1Још СоноФлов СЕ рецензија: Ненадмашно по овој цени

Кључне Такеаваис

 • 1Море СоноФлов СЕ слушалице нуде одличан звук, ефикасан АНЦ и удобан дизајн.
 • Са до 70 сати трајања батерије (50 сати са АНЦ), ове слушалице одржавају вашу музику данима.
 • Динамички драјвери од 40 мм дају добро избалансиран звук, што ове слушалице чини одличним избором за своју цену.

Ако нисте испробали 1Мореове слушалице или слушалице и имате оштро око за звук са малим буџетом, шта сте радили?

1Море СоноФлов СЕ је ултра-буџет фокусиран сет слушалица које испуњавају све што желите: одличан звук, АНЦ који надмашује скупље конкуренте, одлично трајање батерије и удобне за ношење.

Борићете се да пронађете бољу вредност са скоро било којим другим сетом слушалица, што чини 1Море СоноФлов СЕ бежичне слушалице лаким за препоручити свима који желе преносиви аудио са малим буџетом.

1 ВИШЕ СоноФлов СЕ

1Море СоноФлов СЕ слушалице нуде изузетну вредност, комбинујући квалитетан звук, ефективно активно поништавање буке (АНЦ) и удобан дизајн. Кључне карактеристике укључују импресивно трајање батерије од 70 сати (50 сати са АНЦ), брзо пуњење и добро избалансиран звук са динамичким драјверима од 40 мм. Иако им недостају врхунски аудио кодеци као што је ЛДАЦ, они се истичу у свом ценовном рангу, док апликација 1Море Мусиц додаје прилагодљива подешавања ЕК-а, побољшавајући целокупно корисничко искуство.

Трајање батерије До 70 сати

Бренд 1Море

Величина трансдуктора 40 мм

Фреквентни одзив 20Хз-20КХз

Тип везе Блуетоотх

Тежина 204 г

Поништавање буке Да

Склопиви Да

Повезивање Блуетоотх 5.0

ИП оцена Н/А

Тип пуњења УСБ-Ц

Подржани кодеци ААЦ, СБЦ

Прос

 • Одлична вредност
 • Одличан звук и АНЦ по цени
 • Дуготрајно трајање батерије
 • Пристојан квалитет израде
 • Прилагодљиве опције еквилајзера
  8 најбољих алата за тестирање е-поште које можете користити за ваше Маилер кампање

Цонс

 • Све пластичне конструкције не изгледају најбоље
 • Нема ИП рејтинга
 • Нема жичане опције

Лаган, али довољно пристојан квалитет израде

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Са тежином од 240 г (8,47 оз) и претежно пластичном конструкцијом, 1Море СоноФлов се лако облачи и скида; лагани дизајн вам омогућава да носите ове лименке сатима у исто време. Притисак стезања је таман за моју главу, и верујем да су јастучићи за уши и јастучићи скоро идентични између оригиналног СоноФлов-а и СоноФлов СЕ-а. Подесива трака за главу има сличан јастук и удобна је, а свиђа ми се како се чашице за уши лако померају када окренете главу.

Заиста, сматрао сам да је 1Море СоноФлов веома удобан, а с обзиром да новији СоноФлов СЕ ефективно користи исти дизајн, ово није изненађење.

Као и оригинал, СоноФлов СЕ се такође уредно склапа. Међутим, пошто су ово браћа и сестре који су више фокусирани на буџет, овог пута нема додатне торбице за ношење. Нити у СоноФлов СЕ слушалицама нема шареног сјаја, али је укупан дизајн добар и удобан, и то је оно што је најважније.

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Огољени дизајн такође значи мање дугмади. Наћи ћете дугме за напајање, контроле јачине звука и дугмад за АНЦ прекидач око дна десне слушалице. Сва дугмад добро функционишу, брзо и глатко региструју улазе.

Изванредан век трајања батерије, али ЛДАЦ и Хи-Рес сертификат су нестали

Сада, с обзиром да је СоноФлов СЕ још више фокусиран на буџет од СоноФлов-а, неке карактеристике недостају у оригиналном пакету. Али 1Море је био паметан у вези са тим шта да скине, и они праве новац тако што су се одлучили за трајање батерије уместо фенси Хи-Рес сертификата и Сонијевог ЛДАЦ кодека за висококвалитетни аудио стримовање.

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Није био тежак избор; већина људи ће користити овакве слушалице са Спотифи-јем или сличним, па која је сврха у покушају да укључимо висококвалитетне аудио опције?

Много је боља одлична батерија од 70 сати којом се може похвалити СоноФлов СЕ, која одржава вашу музику данима данима, што је права карактеристика коју већина људи жели. Трајање батерије пада на око 50 сати када користите АНЦ, али као и код већине слушалица, видећете да је ваше искуство негде у средини, у зависности од јачине звука, употребе АНЦ-а итд.

