога, бесплатно користите функције платформе и плаћате само за производ који складиштите и огласе које приказујете.

Баннерфлов

Убрзајте одлуке и побољшајте перформансе са Баннерфлов Креативно управљање кампањом. То ће вам помоћи да управљате својим огласима са више опција за објављивање и ефикасно допрете до публике.

Искористите предности интеграција са више од 20 огласних сервера, ДСП-ова и мрежа. Можете дизајнирати огласе и објавити их директно у постојећем скупу огласа и кампањи на друштвеним медијима.

Баннерфлов нуди аутоматизовану дистрибуцију и интуитиван интерфејс који омогућава ефикасан радни ток. Такође можете да контролишете филијале и огласе усклађене са брендом и извозите видео записе и слике у Фацебоок Адс Манагер.

Комбинујте креативност, фидове података и аутоматизацију да бисте своје кампање учинили дирљивијим за клијенте. Такође можете побољшати учинак оглашавања путем доношења одлука заснованих на подацима користећи податке А/Б тестирања, топлотне мапе, аналитику и још много тога.

Штавише, покажите публици шта можете да понудите користећи стабло одлучивања, интуитивно подешавање, резервне огласе и још много тога. Паметни алгоритам Баннерфлов-а вам помаже да побољшате учинак, што промовише најбоље огласе.

Сторитек

Креирајте свој огласни садржај за свако тржиште и канал одмах са Сторитек. Можете да повећате своју дигиталну, штампану и видео продукцију док елиминишете скупе и споре маркетиншке процесе.

Алат вам може уштедети време и новац аутоматизацијом ваше креативне продукције. Такође, омогућава вам да тренутно креирате више кампања канала.

Повећајте повраћај улагања тако што ћете ангажовати своју публику на свакој тачки контакта. Можете креирати динамичке шаблоне да бисте тренутно прилагодили креативни садржај. Поред тога, можете скалирати своје дигиталне банере, статистику, отиске и видео записе помоћу платформе Сторитек једноставне за коришћење. Такође вам помаже да испоручите богате кампање са буџетом, на време, на сваком каналу и на свакој платформи.

Штавише, брзо активирајте своје кампање на сваком тржишту и каналу и тестирајте њихову ефикасност да бисте аутоматски оптимизовали учинак. Сторитек користи генеративну вештачку интелигенцију усклађену са брендом у вашем маркетингу како би технологију учинио доступнијом трговцима и дизајнерима.

Сторитек Цреативе Аутоматион Платформ

Одмах генеришите, активирајте и скалирајте своје кампање помоћу Сторитек Цреативе Аутоматион Платформ. Омогућава вам да испоручите висококвалитетан и обимни креативни садржај брже него раније.

Можете да креирате хиљаде мултиформатних и вишеканалних материјала са неколико кликова користећи његове динамичке шаблоне. Такође, ову имовину можете пласирати уживо широм тржишта.

Уз коришћење динамичких шаблона, можете да генеришете врхунске видео записе (МОВ, МП4), дигиталне банере (ХТМЛ5), материјале за штампање (ПДФ) и статичке (ЈПГ, ПНГ). Можете лако да прилагодите фонтове, логотипе, боје, слике, производе, језике и још много тога.

Сторитек интелигентно тумачи податке како би аутоматизовао производни процес маркетиншке имовине, подстичући ангажовање и приход.

Аиртори

Доживите богату платформу за оглашавање помоћу које можете лако креирати медијски садржај Аиртори. Његови унапред направљени шаблони смањују укупне оперативне и производне трошкове.

Аирторијев студио за креирање одредишне странице и самоуслужни креатор огласа служе као рекламна решења за медијске платформе. Брендови, издавачи и оглашивачи могу да искористе предности ове платформе засноване на облаку која им омогућава да креирају динамички садржај за објављивање на више канала.

Можете да шаљете поруке бренда у сваки део света користећи универзалне ознаке огласа. Ове ознаке огласа су компатибилне са разменама огласа, серверима за огласе и ДСП-овима, заједно са независним издавачима.

Поред тога, добићете метрику у реалном времену да бисте сазнали учинак сваке рекламе. Аиртори има више од 400 формата огласа које можете изабрати. Ово омогућава корисницима да добију узбудљиво искуство огласа уз помоћ различитих слика.

Паметно

Ангажујте своје клијенте релевантним и агилним креативцима и понудите персонализована искуства за покретање вашег пословања. Витх Паметноможете персонализовати своје огласе да бисте привукли све више клијената.

Управљајте, сарађујте и скалирајте своје огласе користећи алатке за аутоматизацију за активације на више платформи и тржишта.

Можете да користите прилагођене увиде вођене вештачком интелигенцијом да бисте откључали кључне покретаче учинка и замор од огласа да бисте предвидели када кампања треба да се ажурира. Визуелизирајте учинак креативних елемената и огласа и одмах предузмите акцију откривањем увида који се могу примијенити.

Можете да примените смернице и средства бренда да бисте креирали шаблоне за видео и слике. Ово вам помаже да повежете изворе података са шаблонима да бисте креирали бројне персонализоване огласе на различитим каналима како бисте повећали повраћај улагања и ангажовање. Такође можете да надоградите своје огласе на различита одредишта за пласман и величине на различитим платформама.

Зифлов

Испуните своје креативне потребе и добијте одличне повратне информације Зифлов. Нуди алате за дискусију за сарадњу са вашим тимовима како бисте брже доносили одлуке о повратним информацијама и коментарима.