  Како да поправите немогућност преузимања датотека закрпе ФФКСИВ

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

На руку, СоноФлов СЕ наслеђује одличну функцију брзог пуњења СоноФлов-а, која пружа значајних пет сати репродукције уз брзо пуњење од пет минута.

СоноФлов СЕ користи Блуетоотх 5.0 и СБЦ и ААЦ кодеке, тако да ће ваша музика и даље звучати сасвим добро.

Имајте на уму и да СоноФлов СЕ нема ИП оцену, тако да их немојте износити на кишу.

Одличан квалитет звука и АНЦ по цени

Сада, с обзиром на цену СоноФлов СЕ – која се продаје за око 55 долара – квалитет звука је врхунски. Опет, ово је донекле очекивано јер је квалитет звука на СоноФлов-у био добар, а новији модел користи исте 40мм динамичке композитне драјвере са фреквенцијским опсегом од 20Хз до 20КХз.

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Испоручује у пику. СоноФлов СЕ су углавном добро избалансирани и, што је још важније, немају тежак штим у облику слова „В“ који превише наглашава бас и високе тонове. То није потпуно неутрално или равно подешавање, јер ово нису референтне слушалице. Ипак, с обзиром на број слушалица и слушалица по овој цени које изгледају добро, али звуче ужасно, 1Море је гурнуо свој развој у права подручја.

СоноФлов СЕ звучи добро када се тестира у низу музичких жанрова. Слушао сам одличну 3Д државу компаније Геесе, а СоноФлов СЕ верно рекреира уврнуте мелодије албума, динамичке промене темпа и пребацује између певања, хармонизације и директног викања. Увек тестирам све слушалице и слушалице са Цросби, Стиллс и Насх албумом (или ЦСНИ албумом), а СоноФлов СЕ углавном верно рекреира блиставе хармоније трија и елегантне мелодије које се преплићу. Није баш пун асортиман, као што бисте очекивали по овој цени, али подједнако, вау по овој цени.

  Шта је управљање привилегованим идентитетом (ПИМ) и како то користи предузећима?

Друга област коју СоноФлов СЕ удара знатно изнад своје тежине је активно поништавање буке. 1Море слушалице и слушалице тихо испоручују АНЦ који увелико надмашује скупљу конкуренцију. Открио сам да СоноФлов СЕ АНЦ може добро да се носи са позадинским вестима у ужурбаном кафићу, али као и већина слушалица, нижа тутњава аутобуса је очигледнија. Ипак, укупне перформансе су одличне.

Постоји и пролазни АНЦ режим који ради како треба; пренаглашавање и додатно појачање из режима пролаза су преовладавајући без обзира на слушалице, и овде није другачије.

Опције прилагођавања еквилајзера у апликацији 1Море Мусиц

Апликација 1Море Мусиц је користан додатни алат за слушалице СоноФлов СЕ, са прилагођеним опцијама ЕК, АНЦ пребацивањем и донекле нишним Умирујућим звуковима (каталог нежних звукова заснованих на природи за позадинску буку).

Што се тиче прилагођених ЕК алата, понуда 1Море-а је добра, која вам даје контролу над десет различитих фреквенција и могућност да сачувате више прилагођених подешавања. Вреди га користити ако се одлучите за СоноФлов СЕ, а то је и начин на који ћете добијати ажурирања фирмвера.

Слушалице СоноФлов СЕ пружају одличну вредност за новац

1Море СоноФлов СЕ АНЦ слушалице се продају за 55 долара и апсолутна су крађа.

Наравно, немају ЛДАЦ или Хи-Рес аудио, али за већину људи то су додаци, а не захтеви. С обзиром на новац који је уштеђен на овим слушалицама без тих функција, заједно са 70 сати трајања батерије, прилагођеним опцијама еквилајзера и одличним квалитетом звука, тешко је видети где су недостаци СоноФлов СЕ.

Ако тражите јефтине слушалице, топло предлажем да испробате СоноФлов СЕ; нећете пожалити.

1 ВИШЕ СоноФлов СЕ

1Море СоноФлов СЕ слушалице нуде изузетну вредност, комбинујући квалитетан звук, ефективно активно поништавање буке (АНЦ) и удобан дизајн. Кључне карактеристике укључују импресивно трајање батерије од 70 сати (50 сати са АНЦ), брзо пуњење и добро избалансиран звук са динамичким драјверима од 40 мм. Иако им недостају врхунски аудио кодеци као што је ЛДАЦ, они се истичу у свом ценовном рангу, док апликација 1Море Мусиц додаје прилагодљива подешавања ЕК, побољшавајући целокупно корисничко искуство.