Алатке за означавање платформе које се лако користе омогућавају вам да добијете повратне информације тачне у пикселима. Такође можете брзо прегледати коментаре и промене од верзије до верзије тако што ћете их упоредити.

Зифлов вам омогућава да прецизно у кадру коментаришете покрете и видео објекте. Добићете јединствен скуп алата за повратне информације за банере, веб странице и други изворни креативни садржај. Има платформу за интеграцију без кода или са ниским кодом која вам омогућава да се лако повежете са преко 1000 апликација и алата, као што су Асана, Гоогле Дриве, Дропбок, мондаи.цом и још много тога.

Уз Зифлов, можете да сарађујете на мрежи користећи било који уређај без инсталирања или преузимања апликације. Помаже вам да заштитите своје креативне садржаје уз СОЦ2 безбедност на нивоу предузећа. Поред тога, можете лако да отпремите било коју датотеку било које величине и одржавате тимску сарадњу брзим темпом. Гарантује 99,9% непрекидног рада тако да можете остати креативни током целог пројекта.

НЕКСД

Направите интерактивне, лагане и исплативе огласе са НЕКСД и максимизирајте учинак огласа привлачећи све више клијената.

Можете да креирате видео и дигиталне анимиране огласе који могу да се учитавају брже у поређењу са традиционалним ХТМЛ5 огласима. Нуди скалабилну и робусну архитектуру тако да ћете имати потпуни део ума.

НЕКСД вам помаже да уштедите ресурсе и труд са својим изгледима огласа без кода и интуитивним алатима. Можете да објавите мултимедијалне огласе и уштедите до 25-50% емисије ВО2. Добићете 5-10 пута лакше огласе, АИ алгоритме и већу видљивост.

Платформа користи ГПУ и ВебГЛ као извор обраде. Ступите у контакт са НЕКСД-овим тимом и повећајте ангажовање клијената до 5к+, веће стопе конверзије и већи ЦТР.

Ад-Либ.ио

Набавите најлакши начин да почнете да дизајнирате и дистрибуирате огласе користећи једну платформу – Ад-Либ.ио. Креативни професионалци, медијске куће и брендови могу боље да раде са овом алатком.

Платформа користи креативни брифинг модул да би сва ваша средства и сви у тиму били на истој страници. Поред тога, интегрише се са Фацебоок-ом, ИоуТубе-ом и ДВ360 како би пружио јасан поглед на медијску стратегију.

Ад-Либ.ио користи креативне концепте који имају флексибилне и фиксне елементе. Уз помоћ вештачке интелигенције, можете проширити један скуп огласа на стотине порука и формата. Коментари, одјаве и статуси на огласима се дешавају у једном радном простору са Ад-Либ.ио.

Алат може да избаци субјект из једначине да би разумео резултат ваших огласа на сваком каналу. Затим, његов АИ механизам вам омогућава да максимално повећате своје кампање.

Штавише, Ад-Либ.ио се сарађује са дигиталним платформама како би се уверио да је управљање и отпремање ваших креативних варијанти лако.

Ад-Либ.ио платформа

Ад-Либ.ио платформа нуди следећу генерацију интелигентне аутоматизације за ваше огласне кампање. Ово вам омогућава да окупите медијске и креативне тимове да бисте произвели најрелевантније огласе.

Сарадња алатке и АИ алати вам омогућавају да дизајнирате креативна средства са динамичким шаблонима који имају невероватан број формата.

Можете да прилагодите одобрени оглас користећи податке о публици прве и треће стране. Елементи оцењивања и ознаке алгоритма Ад-Либ.ио платформе вам доносе кључне увиде у учинак ваших креативних огласа и прилагођавају се у складу са тим. Поред тога, можете мапирати своје географске локације, агенције и одељења и доделити дозволе како бисте им омогућили да на згодан начин обављају свој део посла.

Можете означити своје дизајне, водити теме за дискусију и помињати колеге у свакој кампањи. Његова интелигентна аутоматизација вам помаже да ставите права средства у прави контејнер како бисте своје огласе учинили доследним на мобилним, банерима, видео, десктоп, друштвеним и контекстуалним сајтовима.

Биндер

БиндерМодул Цреативе Воркфлов омогућава вашем тиму да поједностави прегледе, одобрења и захтеве за боље огласе. Са овим алатом више никада не можете бити збуњени роковима, одељењем, сврхом или заинтересованим странама вашег пројекта.

Ова платформа вам омогућава да постављате креативне захтеве, пружајући информације за несметано управљање креативним током рада. Добићете конфигурабилне токове рада и укључићете заинтересоване стране да брзо померају кругове прегледа.

Можете да користите напомене, додајете коментаре и додељујете задатке да бисте сарађивали на огласима или упоређивали верзије. Биндер доводи све заинтересоване стране да осигура да је ваш садржај прикладан за објављивање.

Његов модул Аналитике вам говори о ефикасности процеса радног тока вашег пројекта тако да можете повећати или смањити креативне ресурсе према захтевима.

Искористите бесплатну пробну верзију у трајању од 30 дана или резервишите демо да видите како Бајндер функционише и подигните своје креативе на следећи ниво.

Закључак

Користећи софтверско решење за креативно управљање, можете лако да дизајнирате и дистрибуирате огласе. Нуди могућности као што су креативна оптимизација, маркетиншки календар, могућност тока посла, дељење датотека, сарадња, управљање приступом, функционалност приказа и прилагођени извештаји за повећање успеха у креативном маркетингу.

Такође можете истражити неке изванредне алатке за праћење огласа за трговце.